Mentorointiohjelma asuntosijoittajille

Järjestämme yhteistyössä Suomen Mentorit ry:n kanssa mentorointiohjelman asuntosijoittajille. Ohjelma on maksuton ja suunnattu Suomen Vuokranantajien jäsenille.

Asuntosijoittajien mentorointiohjelma tarjoaa vertaistukea sijoittajapolulla, tukee asuntosijoitustoiminnan kasvattamisessa ja edistää verkostoitumista alan muiden osaajien kanssa.

Noin kahdeksan kuukauden mittainen ohjelma koostuu kolmesta yhteisestä tapaamisesta sekä mentorin ja mentoroitavan keskinäisistä, noin kerran kuukaudessa järjestettävistä tapaamisista.

Mentorointiohjelman asiantuntijakumppanina toimii yli 10 vuotta mentorointiohjelmia järjestänyt Suomen Mentorit ry.

Mentoroitavaksi ohjelmaan voi hakea kuka tahansa jäsenemme, joka haluaa ottaa seuraavia askeleitaan sijoittajana sekä kehittää ja kasvattaa sijoitustoimintaansa. Voit olla aivan sijoituspolkusi alussa, tai jo pidemmälle ehtinyt – tärkeintä on, että sinulla on paloa kasvuun ja kehittymiseen!

Mentoriksi ohjelmaan voivat hakea kaikki jäsenemme, jotka haluavat keskustella asuntosijoittamisesta toisen sijoittajan kanssa, verkostoitua samanhenkisten ihmisten kesken, jakaa omaa sijoitusosaamistaan ja saada uusia näkökulmia omaan asuntosijoitustoimintaan.