Jäsenedut

Tarjoamme jäsenillemme jäsenetuja yhteistyökumppanien palveluista. Jäsenetujen tavoitteena on tehdä vuokraamisesta helpompaa, palkitsevampaa ja kannattavampaa.

Jäsenedut vuokraustoimintaan

Oikotie - Vuokra- ja myynti-ilmoitukset

Suomen Vuokranantajien jäsenetuna saat Oikotieltä uusiin premium-vuokrailmoituksiin sekä myynti-ilmoituksiin -50 % alennuksen. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Alennuksen ja edut saa käyttämällä kulloinkin voimassa olevaa jäsenetukoodia. Koodi syötetään ilmoituksen jättämisen yhteydessä.

Oikotiellä on kaksi vaihtoehtoa vuokra-asunnon ilmoituksiin: ilmainen vuokrailmoitus ja premium-ilmoitus. Molemmat ilmoitukset tavoittavat laajan kohderyhmän, mutta premium-mallissa saat lisäpalvelut edullisesti.

Vuokra-asuntoilmoitus:

 • Vuokra-asuntoilmoitus yksityisille on Oikotiellä ilmainen.
 • Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenet saavat uudet premium-vuokrailmoitukset 50% alennuksella hintaan 35€ (normaali hinta 70€).
 • Premium- vuokrailmoituksessa ilmoittaja saa ilmoituksen lisäksi kohdekorostuksen hakutulossivustolla, 3 luottotietotarkistusta sekä Suomen Vuokranantajien logon ilmoituksille.

Tee ilmainen ilmoitus

Tee premium-ilmoitus

Asunnon myynti-ilmoitus:

 • Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenet saavat uudet asunnon myynti-ilmoitukset 50% alennuksella hintaan 74,50€ (normaali hinta 149€).
 • Myynti-ilmoitus sisältää asunnon tarjous- ja kauppakirjat, näyttöesitteet, ilmoitustakuun asiakaspalvelutuen sekä ilmoituksen kävijätilastot.

Myy asuntosi Oikotiellä

*) Alennukset koskevat yksityisiä vuokranantajia ja ovat voimassa, kunnes asunto on saatu vuokrattua/myytyä.

Oikotie Asunnot:

Oikotie Asunnot on suomalaisten tuntema asumisen palvelu. Verkkosivustolla sekä mobiilisovelluksessa vierailee viikoittain yli miljoona asumisesta kiinnostunutta käyttäjää. Löydät meiltä vuokralaisen nopeasti, sillä lähes 300 000 kävijää vierailee vuokraosiossa.

 • Oikotien asiakaspalvelu palvelee sinua ma-pe klo 9 -16 numerossa 010 808 840
 • sähköpostilla oikotie.asunnot@oikotie
Vuokraovi.com - Vuokrailmoitukset

Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenenä saat jäsenetuna uudet vuokra-asuntoilmoitukset -50 % alennuksella, kohdekorostuksen vuokra-asunnolle Vuokraovi.comin hakutulossivulla sekä Suomen Vuokranantajien jäsenlogon ilmoitukselle. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Keskittämisetu

Joka 4. ilmoitus veloituksetta. Koskee myös Suomen Vuokranantajien erikoishinnalla ostettuja ilmoituksia.

Varmasti vuokralle -takuu

Vuokraovi.com antaa yksityisille vuokranantajille myös Varmasti vuokralle -takuun: jos et löydä vuokralaista Vuokraovi.comin kautta, saat ilmoitushinnan takaisin. Ilmoituksen on oltava julkaistuna yhtäjaksoisesti kahdeksan viikon ajan. Palautustilanteessa ota yhteys Vuokraovi.comin asiakaspalveluun.

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Syötä Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodi ilmoituksen jättämisen yhteydessä yhteenvetosivulla. Voit milloin tahansa muokata asuntoilmoitusta tai poistaa sen.

Jätä ilmoitus Vuokraovi.comiin

Vuokraovi.comin asiakaspalvelusta saat apua ilmoituksen jättämiseen:

Vuokraovi.com tarjoaa työkalut ja kohdeyleisön turvalliseen ja tehokkaaseen vuokra-asuntomarkkinointiin.

