Blogi

Asunnonvälitys otti digiloikan – nämä asiat eivät ehkä koskaan palaa ennalleen

30.6.2020

Digiloikka helpottaa vuokranantajana ja itsevuokraajana toimimista myös kokemattomalle asuntosijoittajalle. Nykypäivän trendien mukaisesti erilaiset sovellukset tuovat asiantuntijaosaamisen tarjolle kysyntäperiaatteella eli juuri kun sitä tarvitaan ja vain siltä osin, kuin sitä tarvitaan”, arvioi Dwelletin toimitusjohtaja Henri Haaksiala, LVV, kumppaniblogissa.

Mitä asuntosijoittajan kannattaa tehdä koronataantuman keskellä?

17.6.2020

Koronataantuma on niin voimakas, että se vääjäämättä tulee vaikuttamaan myös asuntosijoittamiseen tavalla tai toisella. Mitä yksityisen vuokranantajan ja asuntosijoittajan kannattaa juuri nyt tehdä? Suomen Vuokranantajien yhteiskuntasuhdepäällikkö Ville Valkonen antaa blogissa vinkkejä vuokranantajan kesään.

Koronavirusepidemiasta johtuvat vuokranalennukset

26.5.2020

Kevään koronakriisi aiheutti paljon keskustelua vuokranmaksuvelvollisuuden alentamisesta. Julkisessa keskustelussa vaikutti helposti unohtuvan se, miten erilaisessa asemassa vuokranantajat ovat keskenään.

Asuntoihinkin tarvitaan ”auton huoltokirja”

20.5.2020

”Asuntojen ”auton huoltokirjan” avulla saataisiin hyvä ymmärrys asunnossa tehdyistä toimenpiteistä tositteineen ja lisäarvoa kohteisiin”, kirjoittaa Vuokrakulut-sovelluksen Antti Mäkikyrö kumppaniblogissa.

Vuokramarkkinat ja korona

17.4.2020

Koronaviruspandemia on ennen muuta terveydenhuollon kriisi ja kaikki mahdollinen on tehtävä, jotta ihmishenkiä voidaan pelastaa. Elämä on aina rahaa tärkeämpää. Talous on kuitenkin yksinkertaistettuna ihmisten työpaikkoja ja hyvinvointia.