KTI Laskutus – Perintäpalvelu jäsenille

Suomen Vuokranantajien jäsenenä voit siirtää maksamattomat vuokrat vaivattomasti jäsenetuhintaan KTI Laskutus Oy:n hoidettaviksi. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Hinnoittelu jäsenille:

  • Perintätoimeksiannon avausmaksu 49,60 euroa (sis. alv 24%)
  • Vapaaehtoisen perinnän provisio 0%
  • Jälkiperinnän provisio on 5%

Perinnästä aiheutuvat muut kulut peritään ensisijaisesti vuokralaiselta. Jos kuluja ei saada perittyä vuokralaiselta, ne voidaan periä vuokranantajalta.

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Perinnän aloitus käy nopeasti ja vaivattomasti ottamalla yhteyttä sähköpostitse perinta@ktilaskutus.fi tai puhelimitse 010 411 2772. Edun saat käyttöösi kertomalla olevasi Suomen Vuokranantajien jäsen ja antamalla voimassa olevan jäsenetukoodin.

Perintään siirtoa varten tarvitsemme vähintään seuraavat tiedot:

  • onko vuokralaista huomautettu vuokrista (huom! Vuokralaisen ollessa kuluttaja on velasta huomautettava kerran, ja kun tästä on kulunut 14 päivää, voi velan siirtää perintään).
  • kopio vuokrasopimuksesta.
  • tieto erääntyneistä vuokrista summineen ja eräpäivineen.
  • asuuko vuokralainen vielä vuokraosoitteessa.

KTI Laskutus:

KTI Laskutus Oy on suomalainen täyden palvelun perintään ja saatavien hallintaan erikoistunut yhtiö, jonka erityisosaamista ovat alan digitaaliset palvelut. Yrityksellä on käytössä myös Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.

Perimisen lähtökohta on se, että toimeksiantajan ja velallisen hyvät välit säilyvät. Vahvuus on löytää ratkaisu saatavan maksuun ja tehdä tarvittaessa maksusuunnitelmat sekä myös valvoa niitä. Teidän vuokralaisenne on myös KTI Laskutukselle tärkeä asiakas. KTI Laskutus ei ole pelkkä kasvoton kirjeiden lähettäjä, vaan usein kohtelias soitto tai sähköposti velalliselle avaa sitä, minkä takia esimerkiksi vuokra on maksamatta. Näihin tilanteisiin KTI Laskutuksessa myös keksitään ratkaisu ja näin vuokrien hallinta tehostuu.