 • Markkinoiden ainoa Vuokralaskuri avuksi vuokranasetantaan.
 • Eniten vuokra-asunnon etsijöitä: 300 000 käyttäjää viikoittain (Google Analytics).
 • Riskitön Varmasti vuokralle-takuu: jos et löydä vuokralaista Vuokraovi.comin kautta, saat ilmoitushinnan takaisin.
 • Keskittämisetu: joka 4. ilmoitus veloituksetta myös Vuokranantajien erikoishinnalla ostettuihin ilmoituksiin.
 • Joustava kohteiden ja yhteydenottojen hallinta ja kaikki vuokrauksen asiakirjapohjat
Dun & Bradstreet (ent. Bisnode) - Luottotietotarkistukset

Vuokralaisehdokkaan luottotiedot tarkastat kätevästi Dun & Bradstreetin verkkopalvelussa Suomen Vuokranantajien jäsenetuhintaan 9 €/henkilö
(norm. 16,90 €). Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Tarkistusta varten tarvitset verkkopankkitunnukset ja vuokralaisehdokkaan henkilötunnuksen. PDF-raportti sisältää maksuhäiriömerkinnät (pvm), muut luottotietomerkinnät (pvm) ja maksuhäiriötyypin (kirjauduttava yrityksen pankkitunnuksilla).

Hyvä muistaa tarkistusta tehdessä

 • Tarkistusta varten tarvitset vuokralaisehdokkaan henkilötunnuksen.
 • Tarkastusoikeus on ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista, jolloin kyselyä varten ei tarvita vuokralaisen suostumusta. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen luottotietokysely voidaan tehdä vain vuokralaisen suostumuksella tai perinnän suunnittelua varten.
 • Luottotietokyselystä aiheutuneet kulut ovat verovähennyskelpoisia.
 • Ennen luottotietokyselyn tekemistä on syytä varmistaa vuokralaisehdokkaan henkilöllisyys virallisesta henkilöllisyystodistuksesta, kuten ajokortista tai passista.
 • Mikäli vuokrasopimuksen vakuutena käytetään toisen henkilön antamaa omavelkaista takausta, saa vuokranantaja ennen vuokrasopimuksen ja takaussitoumuksen allekirjoittamista tarkastaa myös takaajan luottotiedot ilman tämän suostumusta.
 • Luottotietokyselyn tekemisestä tulee ilmoittaa kyselyn kohteelle, ellei kyse ole perinnän suunnittelua varten tehdystä kyselystä.

Huom! Jos tarkastat useamman vuokralaisehdokkaan luottotiedot samalla kertaa, aloita uusi tarkistus aina Suomen Vuokranantajien sivuilla olevan linkin kautta saadaksesi sen alennetulla hinnalla.

Saat luottotarkistuksen jäsenhintaan kirjautumalla jäsensivulle.

Lue lisää jäsenedusta.

Docue - Sähköinen allekirjoitus ja sopimuspohjat

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat viisi sähköistä allekirjoitusta vuodessa maksutta (normaalihinta 11,80 €/5 kpl). Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Sähköisen allekirjoituksen voit tehdä joko kosketusnäyttöallekirjoituksena, jolloin allekirjoitus piirretään älypuhelimen näyttöön tai vahvan sähköisen tunnistamisen (pankkitunnusten) avulla. Sähköisessä allekirjoituksessa kannattaa käyttää vahvaa sähköistä allekirjoitusta ainakin silloin, jos et olet varmistunut toisen sopimusosapuolen henkilöllisyydestä henkilökohtaisesti. Sähköistä allekirjoitusta voit hyödyntää joko Docuen palvelussa tehtyjen asiakirjojen tai omien pdf-muodossa olevien asiakirjojen allekirjoittamiseen.

Docuen palvelussa pääset lisäksi hyödyntämään Suomen Vuokranantajien laatimia vuokrasopimuspohjia sähköisesti. Palveluun on ladattu suosituimmat Suomen Vuokranantajien laatimat sopimuspohjat. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Lue lisää jäsenedusta kirjautumalla jäsensivulle.

KTI Laskutus - Perintäpalvelu

Suomen Vuokranantajien jäsenenä voit siirtää maksamattomat vuokrat vaivattomasti jäsenetuhintaan KTI Laskutus Oy:n hoidettaviksi. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Hinnoittelu jäsenille:

 • Perintätoimeksiannon avausmaksu 49,60 euroa (sis. alv 24%)
 • Vapaaehtoisen perinnän provisio 0%
 • Jälkiperinnän provisio on 5%

Perinnästä aiheutuvat muut kulut peritään ensisijaisesti vuokralaiselta. Jos kuluja ei saada perittyä vuokralaiselta, ne voidaan periä vuokranantajalta.

