Jäsenedut

Tarjoamme jäsenillemme jäsenetuja yhteistyökumppanien palveluista. Jäsenetujen tavoitteena on tehdä vuokraamisesta helpompaa, palkitsevampaa ja kannattavampaa.

Jäsenedut vuokraustoimintaan

Oikotie - Vuokra- ja myynti-ilmoitukset

Oikotieltä saat jäsenetuna asunnon premium-vuokrailmoitukset sekä myynti-ilmoitukset puoleen hintaan. Alennuksen ja edut saa käyttämällä Suomen Vuokranantajien kulloinkin voimassa olevaa jäsenetukoodia. Koodi syötetään ilmoituksen jättämisen yhteydessä.

Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Oikotie Asunnot on suomalaisten tuntema asumisen palvelu. Verkkosivustolla sekä mobiilisovelluksessa vierailee viikoittain yli miljoona asumisesta kiinnostunutta käyttäjää. Löydät meiltä vuokralaisen nopeasti, sillä lähes 300 000 kävijää vierailee vuokraosiossa.

Oikotiellä on kaksi vaihtoehtoa vuokra-asunnon ilmoituksiin: ilmainen vuokrailmoitus ja premium-ilmoitus. Molemmat ilmoitukset tavoittavat laajan kohderyhmän, mutta premium-mallissa saat lisäpalvelut edullisesti. Uutena etuna saat nyt 50% alennuksen myös asunnon myynti-ilmoituksesta!

Vuokra-asuntoilmoitus:

 • Vuokra-asuntoilmoitus yksityisille on Oikotiellä ilmainen.
 • Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenet saavat uudet premium-vuokrailmoitukset 50% alennuksella hintaan 35€ (normaali hinta 70€).
 • Premium- vuokrailmoituksessa ilmoittaja saa ilmoituksen lisäksi kohdekorostuksen hakutulossivustolla, 3 luottotietotarkistusta, ilmoitustakuun sekä Suomen Vuokranantajien logon ilmoituksille.

Tee vuokrailmoitus Oikotiellä

Asunnon myynti-ilmoitus:

 • Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenet saavat uudet asunnon myynti-ilmoitukset 50% alennuksella hintaan 74,50€ (normaali hinta 149€).
 • Myynti-ilmoitus sisältää asunnon tarjous- ja kauppakirjat, näyttöesitteet, ilmoitustakuun asiakaspalvelutuen sekä ilmoituksen kävijätilastot.

Myy asuntosi Oikotiellä

*) Alennukset koskevat yksityisiä vuokranantajia ja ovat voimassa, kunnes asunto on saatu vuokrattua/myytyä.

Oikotien asiakaspalvelu palvelee sinua ma-pe klo 9 -16 numerossa 010 808 840 sekä osoitteessa oikotie.asunnot@oikotie.fi

Vuokraovi.com - Vuokrailmoitukset

Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenet saavat jäsenetuna uudet vuokra-asuntoilmoitukset 50 % alennuksella, kohdekorostuksen vuokra-asunnolle Vuokraovi.comin hakutulossivulla sekä Suomen Vuokranantajien jäsenlogon ilmoitukselle. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Alennuksen saat käyttämällä Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodia. Koodi syötetään ilmoituksen jättämisen yhteydessä yhteenvetosivulla. Ilmoittaja voi milloin tahansa muokata asuntoilmoitusta tai poistaa sen.

Keskittämisetu

Joka 4. ilmoitus veloituksetta. Koskee myös Suomen Vuokranantajien erikoishinnalla ostettuja ilmoituksia.

Varmasti vuokralle -takuu

Vuokraovi.com antaa yksityisille vuokranantajille myös Varmasti vuokralle -takuun: jos et löydä vuokralaista Vuokraovi.comin kautta, saat ilmoitushinnan takaisin. Ilmoituksen on oltava julkaistuna yhtäjaksoisesti kahdeksan viikon ajan. Palautustilanteessa ota yhteys Vuokraovi.comin asiakaspalveluun.

