LähiTapiola – Vuokranantajan vakuutus

Vakuuta sijoitusasuntosi ja hyödynnä – 10% jäsenetu. Etu on voimassa Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenille.

Vuokranantajan vakuutus tuo turvaa yksityisille asuntosijoittajille. Vakuutus kattaa huoneiston kiinteille sisusteille sattuneita vahinkoja, vaikka vuokralaisella ei olisi voimassa olevaa kotivakuutusta. Keskeytysvakuutus korvaa menetetyn vuokratulon, jos asunnossa sattuu esimerkiksi vuotovahinko. Vakuutus korvaa myös huoneistoon liittyvien riitojen oikeudenkäyntikuluja.

Toimi näin: Jätä tarjouspyyntö ja ilmoita jäsennumerosi, niin -10 % alennus huomioidaan jo vakuutustarjouksessa. Löydät Suomen Vuokranantajien jäsennumeron kirjautumalla jäsensivuille Omat tiedot -osiosta, jäsenmaksulaskusta, uutiskirjeestä tai Vuokranantaja-lehden osoitekentästä. 

Vakuutukset kerralla kuntoon

Haluaisitko saada tarjouksen kattavasta vakuutusturvasta? Asiantuntijamme räätälöivät sinulle henkilökohtaisen vakuutuspaketin aina parhaaseen hintaan. 

LähiTapiola

LähiTapiolasta saat kattavat ja monipuoliset vakuutus- ja sijoituspalvelut. LähiTapiola palvelee henkilö- ja yritysasiakkaitaan kaikkialla Suomessa. LähiTapiola on asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, jonka tavoitteena on olla omistaja-asiakkaidensa paras kumppani elämänturvassa.

lähitapiola.fi