Strategia

Strategia 2019-2023 

Pitkän tähtäimen unelma: 

Kuka tahansa voi olla vuokranantaja. Kuka tahansa voi asua vuokralla. 

Mitä teemme ja mikä erottaa meidät muista: 

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien valtakunnallinen järjestö, joka tekee vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa. 

Yhteisö 

Muodostamme hyvien ja inhimillisten vuokranantajien yhteisön. Luomme yksityisille vuokranantajille tarvittavan verkoston, osaamisen ja kilpailuedun isoihin toimijoihin nähden. Yhteisömme vahva kasvu tekee meistä yhteiskunnallisesti entistä tärkeämmän. 

Asiantuntemus 

Tarjoamme parasta asuntosijoittamisen juridiikan ja asuntomarkkinan asiantuntemusta. Olemme aina valmiita keskusteluun ja yhteistyöhön. Edistämme sekä puolustamme reiluutta ja rehellisyyttä kaikessa toiminnassa. Suhtaudumme myönteisesti muutokseen ja teemme sitä. 

Palvelu 

Haluamme aina auttaa ja ylittää odotukset. Olemme helposti lähestyttäviä ja omaleimaisia ammattilaisia. Palvelumme luovat edellytyksiä vuokraustoiminnan kannattavuudelle, helppoudelle ja hyvälle asumiselle. 

Oppiminen 

Haluamme kehittyä hyvässä vuokranantajuudessa. Kokeilemme, innostumme ja opimme koko ajan lisää. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen. 

Kannattavuus 

Tuotto ja asiakaspalvelu muodostavat kannattavuuden ytimen. Vain kannattava toiminta voi luoda jatkuvuutta sekä laadukasta ja turvallista vuokra-asumista. 

Lataa strategiamme pdf-muodossa: Strategia 2019-2023