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Perinnän aloitus käy nopeasti ja vaivattomasti ottamalla yhteyttä sähköpostitse perinta@ktilaskutus.fi tai puhelimitse 010 411 2772. Edun saat käyttöösi kertomalla olevasi Suomen Vuokranantajien jäsen ja antamalla voimassa olevan jäsenetukoodin.

Perintään siirtoa varten tarvitsemme vähintään seuraavat tiedot:

 • onko vuokralaista huomautettu vuokrista (huom! Vuokralaisen ollessa kuluttaja on velasta huomautettava kerran, ja kun tästä on kulunut 14 päivää, voi velan siirtää perintään).
 • kopio vuokrasopimuksesta.
 • tieto erääntyneistä vuokrista summineen ja eräpäivineen.
 • asuuko vuokralainen vielä vuokraosoitteessa.

KTI Laskutus:

KTI Laskutus Oy on suomalainen täyden palvelun perintään ja saatavien hallintaan erikoistunut yhtiö, jonka erityisosaamista ovat alan digitaaliset palvelut. Yrityksellä on käytössä myös Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.

Perimisen lähtökohta on se, että toimeksiantajan ja velallisen hyvät välit säilyvät. Vahvuus on löytää ratkaisu saatavan maksuun ja tehdä tarvittaessa maksusuunnitelmat sekä myös valvoa niitä. Teidän vuokralaisenne on myös KTI Laskutukselle tärkeä asiakas. KTI Laskutus ei ole pelkkä kasvoton kirjeiden lähettäjä, vaan usein kohtelias soitto tai sähköposti velalliselle avaa sitä, minkä takia esimerkiksi vuokra on maksamatta. Näihin tilanteisiin KTI Laskutuksessa myös keksitään ratkaisu ja näin vuokrien hallinta tehostuu.

KTI Laskutus kotisivu

If - Vuokranantajan vakuutukset

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat uuteen vuokranantajan vakuutukseen ensimmäisen kuukauden maksutta. Etu on saatavilla henkilöjäsenelle, jonka sijoitusasunnot ovat yksityisessä omistuksessa.

Miksi sijoitusasunto tarvitsee oman vakuutuksen?

1. Varmista kattava vakuutusturva vahinkojen varalta. Vuokralaisen oma kotivakuutus voi päättyä tietämättäsi, eikä taloyhtiön vakuutus aina riitä korvaamaan esimerkiksi asentamaasi uutta lattiaa.

2. Korvaamme oikeudenkäyntikuluja esimerkiksi vuokraa koskevissa riitatilanteissa, kun vakuutus on voimassa vuokrasopimusta allekirjoittaessa.

3. Vuokratulon keskeytysturva korvaa menetettyä vuokratuloa, jos asuntosi on vahingon vuoksi asumiskelvoton.

4. Voit laajentaa vakuutustasi lisäturvalla, joka korvaa vuokralaisen tahallisesti huoneiston sisäpinnoille ja kiinteille kalusteilla aiheuttamia äkillisiä vahinkoja.

5. Lisäksi vakuutus on verovähennyskelpoinen.

Ifin vuokranantajan vakuutus on kehitetty yhteistyössä Suomen Vuokranantajat ry:n kanssa – se valittiin viidettä kertaa  Suomen parhaaksi vakuutusvertailussa.

Jos olet jäsen, kirjaudu ensin jäsensivulle, jotta voit käyttää edun.
Tutustu vuokranantajan vakuutukseen tästä

En ole jäsen, mutta haluan lukea lisää vakuutuksesta.

LähiTapiola - Vuokranantajan vakuutukset

Hyödynnä etusi ja vakuuta sijoitusasuntosi. Saat Suomen Vuokranantajien jäsenenä Huoneistoturvavakuutuksesta -10 %. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Oston yhteydessä tarvitset Suomen Vuokranantajien jäsennumeron, jonka löydät esimerkiksi kirjautumalla jäsensivuille Omat tiedot -osiosta, jäsenmaksulaskusta, uutiskirjeestä tai Vuokranantaja-lehden osoitekentästä.