Jätä ilmoitus Vuokraovi.comiin

Vuokraovi.com tarjoaa työkalut ja kohdeyleisön turvalliseen ja tehokkaaseen vuokra-asuntomarkkinointiin.

 • Markkinoiden ainoa Vuokralaskuri avuksi vuokranasetantaan.
 • Eniten vuokra-asunnon etsijöitä: 300 000 käyttäjää viikoittain (Google Analytics).
 • Riskitön Varmasti vuokralle-takuu: jos et löydä vuokralaista Vuokraovi.comin kautta, saat ilmoitushinnan takaisin.
 • Keskittämisetu: joka 4. ilmoitus veloituksetta myös Vuokranantajien erikoishinnalla ostettuihin ilmoituksiin.
 • Joustava kohteiden ja yhteydenottojen hallinta ja kaikki vuokrauksen asiakirjapohjat

Vuokraovi.comin asiakaspalvelusta saat apua ilmoituksen jättämiseen sähköpostilla palaute@vuokraovi.com
puhelimitse ma-pe klo 10-16 numerossa 010 665 5505

Bisnode - Luottotietotarkistukset

Bisnoden verkkopalvelussa tarkistat vuokralaisehdokkaan luottotiedot kätevästi 9,00 € /henkilö.

Bisnode on osa Dun & Bradstreet -konsernia.

Tarkistusta varten tarvitset verkkopankkitunnukset ja vuokralaisehdokkaan henkilötunnuksen. PDF-raportti sisältää maksuhäiriömerkinnät (pvm), muut luottotietomerkinnät (pvm) ja maksuhäiriötyypin.

Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille 

Hyvä muistaa tarkistusta tehdessä

 • Tarkistusta varten tarvitset vuokralaisehdokkaan henkilötunnuksen.
 • Tarkastusoikeus on ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista, jolloin kyselyä varten ei tarvita vuokralaisen suostumusta. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen luottotietokysely voidaan tehdä vain vuokralaisen suostumuksella tai perinnän suunnittelua varten.
 • Luottotietokyselystä aiheutuneet kulut ovat verovähennyskelpoisia.
 • Ennen luottotietokyselyn tekemistä on syytä varmistaa vuokralaisehdokkaan henkilöllisyys virallisesta henkilöllisyystodistuksesta, kuten ajokortista tai passista.
 • Mikäli vuokrasopimuksen vakuutena käytetään toisen henkilön antamaa omavelkaista takausta, saa vuokranantaja ennen vuokrasopimuksen ja takaussitoumuksen allekirjoittamista tarkastaa myös takaajan luottotiedot ilman tämän suostumusta.
 • Luottotietokyselyn tekemisestä tulee ilmoittaa kyselyn kohteelle, ellei kyse ole perinnän suunnittelua varten tehdystä kyselystä.
 • HUOM! Jos tarkastat useamman vuokralaisehdokkaan luottotiedot samalla kertaa, aloita uusi tarkistus aina Suomen Vuokranantajien sivuilla olevan linkin kautta saadaksesi sen alennetulla hinnalla.
 • Ota yhteyttä ongelmatilanteissa asiakaspalvelu@bisnode.com

Jos olet jäsen, kirjaudu ensin jäsensivulle, jotta voit käyttää edun.
Ota jäsenetu käyttöön täältä

Docue - Sähköinen allekirjoitus ja sopimuspohjat

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat viisi sähköistä allekirjoitusta vuodessa maksutta (normaalihinta 11,80 €/5 kpl).

