Rentfol.io-sovellus vuokraustoiminnan dokumentointiin

Suomen Vuokranantajien jäsenetuna saat Rentfol.io-sovellukseen -20 % alennuksen  (norm. 29,90 €). Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Rentfol.io on jokaisen vuokranantajan mobiilisovellus vuokratulojen ja -kulujen dokumentointiin, sekä reaaliaikaisen veroilmoituksen tekemiseen. Sovelluksella voit kuvata kuitit fiksusti yhteen paikkaan, merkata kilometrikulut ja hallinnoida vuokrakohteitasi remontista vuokraustoimintaan.

Tiedot voit lähettää suoraan OmaVeroon aina kuluvan kuukauden jälkeen ja näin myös asuntosijoitustiedot ovat suoraan näkyvillä esimerkiksi verokorttia varten.  Sovelluksen raportista löydät linkit tositteiden alkuperäisiin kopioihin.

Sovelluksessa voi jakaa kohteen omistusosuuden ja voitte yhdessä seurata sijoitustoiminnan kuluja.

Rentfolion asiakaspalvelusta saat apua sovelluksen käyttöön:

  • www.vuokrakulut.com
  • sähköpostilla info@vuokrakulut.com
  • puhelimitse +358 40 509 2955

Katso tarkemmat ohjeet Rentfol.io-sovelluksen käyttöönottoon kirjautumalla jäsensivulle.

Lukeaksesi aiheesta lisää, kirjaudu jäsensivulle

Kirjaudu sisään

Suomen Vuokranantajien jäsenetuna saat Rentfol.io-sovellukseen -20 % alennuksen  (norm. 29,90 €). Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Rentfol.io on jokaisen vuokranantajan mobiilisovellus vuokratulojen ja -kulujen dokumentointiin, sekä reaaliaikaisen veroilmoituksen tekemiseen. Sovelluksella voit kuvata kuitit fiksusti yhteen paikkaan, merkata kilometrikulut ja hallinnoida vuokrakohte