Blogi

Kolme harhaluuloa sähköautoista

26.1.2021

Täyssähköautot ja ladattavat hybridit yleistyvät nopeasti. Taloyhtiöissä niihin suhtaudutaan kaksijakoisesti; osassa taloyhtiöistä latausmahdollisuudet on jo laitettu kuntoon, mutta valitettavan monilla pysäköintialueilla sähköautojen lataaminen on kategorisesti kielletty. Valitettavan syvälle juurtuneet harhaluulot hidastavat sähköautojen yleistymistä, sillä kotilataus on niiden suurimpia etuja.

Miksi palkata sisustussuunnittelija vuokrakohteeseen?

11.12.2020

Ajatus siitä, että sisustussuunnittelijan palkkaaminen on pelkkä rahareikä, on vanhanaikainen ja vääristynyt ajatustapa. Vuokrakohteissa suunnittelijan palkkaaminen on fiksu päätös, kun haluat investoida pitkäaikaisiin ja toimiviin ratkaisuihin!

Digitaaliset työkalut ja palvelut helpottavat asunnon vuokrausta

6.11.2020

Perinteisiin asunnonvuokrauksen toimintatapoihin ei ole enää täysin paluuta. Lähikontaktien välttäminen on kannustanut yksityisiä vuokranantajia vuokraamaan asuntoja etäyhteyksin. Markkinoille on tullut myös palveluita, jotka auttavat vuokranantajaa hoitamaan asunnon vuokraukseen liittyviä asioita digitaalisesti.

Suomeen tarvittaisiin kevyempi tuomioistuinkäsittely huoneenvuokrariidoille

30.10.2020

Tuoreet tilastotiedot näyttävät, että vuokraukseen liittyvien riitojen ratkominen oikeudessa on lisääntynyt. Vuokraukseen liittyvissä riidoissa on kyse keskimäärin 5 000 euron korvausvaateista. Suomen Vuokranantajien päälakimies Tarik Ahsanullah ehdottaa, että Suomessa tulisi ottaa käyttöön erillinen pienten asioiden menettely.

Asuntosijoittamisen strategioista, osa 2: Tiedä enemmän

9.10.2020

Strategia on suunnitelma ”sodan voittamisesta”. Asuntosijoittamisessa se tarkoittaa omien tavoitteiden saavuttamista. Blogisarjan toisessa osassa Ville Valkonen haastaa miettimään omia vahvuusalueita ja omaa polkua.