Danske Bank – pankkiedut

Danske Bank tarjoaa Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenille tuntuvat edut niin asuntolainassa, sijoituspalveluissa kuin päivittäispankkipalveluissakin.

Asuntolainaedut

Asuntolaina ilman kuluja

Sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 €.

Sijoitusasuntolaina ilman kuluja

Sinulta ei peritä sijoituslainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali lainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 €.

Lyhennysvapaa maksutta

Voit hakea laina-aikana yhteensä 12 lyhennysvapaata kuukautta ilman toimituskuluja (1–3 kk kerrallaan vuodessa). Säästät 200 € myönnetyltä lyhennysjaksolta.

Tuote on Asuntolaina Vakaa. Laina- ja lyhennysvapaaedut koskevat uusia lainoja. Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan, luottokortin ja lyhennysvapaiden myöntäminen edellyttävät aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Esimerkki asuntolainasta: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 25 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 4,485 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 4,607 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 286 839,98 euroa, sis. järjestelypalkkion 1 020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 300 kpl. Esimerkki laskettu 21.3.2024 korkotiedoilla.

Säästämisen ja sijoittamisen edut

Danske Sadonkorjuutilituottavaa ja joustavaa tilisäästämistä
Danske Sadonkorjuutilillä oleville talletuksille maksetaan kilpailukykyistä korkoa (3 kk euribor – 0,9 %) ensimmäisestä eurosta alkaen. Voit tehdä tililtä viisi maksutonta nostoa kuukauden aikana. Maksuton tili soveltuu esimerkiksi sijoitusasunnon vuokranmaksutiliksi tai seuraavan sijoitusasunnon käsirahan kerryttämiseen.

Kuukausimaksuton kaupankäyntipalvelu ja osakkeiden säilytys
Kuukausimaksuton Danske Kaupankäynti Online -palvelu osakekauppaa sekä kotimaisten ja ulkomaisten osakkeiden säilytystä varten. Etu koskee myös osakesäästötiliä. Säästä jopa 4 €/kk

Alennetut kaupankäyntipalkkiot
Välityspalkkiot automaattisesti alkaen hintatasolta 2 (0,12 %, min. 5 €)

Maksuton Reaaliaikapalvelu
Reaaliaikaiset pohjoismaiset pörssikurssit ja reaaliaikaiset Kauppalehden uutiset – säästä 1,95 €/kk

Varainhoidosta ja sijoitusneuvonnasta 10 % alennus
Saat 10 % alennuksen sekä Danske Varainhoidon varainhoitopalkkioista että Danske Sijoitusneuvonnan neuvontapalkkioista.

Päivittäispankkipalveluiden edut

Saat 50 % alennuksen Danske Platinum Plus -päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta ja Mastercard Platinum -luottokortin vuosimaksusta.

Danske Premium -etu

Danske Premium -palvelu puoleen hintaan, vain 6,25 euroa/kk.

Edut koskettavat yksityishenkilöitä, ei y-tunnuksia tai yhdistyksiä.

Mastercard Platinum Credit / Debit luoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 9 prosenttiyksiköllä. Luottokortin todellinen vuosikorko on 17,8 % laskettuna 4 000 euron luotolle (21.3.2024). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 4 363,07 euroa laskettuna 4 000 euron luotolle (21.3.2024). Arvioitu maksettavaksi tulevan luoton kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko on 13,0 % sekä vuosittainen korttimaksu 76 euroa pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Korko muuttuu kolmen kuukauden välein maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän viitekoron mukaisesti. Kortin myöntäminen edellyttää, että luoton myöntämisen ehdot ovat täyttyneet. Luoton myöntää Danske Bank A/S, Suomen sivuliike.