Tarjousta pyytäessäsi ilmoita jäsennumerosi, niin -10 % alennus huoneistoturvavakuutukseen huomioidaan jo vakuutustarjouksessa.

Pyydä tarjous tästä

Lähitapiola:

LähiTapiola auttaa ja neuvoo turvallisuuden, talouden ja terveyden asialla niin henkilö- kuin yritysasiakkaita. LähiTapiola tarjoaa monipuolista palvelua tulevaisuutesi turvaamiseksi: voit valita juuri sinulle sopivat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä säästämisen ja sijoittamisen palvelut.

Lähitapiolan yhteystiedot

Pohjola Vakuutus - Vuokranantajan vakuutukset

Hanki vuokranantajan vakuutus ja hyödynnä omavastuuetu.

Suomen Vuokranantajien jäsenetuna* saat vuokranantajan vakuutukseen omavastuuedun keskeytysvakuutuksesta. Etu on saatavilla henkilöjäsenelle, jonka sijoitusasunnot ovat yksityisessä omistuksessa.

Jos korvattavasta vuokratulon keskeytyksestä aiheutuva vahingon (esim. palo- ja vuotovahingon) määrä ylittää omavastuusi, omavastuuta ei vähennetä korvauksistasi. Omavastuu on määrältään puolet yhden kuukauden vuokrasummasta.

 • Pohjola Vuokranantajan vakuutus sopii kaikille asuinhuoneistoille ja -kiinteistöille. Vakuutus sisältää perusturvan eli Pohjola Kotivakuutuksen ja vapaavalintaiset lisäturvat: keskeytys-, oikeusturva- ja vastuuvakuutukset.
 • Vakuutusvertailun** hintakilpailukykyisin vakuutus sekä yksi parhaimmista laajan vakuutusturvan tarjoajista vuokranantajille.
 • Vuokranantajan keskeytysvakuutuksesta korvataan vuokratulon menetyksiä, jos sijoitusasuntosi tai -kiinteistösi on Pohjola Kotivakuutuksesta korvattavan vahingon takia tilapäisesti asuinkelvoton ja menetät remontin ajalta vuokratuloa.
 • Vakuuta sijoitushuoneistosi pintamateriaalit, huoneiston osat, kiinteät kalusteet räätälöiden haluamallasi tavalla. Voit myös vakuuttaa omistamasi koti-irtaimiston, jos vuokralle antamasi huoneisto on valmiiksi kalustettu.
 • Pohjola Vuokranantajan vakuutus kattaa myös taloyhtiön yhtiöjärjestyksellä tai -kokouksen päätöksellä sinulle osoitetut kunnossapitovastuun laajennukset.
 • Kilpailukykyiset omavastuut ja vakuutusmäärät.
 • Osuuspankin omistaja-asiakkaan omavastuu voi palo-, luonnonilmiö- ja rikosvahingoissa olla jopa nolla euroa.

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Pyydä tarjous ja ilmoita jäsennumerosi asiakaspalveluumme soittamalla 0303 0303 tai käymällä konttorissamme. Jos olet jo asiakkaamme, päivitä jäsentietosi asiakaspalveluumme ja saat jäsenedun käyttöösi. Jäsenetua ei toistaiseksi voi ottaa käyttöön verkkopalvelussamme tai OP-mobiilissa.

Tutustu vakuutukseen tästä

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

*Jäsenetu koskee uusia ja voimassa olevia Pohjola Vuokranantajan vakuutuksia, joihin on valittu lisäturvaksi vuokranantajan keskeytysvakuutus.

**Vertailu Vuokranantajien vakuutusturvasta 2022. Toimeksiantaja: Suomen Vuokranantajat ry. Toteuttaja: Söderberg & Partners Finland. Vertailu on luettavissa Suomen Vuokranantajien jäsenille jäsensivuilla. 

Avaindata – Tietopalvelu

Asuntoliiga Oy:n Avaindata-tietopalvelulla asuntosijoittajan tärkein data helposti!