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat viisi sähköistä allekirjoitusta maksutta vuodessa (normaalihinta 11,80 €/5 kpl). Sähköisen allekirjoituksen voit tehdä joko kosketusnäyttöallekirjoituksena, jolloin allekirjoitus piirretään älypuhelimen näyttöön tai vahvan sähköisen tunnistamisen (pankkitunnusten) avulla. Sähköisessä allekirjoituksessa kannattaa käyttää vahvaa sähköistä allekirjoitusta ainakin silloin, jos et olet varmistunut toisen sopimusosapuolen henkilöllisyydestä henkilökohtaisesti. Sähköistä allekirjoitusta voit hyödyntää joko Docuen palvelussa tehtyjen asiakirjojen tai omien pdf-muodossa olevien asiakirjojen allekirjoittamiseen. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Docuen palvelussa pääset lisäksi hyödyntämään Suomen Vuokranantajien laatimia vuokrasopimuspohjia sähköisesti. Palveluun on ladattu suosituimmat Suomen Vuokranantajien laatimat sopimuspohjat. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Maksullisena lisäpalveluna tarjolla on myös luottotietotarkistus.

Pääset käyttämään Suomen Vuokranantajien sopimuspohjia ja sähköistä allekirjoitusta, kun olet rekisteröitynyt Docuen palveluun alla olevan linkin kautta jäsenetukoodilla.

Kun olet rekisteröitynyt palveluun, saat aktivoitua viisi maksutonta sähköistä allekirjoitusta käyttöösi klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta ”Asetukset”, ”Maksut ja tilaus” ja ”Syötä promokoodi” omien tietojen alareunasta. Promokoodina käytetään Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodia. Aktivoinnin jälkeen sähköiset allekirjoitukset säilyvät käytössäsi samaan tapaan kuin ostetut allekirjoituksetkin. Katso ohjeet palvelun käyttöönottoon.

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus Docuen palveluun etkä rekisteröitymisen yhteydessä ole syöttänyt jäsenkoodia, Suomen Vuokranantajien jäsenetu on mahdollista aktivoida laittamalla sähköpostia osoitteeseen support@docue.com.

Siirry Docuen palveluun

Kirjaudu Docuen-palveluun tästä, jos olet jo rekisteröitynyt aiemmin

KTI Laskutus - Perintäpalvelu

Suomen Vuokranantajien jäsenenä voit siirtää maksamattomat vuokrat vaivattomasti jäsenetuhintaan KTI Laskutus Oy:n hoidettaviksi.

KTI Laskutus Oy on suomalainen täyden palvelun perintään ja saatavien hallintaan erikoistunut yhtiö̈, jonka erityisosaamista ovat alan digitaaliset palvelut. Meillä on myös Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.

Perimisen lähtökohta meille on se, että toimeksiantajan ja velallisen hyvät välit säilyvät. Vahvuutemme on löytää̈ ratkaisu saatavan maksuun ja teemme tarvittaessa maksusuunnitelmat sekä̈ myös valvomme niitä. Teidän vuokralaisenne on myös meille tärkeä asiakas. Emme ole pelkkä̈ kasvoton kirjeiden lähettäjä̈, vaan usein kohtelias soitto tai sähköposti mieltä̈ velalliselle avaa sitä, minkä̈ takia esimerkiksi vuokra on maksamatta. Näihin tilanteisiin keksimme myös ratkaisun ja näin vuokrien hallinta tehostuu.

Perinnän aloitus käy nopeasti ja vaivattomasti ottamalla yhteyttä sähköpostitse perinta@ktilaskutus.fi tai puhelimitse 010 411 2772

Perintään siirtoa varten tarvitsemme vähintään seuraavat tiedot:

 • onko vuokralaista huomautettu vuokrista (huom! Vuokralaisen ollessa kuluttaja on velasta huomautettava kerran, ja kun tästä on kulunut 14 päivää, voi velan siirtää perintään).
 • kopio vuokrasopimuksesta.
 • tieto erääntyneistä vuokrista summineen ja eräpäivineen.
 • asuuko vuokralainen vielä vuokraosoitteessa.

Hinnoittelu Suomen Vuokranantajien jäsenille. Edun saat käyttöösi kertomalla olevasi Suomen Vuokranantajien jäsen ja antamalla voimassaolevan jäsenetukoodin.

Vapaaehtoisen perinnän provisio 0%.
Jälkiperinnän provisio on 5 %.

Perinnästä aiheutuvat muut kulut peritään ensisijaisesti vuokralaiselta. Jos kuluja ei saada perittyä vuokralaiselta, ne voidaan periä vuokranantajalta.

Siirry KTI Laskutuksen kotisivulle

Lisäksi KTI Laskutus Oy tarjoaa vuokravalvontapalvelua vuokrasaatavien laskutukseen, seurantaan ja perintään. Vuokravalvonta-palvelusta veloitetaan 1 %:n provisio vuokran määrästä.

IF - Vuokranantajan vakuutukset

Saat uuteen vuokranantajan vakuutukseen ensimmäisen kuukauden maksutta. Etu on saatavilla henkilöjäsenelle, jonka sijoitusasunnot ovat yksityisessä omistuksessa.

Ifin vuokranantajan vakuutus on kehitetty yhteistyössä Suomen Vuokranantajat ry:n kanssa – se voitti vakuutusvertailun jo neljättä kertaa.

Neljä syytä ottaa vakuutus sijoitusasuntoosi:

 1. Varmista kattava vakuutusturva vahinkojen varalta. Vuokralaisen oma kotivakuutus voi päättyä tietämättäsi, eikä taloyhtiön vakuutus aina riitä korvaamaan esimerkiksi asentamaasi uutta lattiaa.
 2. Vakuutus on apunasi sijoitusasuntoosi liittyvissä riita- ja rikosasioissa.
 3. Saat turvaa vuokratulon menetyksen varalta, jos asuntosi on vahingon vuoksi asumiskelvoton tai vuokralaisesi vahingoittaa asuntoasi tahallisesti.
 4. Vakuutus on verovähennyskelpoinen.

 

Jos olet jäsen, kirjaudu ensin jäsensivulle, jotta voit käyttää edun.
Ota jäsenetu käyttöön täältä

LähiTapiola - Vuokranantajan vakuutukset

Hyödynnä etusi ja vakuuta sijoitusasuntosi. Saat Suomen Vuokranantajien jäsenenä Huoneistoturvavakuutuksesta -10 %. Oston yhteydessä tarvitset Suomen Vuokranantajien jäsennumeron, jonka löydät esimerkiksi jäsensivuilta Omat tiedot -osiosta.

Etu on voimassa henkilöjäsenille.

LähiTapiola auttaa ja neuvoo turvallisuuden, talouden ja terveyden asialla niin henkilö- kuin yritysasiakkaita. LähiTapiola tarjoaa monipuolista palvelua tulevaisuutesi turvaamiseksi: voit valita juuri sinulle sopivat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä säästämisen ja sijoittamisen palvelut.

Pyydä tarjous ja ilmoita jäsennumerosi, niin 10 % alennus Huoneistoturvavakuutukseen huomioidaan vakuutustarjouksessa.

LähiTapiolan yhteystiedot

Pyydä tarjous

Pohjola Vakuutus - Vuokranantajan vakuutukset

Hanki vuokranantajan vakuutus ja hyödynnä omavastuuetu.

Etu on saatavilla henkilöjäsenelle, jonka sijoitusasunnot ovat yksityisessä omistuksessa.

Jäsenetuna* saat vuokranantajan vakuutukseen omavastuuedun keskeytysvakuutuksesta.
Jos korvattavasta vuokratulon keskeytyksestä aiheutuva vahingon (esim. palo- ja vuotovahingon) määrä ylittää omavastuusi, omavastuuta ei vähennetä korvauksistasi. Omavastuu on määrältään puolet yhden kuukauden vuokrasummasta.

 • Pohjola Vuokranantajan vakuutus sopii kaikille asuinhuoneistoille ja -kiinteistöille. Vakuutus sisältää perusturvan eli Pohjola Kotivakuutuksen ja vapaavalintaiset lisäturvat: keskeytys-, oikeusturva- ja vastuuvakuutukset.
 • Vakuutusvertailun** hintakilpailukykyisin vakuutus sekä yksi parhaimmista laajan vakuutusturvan tarjoajista vuokranantajille.
 • Vuokranantajan keskeytysvakuutuksesta korvataan vuokratulon menetyksiä, jos sijoitusasuntosi tai -kiinteistösi on Pohjola Kotivakuutuksesta korvattavan vahingon takia tilapäisesti asuinkelvoton ja menetät remontin ajalta vuokratuloa.
 • Vakuuta sijoitushuoneistosi pintamateriaalit, huoneiston osat, kiinteät kalusteet räätälöiden haluamallasi tavalla. Voit myös vakuuttaa omistamasi koti-irtaimiston, jos vuokralle antamasi huoneisto on valmiiksi kalustettu.
 • Pohjola Vuokranantajan vakuutus kattaa myös taloyhtiön yhtiöjärjestyksellä tai -kokouksen päätöksellä sinulle osoitetut kunnossapitovastuun laajennukset.
 • Kilpailukykyiset omavastuut ja vakuutusmäärät.
 • Osuuspankin omistaja-asiakkaan omavastuu voi palo-, luonnonilmiö- ja rikosvahingoissa olla jopa nolla euroa.

Jäsenetu käyttöösi
Pyydä tarjous ja ilmoita jäsennumerosi asiakaspalveluumme soittamalla 0303 0303 tai käymällä konttorissamme. Jos olet jo asiakkaamme, päivitä jäsentietosi asiakaspalveluumme ja saat jäsenedun käyttöösi. Jäsenetua ei toistaiseksi voi ottaa käyttöön verkkopalvelussamme tai OP-mobiilissa.

Tutustu vakuutukseen

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

*Jäsenetu koskee uusia ja voimassa olevia Pohjola Vuokranantajan vakuutuksia, joihin on valittu lisäturvaksi vuokranantajan keskeytysvakuutus.

**Vertailu Vuokranantajien vakuutusturvasta 2022. Toimeksiantaja: Suomen Vuokranantajat ry. Toteuttaja: Söderberg & Partners Finland. Vertailu on luettavissa Suomen Vuokranantajien jäsenille jäsensivuilla.

Avaindata – Tietopalvelu

Asuntoliiga Oy:n Avaindata-tietopalvelulla asuntosijoittajan tärkein data helposti!

Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Asuntoliiga Oy:n Avaindata-tietopalvelu yksinkertaistaa asuntomarkkinoiden seuraamista ja analysointia. Palvelu kokoaa osoitehaulla aluekohtaiset tiedot teemoittain lajitelluksi raportiksi. Lisäksi tietoja on mahdollista tarkastella tarkemmalla tasolla rakennus- ja huoneistotyypin mukaan. Avaindata on suunniteltu palvelemaan niin asuntomarkkinoiden ammattilaisia – asuntosijoittajia, kiinteistönvälittäjiä, rakennusliikkeitä ja aluekehityksen parissa työskenteleviä – kuin vaikka omaa asuntoa myyviä tai ostavia.

Avaindata-palvelun aineisto sisältää Tilastokeskuksen, Suomen Asiakastieto Oy:n ja Schibsted Suomi Oy:n Oikotie-palvelun kokoamia tietoja. Palvelun data kattaa koko Suomen ja kokoaa muun muassa hinnoista, muuttoliikkeestä, väestönkehityksestä ja eri tunnusluvuista viime vuosien kehityksen havainnolliseen muotoon. Dataa tukee uutisseuranta, joka on tarjolla Suomen 20 suurimmasta kaupungista. Tietosisältöjen kuratoinnista vastaavat Asuntoliiga Oy:n ja palvelun toteuttaneen Robonomist Oy:n asiantuntijat.

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat -50% alennuksen Avaindatan yhden käyttäjätunnuksen lisensseistä. Palvelun normaalihinta on 890 €/vuosi tai 89 €/kk.

Ohje edun aktivoimiseksi:
Voit hyödyntää Suomen Vuokranantajien jäsenedun käyttämällä jäsenetukoodia Avaindata-tilauksesi yhteydessä Asuntoliigan verkkokaupassa. Jäsenetukoodi syötetään ostoskorissa ”Käytä kuponki” -kohdassa ennen kassalle siirtymistä. Jäsenetu on voimassa yhden käyttäjälisenssin Avaindata Liiga sekä Avaindata Liiga Try Out -tilauksiin.

