Neuvontapalvelumme jäsenten apuna 

Palvelemme sinua kysymyksissäsi eri kanavissa ja chatbotimme kautta jopa vuorokauden ympäri. Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavin tavoin:

Puhelinneuvonta palvelee sinua aukioloaikojen puitteissa asuntosijoittamiseen, vuokraukseen, verotukseen, asunto-osakeyhtiöihin ja asuntokauppaan liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on jäsenille maksutonta.

Verkkoneuvontaa käyttämällä voit laittaa kysymyksesi mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja lakitiimimme henkilökunta vastaa kysymyksiisi aukioloaikojen puitteissa viiden arkipäivän kuluessa.

Suomen Vuokranantajien lakimiehet tarjoavat yhdistyksen jäsenille kirjallisia lausuntoja ja muita toimeksiantoja. Voimme avustaa jäseniämme myös vuokrasuhteisiin liittyvissä oikeudenkäynneissä. Lausunnot ja toimeksiannot ovat maksullisia palveluja, jotka hinnoitellaan niihin käytetyn työmäärän perusteella. 

Jäsensivuilla käytössäsi on myös Liisi chatbot-avustaja, joka osaa vastata usein kysyttyihin kysymyksiin vuokrauksesta, taloyhtiöstä ja monesta muusta lakineuvonnassa puhuttaneesta aiheesta vuorokauden ympäri. Kerro viestisi chatbotille mahdollisimman selkeästi ja mahdollisuuksien mukaan käytä vain yhtä asiasanaa. Jos chatbot ei osaa vastata kysymykseesi, hän ohjaa sinut olemaan yhteydessä lakineuvontaamme puhelimitse tai verkkoneuvontalomakkeen kautta. Chatbotin löydät jäsensivujen oikeasta alareunasta.