Digitaaliset työkalut asunnon vuokraukseen

Viime vuosina markkinoille on tullut useita toimijoita, jotka tarjoavat digitaalisia työkaluja vuokratuottojen ja –kulujen hallintaan. Markkina elää voimakkaasti. Järjestönä olemme halunneet tarjota useammille yhteistyökumppaneille mahdollisuuden kokeilla siipiään ja markkinoida alustaansa vuokranantajille.  

Rentfol.io on aina taskussa kulkeva maksuton mobiilisovellus yksityisille vuokranantajille! Rentfolio on päivitetty versio suositusta Vuokrakulut – sovelluksesta, jolla voit fiksusti kuvata kuitit yhteen paikkaan veroilmoitusta varten ja hallinnoida vuokrakohteitasi remontista vuokraustoimintaan. Rentfolio – sovelluksen voi ladata maksuttomasti App Store:sta ja Google Play:stä. 

Vuokratili-ohjelmisto on kotimaisen Itech-Bros Oy:n kehittämä ja omistama palvelu vuokranantajille. Sovellus skaalautuu sekä pienille että suurille toimijoille. Nimenomaan vuokranantajille räätälöitynä palveluna se tarjoaa helppokäyttöisen ERP- alustan vuokrasaatavien valvontaan, kirjanpitoon ja koko vuokraustoiminnan ylläpitoon ja analysointiin.