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat -50% alennuksen Avaindatan yhden käyttäjätunnuksen lisensseistä. Palvelun normaalihinta on 890 €/vuosi tai 89 €/kk. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Voit hyödyntää Suomen Vuokranantajien jäsenedun käyttämällä jäsenetukoodia Avaindata-tilauksesi yhteydessä Asuntoliigan verkkokaupassa. Jäsenetukoodi syötetään ostoskorissa ”Käytä kuponki” -kohdassa ennen kassalle siirtymistä. Jäsenetu on voimassa yhden käyttäjälisenssin Avaindata Liiga sekä Avaindata Liiga Try Out -tilauksiin.

Siirry verkkokauppaan

Asuntoliiga Oy:

Asuntoliiga Oy:n Avaindata-tietopalvelu yksinkertaistaa asuntomarkkinoiden seuraamista ja analysointia. Palvelu kokoaa osoitehaulla aluekohtaiset tiedot teemoittain lajitelluksi raportiksi. Lisäksi tietoja on mahdollista tarkastella tarkemmalla tasolla rakennus- ja huoneistotyypin mukaan. Avaindata on suunniteltu palvelemaan niin asuntomarkkinoiden ammattilaisia – asuntosijoittajia, kiinteistönvälittäjiä, rakennusliikkeitä ja aluekehityksen parissa työskenteleviä – kuin vaikka omaa asuntoa myyviä tai ostavia.

Avaindata-palvelun aineisto sisältää Tilastokeskuksen, Suomen Asiakastieto Oy:n ja Schibsted Suomi Oy:n Oikotie-palvelun kokoamia tietoja. Palvelun data kattaa koko Suomen ja kokoaa muun muassa hinnoista, muuttoliikkeestä, väestönkehityksestä ja eri tunnusluvuista viime vuosien kehityksen havainnolliseen muotoon. Dataa tukee uutisseuranta, joka on tarjolla Suomen 20 suurimmasta kaupungista. Tietosisältöjen kuratoinnista vastaavat Asuntoliiga Oy:n ja palvelun toteuttaneen Robonomist Oy:n asiantuntijat.

Lisätietoja palvelusta

Nooa Säästöpankki - Pankkipalvelut

Suomen Vuokranantajien jäsenenä sinulla on omat säästöpankkiirit käytössäsi. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Säästöpankkiryhmä on edistänyt yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia jo 200 vuoden ajan. Paikallisessa Nooa Säästöpankissa olemme aina sinun puolellasi. Henkilökohtaisuus on valttimme kattavia digipalveluita unohtamatta. Palvelemme ensisijaisesti pääkaupunkiseudun rahoitusasioissa ajanvarauksella Helsingissä Aleksanterinkadulla, Espoossa Matinkylässä ja Leppävaarassa sekä Tikkurilassa ja Järvenpäässä. Ota yhteyttä omaan Nooa-yhteyshenkilöösi tästä ja sovi tapaamisesta!

Tutustu jäsenille nimettyihin säästöpankkiireihin:

Säästöpankkiiri Krista Alaiso

 

Olen työskennellyt pankkialalla vuodesta 2005 alkaen. Haluan hoitaa asiakkaitteni asiat luotettavasti, tehokkaasti ja asiakkaan yksilöllisesti huomioiden. Tavoitteenani on tehdä rahoitusasioiden hoidosta helpompaa sekä vaivattomampaa, suurin kiitos on tyytyväinen asiakas. Varaa aika tai ota yhteyttä vaikkapa soittamalla. Nähdään pian!

Krista Alaiso
Säästöpankkiiri, rahoitus ja säästäminen
Soita: 040 774 0366
Lähetä sähköpostia: krista.alaiso@saastopankki.fi
Varaa tapaaminen

Olen rahoituspäällikkö Nooa Säästöpankissa. Olen toiminut pitkään pankki-alalla ja autan sinua mielelläni sekä rahoitukseen että sijoituksiin liittyvissä ratkaisuissa. Voit luottaa siihen, että löydämme yhdessä juuri sinulle/teille sopivat rahoitusratkaisut. Voimme joustavasti sopia tapaamisen sinne, minne sinulle parhaiten sopii. Och samma service erbjuds också på svenska.

