Töissä tai luottamustehtävissä meillä

Poikkeuksellisen positiivinen, asiantunteva ja energinen, yhteiskunnallisesti merkityksellinen. Muun muassa näillä sanoin meitä on kuvailtu työpaikkana.

Meillä työskentelee noin 15 ihmistä muun muassa juridiikan, vaikuttamisen, jäsenpalveluiden, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen parissa. Harjoitteluohjelmamme kouluttaa alalle tulevaisuuden osaajia vuokrauksen ja asuntosijoittamisen juridiikassa. Lisäksi alueellisia tapahtumiamme järjestää parinkymmenen luottamustoimisen aluepäällikön joukko.

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien valtakunnallinen palvelu- ja edunvalvontajärjestö, joka tekee vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa. Meillä on yli 30 000 jäsentä ympäri Suomen.

Haluaisitko meille töihin? Julkaisemme avoimet työpaikkamme alla sekä uutisissamme ja muissa kanavissamme, joten kannattaa seurata viestintäämme!

Avoimet työpaikat
Juuri nyt paikkoja ei ole avoinna.


Olemme todistetusti Suomen parhaita työpaikkoja

Suomen Vuokranantajat on palkittu Suomen Parhaat Työpaikat 2024 -kilpailussa kolmanneksi parhaana työpaikkana miniyritysten (10-19 työntekijää) sarjassa.

Olemme Great Place To Work™ -sertifioitu työpaikka. Sertifiointi perustuu henkilöstölle tehtävään anonyymiin Great Place to Work™ -kyselyyn ja se on osoitus loistavasta työntekijäkokemuksesta. 100 prosenttia työntekijöistämme sanoo yhdistyksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Kaikki eli 100 prosenttia vastaajista olivat yhtä mieltä muun muassa seuraavista väittämistä:

  • Kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka
  • Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleeksi
  • Tänne on mieluisaa tulla töihin
  • Jokaisella on mahdollisuus saada erityistä tunnustusta
  • Meillä on erityisiä ja ainutlaatuisia etuja
  • Johdon toimintatapa on rehellinen ja eettinen
  • Johto ottaa työntekijät mukaan heidän työtään ja työympäristöään koskevaan päätöksentekoon
  • Meillä rohkaistaan ihmisiä kokeilemaan uusia ja parempia työskentelytapoja lopputuloksesta huolimatta
  • Työpanokseni on tärkeä
  • Haluan työskennellä täällä vielä pitkään.

 Lue lisää uutisestamme sekä toiminnanjohtajamme Sanna Hughesin blogista.


Millaista meillä on olla töissä?

100 prosenttia työntekijöistämme pitää Suomen Vuokranantajia todella hyvänä työpaikkana. Kulttuurimme kulmakivet tiivistävät sen, millaiset asiat kuvaavat työyhteisöämme parhaiten ja mikä tekee juuri meistä erityisen työpaikan. Olemme luoneet ne yhdessä koko henkilöstön kanssa ja ne ovat lupaus siitä, millaiseen yhteisöön jokainen työntekijä voi odottaa tulevansa mukaan.

Lue alta, millaisia ajatuksia työstään on esimerkiksi ekonomistillamme Eemelillä ja viestintäpäälliköllämme Kiialla.

Suomen Vuokranantajien viestintäpäällikkönä huhtikuussa 2023 aloittanut Kiia Etelävuori toivoo, että yksityisten vuokranantajien merkitys yhteiskunnalle tiedostettaisiin nykyistä paremmin.

Lue lisää Kiiasta

Elokuussa 2023 Suomen Vuokranantajien ekonomistina aloittaneen Eemeli Karlssonin työnkuvaan kuuluu oleellisena osana vaikuttaminen.

Lue lisää Eemelistä


Haastatteluita alumneistamme

Mitä meistä sanovat edelliset työntekijämme, ja millaisiin tehtäviin meiltä on päädytty? Lue alta alumniemme tarinoita.

Suomen Vuokranantajilla vuosina 2020-2021 neuvontalakimiehenä toiminut Minni Yli-Olli.

Lue lisää Minnistä

Vuokranantajilla vuosina 2018-2019 viestintä- ja palvelukoordinaattorin tehtävässä toiminut Elsa Kaijala

Lue lisää Elsasta

Vuokranantajilla vuosina 2015-2020 työskennellyt ja yhteiskuntasuhdejohtajanakin toiminut Tuomas Viljamaa.

Lue lisää Tuomaksesta


Aluepäällikkötoiminta

Suomen Vuokranantajien paikallistoiminnan selkäranka ovat luottamustoimiset aluepäälliköt. Aluepäälliköt ovat eri puolilla Suomea toimivia vuokranantajia ja yhdistyksen aktiivisia jäseniä, joilla on paljon oman kokemuksen kautta hankittua tietoa vuokrauksesta ja asuntosijoittamisesta. Aluepäälliköt järjestävät vuokranantajailtoja ja toimivat yhdistyksen aktiivisina edustajina omilla paikkakunnillaan. Aluepäälliköt toimivat tiiviissä yhteistyössä Vuokranantajien toimiston kanssa. 


Hallitustoiminta

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut 8-12 jäsentä. Uusien hallitusten jäsenten hausta ja sen tarkemmista tiedoista ilmoitetaan vuosikokouksen omalla sivulla täällä.


Tarinoita aktiiveiltamme

Aluepäälliköiden ja hallituksen jäsenten kokemuksia

Vuokranantajien vuosikokouksessa 24.5.2023 myönnettiin kuusi hopeista ansiomerkkiä tunnustuksena hyvin tehdystä ja pitkäjänteisestä työstä yhdistyksen hyväksi. Kysyimme ansiomerkin saaneilta aluepäälliköiltä ja hallituksen jäseniltä heidän tunnelmistaan ja taipaleesta Suomen Vuokranantajilla.

Lue lisää


Hyödylliset linkit