Vuosikokous 2021

11.5.2021, klo 18
Tekniskan Salit ja etäyhteys

Koronarajoitusten vuoksi kokoukseen osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista viimeistään torstaina 6.5.2021 sekä etäosallistujilta että kokouspaikalle tulevilta. Vallitsevassa koronatilanteessa suosittelemme vahvasti etäosallistumista, emmekä järjestä kokouspaikalla kahvitarjoilua.

Etäyhteyden avulla kokoukseen osallistuvien osallistumisoikeus varmennetaan ilmoittautumisen yhteydessä annetun nimen ja jäsennumeron avulla. Jäsennumerosi löydät jäsensivuilta ”Jäsentietosi”-kohdasta, jäsenmaksulaskusta sekä Vuokranantaja-lehden osoitekentästä. Linkki vuosikokoukseen lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen sen jälkeen, kun osallistumisoikeus on varmennettu.

Myös etäyhteyden avulla kokoukseen osallistuvien on mahdollista toimia valtakirjalla varsinaisen jäsenen asiamiehenä (yhdistyksen sääntöjen mukaan kukaan ei saa kuitenkaan edustaa kokouksessa enempää kuin kahta jäsentä). Tällöin valtakirja edustamisvaltuudesta tulee lähettää viimeistään 6.5.2021 osoitteeseen tiedotus@vuokranantajat.fi.

Etäosallistuminen kokoukseen tapahtuu käyttämällä GoToWebinar-palvelua (kts. ohjeet), johon välitetään kokouspaikalta ääntä ja kuvaa kokousasiakirjoista. Kokouksen aikana etäyhteyden avulla on mahdollista osallistua kaikkien asioiden käsittelyyn ja päättämiseen. Etäosallistujat voivat esittää puheenvuoropyyntöjä GoToWebinar-palvelun virtuaalisella kädennostolla. Kokouksen puheenjohtaja jakaa puheenvuorot, jolloin puheenvuoron saaneen mikrofoni avataan. Mahdollista äänestystä tai vaalia varten etäosallistujille lähetetään kertakäyttöinen äänestyslinkki ennakkoilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisäksi toivomme, että henkilöt, jotka haluavat asettua ehdolle hallituksen jäsenten valintaa varten, ilmoittaisivat asiasta osoitteeseen tiedotus@vuokranantajat.fi viimeistään maanantaina 3.5.2021. Etukäteen ilmoittautuneista ehdokkaista julkaistaan kuva ja lyhyt esittely vuosikokoussivulla. Vuosikokouksessa valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Yhdistyksen hallituksen jäsenistä erovuoroisia ovat Heikki Karu, Riitta Kokki, Ilkka Lehdonmäki, Antti Mykkänen ja Jarmo Poussa.

Esityslista

1. Kokouksen avaus, hallituksen puheenjohtaja Jouni Lehtinen
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteerit, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus