Perheenjäsenen jäsenyys

Varsinainen jäsen voi maksutta lisätä jäsenyyteensä yhden samassa osoitteessa asuvan perheenjäsenen, jonka kanssa jäsen harjoittaa vuokraustoimintaa.

Perheenjäsenen voi ilmoittaa jäsenrekisteriimme heti liittymisvaiheessa liittymislomakkeella tai jälkikäteen olemalla yhteydessä jäsenpalveluihimme. Näin molemmat tahot, varsinainen jäsen ja perheenjäsen, saavat hyödyntää kaikkia palveluitamme. Perheenjäsenen jäsennumero on sama kuin varsinaisella jäsenellä.

Perheenjäsenen voi lisätä jäsenyyteen jäsensivujen Jäsentietosi-osion kautta tai vaihtoehtoisesti lähettämällä perheenjäsenen tiedot sähköpostitse toimisto@vuokranantajat.fi. Perheenjäsenestä tarvitaan samat tiedot kuin varsinaisesta jäsenestäkin, eli 

  • Nimi 
  • Syntymäaika 
  • Sähköpostiosoite 
  • Puhelinnumero 

Sähköpostitieto on pakollinen, jotta pystymme myös perheenjäsenelle välittämään suoraan tiedon henkilötietojen lisäämisestä jäsenrekisteriimme. Eri postiosoitteesta ilmoitetut perheenjäsenet joudumme valitettavasti hylkäämään. 

Yhteisomistustilanteessa, jossa henkilöt asuvat eri osoitteissa ja omistavat esimerkiksi sijoituskohteen puoliksi, tulee molempien tahojen liittyä erikseen jäseneksi. 

Tutustu jäsenmaksuihimme  täältä.