Uusia nimityksiä Suomen Vuokranantajissa – vaikuttamistyö vahvistuu

19.4.2024

Juho Kärkkäinen on valittu Suomen Vuokranantajien yhteiskuntasuhdepäälliköksi. Tehtävässään hän aloittaa 6.5. Viestintäpäällikkönä tällä hetkellä toimiva Kiia Etelävuori on nimitetty viestintäjohtajaksi 1.5. alkaen. Uutena lakiasiantuntijana aloittaa Juha-Matti Pyrrö.

Yhteiskuntasuhdepäälliköksi valitulla Juho Kärkkäisellä on laajaa kokemusta politiikan erilaisista tehtävistä. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. Kokoomuksen kenttäpäällikkönä sekä Kokoomuksen Nuorten Liiton pääsihteerinä.

Kuvassa Juho Kärkkäinen.

Viestintäpäällikkönä yhdistyksessä huhtikuusta 2023 toiminut Kiia Etelävuori on nimitetty viestintäjohtajaksi 1.5.2024 alkaen. Hänen vastuualueellaan on jatkossa viestinnän lisäksi vaikuttamistyön kokonaisuus.

“On todella hienoa saada Juho mukaan vahvistamaan poliittista vaikuttamistyötämme Suomen Vuokranantajiin. Hänen osaamisensa ja verkostonsa tulevat varmasti tukemaan toimintaamme tässä mielenkiintoisten yhteiskunnallisten muutosten ajassa”, Kiia Etelävuori toteaa.

“Yksityisten vuokranantajien rooli yhteiskunnassamme on äärimmäisen tärkeä ja onkin todella motivoivaa päästä jatkamaan Suomen Vuokranantajien hyvää työtä yksityisten vuokranantajien eteen. Useat vuokranantajien arkeen vaikuttavat lainsäädäntöhankkeet etenevät parasta aikaa, joten luvassa on varmasti äärimmäisen mielenkiintoiset ajat vaikuttamisen saralla”, lisää Kärkkäinen.

”Tahtotilamme on, että yksityiset vuokranantajat ovat valtakunnallisesti tärkein ja arvostetuin vuokra-asuntojen tarjoaja. Tavoitteenamme on tuoda yksityisen vuokranantajuuden yhteiskunnallinen ja taloudellinen merkitys entistä paremmin esiin, ja tätä pystymme edistämään tehokkaasti vahvalla vaikuttamistiimillämme ja ajankohtaisella markkinatiedon tuottamisella”, toiminnanjohtaja Sanna Hughes kommentoi.

Lisäksi lakitiimissä uutena lakiasiantuntijana 22.4. aloittaa Juha-Matti Pyrrö, ja lakiasiantuntija Aram Auerin määräaikainen työsopimus päättyy 30.4.2024.