Pohjola Vakuutus – Vuokranantajan vakuutus

Hanki vuokranantajan vakuutus ja hyödynnä omavastuuetu.

Suomen Vuokranantajien jäsenetuna* saat vuokranantajan vakuutukseen omavastuuedun keskeytysvakuutuksesta. Etu on saatavilla henkilöjäsenelle, jonka sijoitusasunnot ovat yksityisessä omistuksessa.

Jos korvattavasta vuokratulon keskeytyksestä aiheutuva vahingon (esim. palo- ja vuotovahingon) määrä ylittää omavastuusi, omavastuuta ei vähennetä korvauksistasi. Omavastuu on määrältään puolet yhden kuukauden vuokrasummasta.

  • Pohjola Vuokranantajan vakuutus sopii kaikille asuinhuoneistoille ja -kiinteistöille. Vakuutus sisältää perusturvan eli Pohjola Kotivakuutuksen ja vapaavalintaiset lisäturvat: keskeytys-, oikeusturva- ja vastuuvakuutukset. 
  • Vakuutusvertailun** hintakilpailukykyisin vakuutus sekä yksi parhaimmista laajan vakuutusturvan tarjoajista vuokranantajille. 
  • Vuokranantajan keskeytysvakuutuksesta korvataan vuokratulon menetyksiä, jos sijoitusasuntosi tai -kiinteistösi on Pohjola Kotivakuutuksesta korvattavan vahingon takia tilapäisesti asuinkelvoton ja menetät remontin ajalta vuokratuloa. 
  • Vakuuta sijoitushuoneistosi pintamateriaalit, huoneiston osat, kiinteät kalusteet räätälöiden haluamallasi tavalla. Voit myös vakuuttaa omistamasi koti-irtaimiston, jos vuokralle antamasi huoneisto on valmiiksi kalustettu.  
  • Pohjola Vuokranantajan vakuutus kattaa myös taloyhtiön yhtiöjärjestyksellä tai -kokouksen päätöksellä sinulle osoitetut kunnossapitovastuun laajennukset. 
  • Kilpailukykyiset omavastuut ja vakuutusmäärät.
  • Osuuspankin omistaja-asiakkaan omavastuu voi palo-, luonnonilmiö- ja rikosvahingoissa olla jopa nolla euroa. 

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Pyydä tarjous ja ilmoita jäsennumerosi asiakaspalveluumme soittamalla 0303 0303 tai käymällä konttorissamme. Jos olet jo asiakkaamme, päivitä jäsentietosi asiakaspalveluumme ja saat jäsenedun käyttöösi. Jäsenetua ei toistaiseksi voi ottaa käyttöön verkkopalvelussamme tai OP-mobiilissa.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.  

*Jäsenetu koskee uusia ja voimassa olevia Pohjola Vuokranantajan vakuutuksia, joihin on valittu lisäturvaksi vuokranantajan keskeytysvakuutus. 

**Vertailu Vuokranantajien vakuutusturvasta 2022. Toimeksiantaja: Suomen Vuokranantajat ry. Toteuttaja: Söderberg & Partners Finland. Vertailu on luettavissa Suomen Vuokranantajien jäsenille jäsensivuilla.