Martina Lindholm
Rahoituspäällikkö
Soita: 040 4860 262
Lähetä sähköpostia: martina.lindholm@saastopankki.fi
Varaa tapaaminen

Kirja- ja lehtiedut

Vuokra-asunnon vastuunjakotaulukko – vuokralaiselle

Suomen Vuokranantajat ry:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus hankkia Vuokra-asunnon vastuunjakotaulukon suppea vuokralaisversio vuokra-asuntoosi jäsenetuhintaan 15€ (norm. 25€). Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Vuokra-asunnon vastuunjakotaulukko – vuokralaiselle kertoo seikkaperäisesti sanoin ja kuvin, mitkä toimenpiteet kuuluvat lain mukaan vuokranantajan kunnossapitovastuulle ja mitkä vuokralaisen hoitovastuulle, elleivät osapuolet ole toisin sopineet.

Oppaassa kerrotaan, kuinka asunnon eri osia on hoidettava, niiden kuntoa seurattava ja vioista ilmoitettava. Erilaisten vika- ja vahinkotilanteiden varalle annetaan konkreettiset toimintaohjeet.

Liitteinä ovat tärkeimmät täytettävät asiakirjamallit: alku- ja lopputarkastusraportti, asunnon hoito- ja huoltolista sekä loppusiivousohje.

Opas perustuu lakiin asuinhuoneiston vuokrauksesta sekä toimialan järjestöjen laatimaan Hyvään vuokratapaan. Taulukon tulkinnoissa on otettu huomioon myös oikeuskäytäntö, kuluttajariitakunnan ratkaisukäytäntö ja oikeuskirjallisuudessa esitetyt kannanotot.

Vuokra-asunnon vastuunjakotaulukko – vuokralaiselle on tarkoitettu oppaaksi ja ohjeeksi erityisesti asuinhuoneistojen vuokralaisille.

Vuokra-asunnon vastuunjakotaulukko täydentää Kiinteistömedia Oy:n Taloyhtiön vastuunjakotaulukko-sarjaa. Oppaan on laatinut Suomen Vuokranantajien lakimies Susanna-Maria Aarnivuo yhteistyössä muiden alan järjestöjen asiantuntijoiden kanssa.

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Siirry verkkokauppaan ja syötä kampanjakoodille varattuun kohtaan Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodi.

Siirry verkkokauppaan

Katso myös: Vuokra-asunnon vastuunjakotaulukko – vuokranantajalle (maksuton verkkoversio jäsenille)

Kiinteistömedian kirjat

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat -20 % alennuksen Kiinteistömedia Oy:n normaalihintaisista kirjatuotteista (painetut ja verkkokirjat). Alennus ei koske paketti- ja tarjoustuotteita. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Siirry verkkokauppaan ja syötä kampanjakoodille varattuun kohtaan Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodi.

Siirry verkkokauppaan

Kiinteistölehti

Suomen Vuokranantajien jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata Kiinteistölehti -50 % alennuksella edulliseen jäsenhintaan 46 €/vuosi (normaali hinta 92 €). Tilaus on kestotilaus. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Suomen Kiinteistölehti on taloyhtiöväen keskeinen tietopaketti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Joka numerossa on myös vuokranantajille suunnattua asiaa, juridiikkaa, markkinatietoa sekä muuta ajankohtaista.

Pidä taloyhtiötietosi ajan tasalla ja tilaa painettu Kiinteistölehti!

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Siirry verkkokauppaan ja syötä kampanjakoodille/tarjouskoodille varattuun kohtaan Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodi.

Tilaa Kiinteistölehti

Tilaamalla Kiinteistölehden uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt helposti ajan tasalla kiinteistöalan uutisista.

Tilaa Kiinteistölehden uutiskirje

Harri Huru & Marko Kaarto: Asuntosijoittajan lumipalloefekti

Suomen Vuokranantajien jäsenenä sinulla on mahdollisuus hankkia kirja jäsenetuhintaan 39,70 € (norm. 58 €) Etu on voimassa henkilö- ja yritysjäsenille.

Pitkän linjan asuntosijoittajat Harri Huru ja Marko Kaarto tietävät, kuinka asuntosijoittamisessa voidaan luoda lumipallon kasvua muistuttava efekti. He ovat koonneet tietonsa nyt yksiin kansiin. Tavoitteena on, että lopulta mahdollisimman monen lukijankin lumipallo vierii itsestään painovoiman avulla rinnettä alas ollen kuitenkin koko ajan sijoittajan hallinnassa.