Lisätietoa palvelusta

Verkkokauppaan

Nooa Säästöpankki - Pankkipalvelut

Nooa Säästöpankki ja Suomen Vuokranantajat tekevät yhteistyötä tarjoten asuntosijoittajille asiantuntijatietoa ja -osaamista. Nooa Säästöpankin nimetyt säästöpankkiirit tuntevat asuntosijoittajien tilanteet ja keskustelevat mielellään rahoituksesta juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii pääkaupunkiseudun alueella. Suomen Vuokranantajat puolestaan tarjoavat säästöpankkiireille asiantuntemustaan asuntosijoittamisen erityiskysymyksissä.

Tutustu säästöpankkiireihin

Kirja- ja lehtiedut

Kiinteistömedian kirjat

Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat vuonna 2022 20 % alennuksen Kiinteistömedia Oy:n normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja sähköisistä tuotteista.

Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Saat alennuksen, kun syötät jäsenetukoodin tilauksen yhteydessä.

Alennus ei koske seuraavia tuotteita: paketti- ja tarjoustuotteet, Kiinteistönvälittäjän käsikirja 2017, Kiinteistön musta laatikko.

Verkkokauppaan

Kiinteistölehti

Suomen Vuokranantajien jäsenillä on mahdollisuus tilata Kiinteistölehti -50 % alennuksella edulliseen hintaan 46 €/vuosi (normaali hinta 92 €).

Suomen Kiinteistölehti on taloyhtiöväen keskeinen tietopaketti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Joka numerossa on myös vuokranantajille suunnattua asiaa, juridiikkaa, markkinatietoa sekä muuta ajankohtaista. Alennuksen saat mainitsemalla tilauslomakkeella Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodin.

Pidä taloyhtiötietosi ajan tasalla ja tilaa painettu Kiinteistölehti!

Tilaa Kiinteistölehti

Tilaamalla Kiinteistölehden uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt helposti ajan tasalla kiinteistöalan uutisista.

Tilaa Kiinteistölehden uutiskirje

Vuokrakodin huolto-opas

Vuokrakodin huolto-oppaassa kerrotaan, mitä huoltotöitä vuokralaisen kuuluu asunnossa tehdä itse ja millaisista vioista hänen on ilmoitettava vuokranantajalle tai taloyhtiölle. Oppaassa annetaan myös ohjeet tavallisimpien huoltotöiden tekemiseen ja kerrotaan, miten usein työt tulee tehdä.

Oppaan on tuottanut Suomen Vuokranantajat ry ja kustantanut Kiinteistömedia Oy. Vuokranantajien jäsenenä voit tilata oppaita 9,50 €/kpl jäsenhintaan.

Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Saat jäsenalennuksen syöttämällä jäsenetukoodin verkkokaupan ostoskorin kohtaan ”Syötä kampanjakoodi” ja painamalla vahvista. Tällöin ostoskoriin tulee näkyviin kirjan alennettu hinta.

Verkkokauppaan

Harri Huru & Marko Kaarto: Asuntosijoittajan lumipalloefekti

Pitkän linjan asuntosijoittajat Harri Huru ja Marko Kaarto tietävät, kuinka asuntosijoittamisessa voidaan luoda lumipallon kasvua muistuttava efekti. He ovat koonneet tietonsa nyt yksiin kansiin. Tavoitteena on, että lopulta mahdollisimman monen lukijankin lumipallo vierii itsestään painovoiman avulla rinnettä alas ollen kuitenkin koko ajan sijoittajan hallinnassa.