Kirjassa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Miten perusasuntosijoittamisessa päästään sellaiselle tasolle, jolla asuntosijoitustoiminnan kannattavuus ja kasvuvauhti paranevat liiallisia riskejä ottamatta?
 • Kuinka asuntosijoittamisen lumipalloefekti syntyy?
 • Miten ”Osta, vuokraa, remontoi, jälleenrahoita, toista” -strategialla voidaan kasvattaa lumipalloa?
 • Mitkä ovat ammattimaisen asuntosijoittajan tärkeimmät tunnusluvut?
 • Kuinka verosuunnittelulla voidaan saada kokoa ja vauhtia lumipalloon?
 • Kuinka asuntosijoittaja voi saada oman pääomansa takaisin jopa kolmen vuoden aikana?
 • Kuinka voi alkaa rakennuttajaksi?
 • Miten rivitalo voidaan rakennuttaa pienehköllä omalla pääomalla toisten osaamista ja vierasta pääomaa hyödyntäen?”

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Siirry verkkokauppaan ja syötä kampanjakoodille varattuun kohtaan Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodi.

Siirry verkkokauppaan

Unna Lehtipuu ja Tellervo Uotila: 8 tapaa menestyä asuntosijoittajana

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat -20 % alennuksen sekä kirjan painetusta että digitaalisesta versiosta. Kirjan normaalihinta on 35 €. Etu on voimassa henkilö- ja yritysjäsenille.

8 tapaa menestyä asuntosijoittajana on aloittelijalle suunnattu kirja, joka esittelee yleisimmät tavat toimia asuntosijoittajana. Kirjassa pureudutaan siihen, miksi asuntosijoittaminen on hyvä keino kerryttää varallisuutta sekä miten asuntosijoittaminen on mahdollista aloittaa hyödyntämällä jo itsellä olevaa vakuutta (esimerkiksi omasta asunnosta, kesämökistä tai metsäpalstasta) sekä hallittua velkavipua. Kirjassa avataan lukijalle aivan uusia ikkunoita asuntosijoittamisen mahdollisuuksiin.

Kirja on helppolukuinen, innostava ja käytännönläheinen ja rohkaisee lukijaa ottamaan ensiaskeleet asuntosijoittajana – hänelle parhaiten sopivalla tavalla.

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Siirry verkkokauppaan ja syötä kampanjakoodille varattuun kohtaan Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodi.

Siirry verkkokauppaan

Vuokranantaja-lehti – maksutta

Jäsenet saavat automaattisesti laadukkaan ja ammattitaitoisesti toteutetun Vuokranantaja-lehden kotiin kuljetettuna ja maksutta neljä kertaa kalenterivuoden aikana.  Vuokranantaja-lehti tarjoaa 100% vuokranantajien ja asuntosijoittajien arkeen liittyvää asiaa. Lehti ilmestyy helmikuussa, huhtikuussa, elokuussa ja marraskuussa.

Vuokranantaja-lehti

Yhteistyö palvelujen kehittämisessä

Digitaalisia työkaluja vuokraamiseen 

Viime vuosina markkinoille on tullut useita toimijoita, jotka tarjoavat digitaalisia työkaluja vuokratuottojen ja –kulujen hallintaan. Markkina elää voimakkaasti. Järjestönä olemme halunneet tarjota useammille yhteistyökumppaneille mahdollisuuden kokeilla siipiään ja markkinoida alustaansa vuokranantajille.  

Rentfol!oon sovellus vuokratulojen ja – kulujen seurantaan.! Sovelluksella voit kuvata ja tallentaa kuitit yhteen paikkaan myös veroilmoitusta varten. Näet vuokratuoton nykytilanteen läpi vuoden ja tiedät, paljonko voit investoida kohteeseen arvon ylläpitämiseksi. Rentfol!o – sovellus löytyy ilmaiseksi App Store:sta ja Google Play:stä.  

Tutustu palveluun 

Vuokratili-ohjelmisto on kotimaisen Itech-Bros Oy:n kehittämä ja omistama palvelu vuokranantajille. Sovellus skaalautuu sekä pienille että suurille toimijoille. Nimenomaan vuokranantajille räätälöitynä palveluna se tarjoaa helppokäyttöisen ERP- alustan vuokrasaatavien valvontaan, kirjanpitoon ja koko vuokraustoiminnan ylläpitoon ja analysointiin.

Tutustu palveluun