Kirjassa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Miten perusasuntosijoittamisessa päästään sellaiselle tasolle, jolla asuntosijoitustoiminnan kannattavuus ja kasvuvauhti paranevat liiallisia riskejä ottamatta?
 • Kuinka asuntosijoittamisen lumipalloefekti syntyy?
 • Miten ”Osta, vuokraa, remontoi, jälleenrahoita, toista” -strategialla voidaan kasvattaa lumipalloa?
 • Mitkä ovat ammattimaisen asuntosijoittajan tärkeimmät tunnusluvut?
 • Kuinka verosuunnittelulla voidaan saada kokoa ja vauhtia lumipalloon?
 • Kuinka asuntosijoittaja voi saada oman pääomansa takaisin jopa kolmen vuoden aikana?
 • Kuinka voi alkaa rakennuttajaksi?
 • Miten rivitalo voidaan rakennuttaa pienehköllä omalla pääomalla toisten osaamista ja vierasta pääomaa hyödyntäen?”

Jäsenillämme on nyt mahdollisuus hankkia kirja jäsenetuhintaan 39,70 euroa (norm. 58 euroa) ilmoittamalla tilauksen yhteydessä voimassa olevan jäsenetukoodin.

Verkkokauppaan

Unna Lehtipuu ja Tellervo Uotila: 8 tapaa menestyä asuntosijoittajana

8 tapaa menestyä asuntosijoittajana on aloittelijalle suunnattu kirja, joka esittelee yleisimmät tavat toimia asuntosijoittajana. Kirjassa pureudutaan siihen, miksi asuntosijoittaminen on hyvä keino kerryttää varallisuutta sekä miten asuntosijoittaminen on mahdollista aloittaa hyödyntämällä jo itsellä olevaa vakuutta (esimerkiksi omasta asunnosta, kesämökistä tai metsäpalstasta) sekä hallittua velkavipua. Kirjassa avataan lukijalle aivan uusia ikkunoita asuntosijoittamisen mahdollisuuksiin.

Kirja on helppolukuinen, innostava ja käytännönläheinen ja rohkaisee lukijaa ottamaan ensiaskeleet asuntosijoittajana – hänelle parhaiten sopivalla tavalla.

Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat – 20 % sekä kirjan paperi- että digitaaliversiosta. Alennus on voimassa 31.12.2022 asti sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Alennusta varten tarvitset Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodin.

Verkkokauppaan

Vuokranantaja-lehti – maksutta

Jäsenet saavat automaattisesti laadukkaan ja ammattitaitoisesti toteutetun Vuokranantaja-lehden kotiin kuljetettuna ja maksutta neljä kertaa kalenterivuoden aikana.  Vuokranantaja-lehti tarjoaa 100% vuokranantajien ja asuntosijoittajien arkeen liittyvää asiaa. Lehti ilmestyy helmikuussa, huhtikuussa, elokuussa ja marraskuussa.

Vuokranantaja-lehti

Yhteistyö palvelujen kehittämisessä

Digitaalisia työkaluja vuokraamiseen 

Viime vuosina markkinoille on tullut useita toimijoita, jotka tarjoavat digitaalisia työkaluja vuokratuottojen ja –kulujen hallintaan. Markkina elää voimakkaasti. Järjestönä olemme halunneet tarjota useammille yhteistyökumppaneille mahdollisuuden kokeilla siipiään ja markkinoida alustaansa vuokranantajille.  

Rentfol!oon sovellus vuokratulojen ja – kulujen seurantaan.! Sovelluksella voit kuvata ja tallentaa kuitit yhteen paikkaan myös veroilmoitusta varten. Näet vuokratuoton nykytilanteen läpi vuoden ja tiedät, paljonko voit investoida kohteeseen arvon ylläpitämiseksi. Rentfol!o – sovellus löytyy ilmaiseksi App Store:sta ja Google Play:stä.  

Tutustu palveluun 

Vuokratili-ohjelmisto on kotimaisen Itech-Bros Oy:n kehittämä ja omistama palvelu vuokranantajille. Sovellus skaalautuu sekä pienille että suurille toimijoille. Nimenomaan vuokranantajille räätälöitynä palveluna se tarjoaa helppokäyttöisen ERP- alustan vuokrasaatavien valvontaan, kirjanpitoon ja koko vuokraustoiminnan ylläpitoon ja analysointiin.

Tutustu palveluun