Yhteistyössä

Kaikki Kiinteistönvälittäjät Laki- ja asianajotoimistot Muut Pankit Rakennusliikkeet

Kodit.io:n tehtävä on tehostaa asuntomarkkinoiden toimintaa poistamalla kaikki asuntokauppaan liittyvät aikaa ja rahaa vievät vaiheet. Asunnon myyjille tarjoamme dataan pohjautuvan reilun ostotarjouksen. Vaihtoehtoisesti, mikäli haluat myydä asuntosi julkisella markkinalla, kokeneet kiinteistönvälittäjämme sekä markkinoiden kehittynein teknologia varmistavat onnistumisesi. Autamme sinua mielellämme kaikissa asunnonvaihtoon, myyntiin tai ostoon liittyvissä asioissa. Olethan siis yhteydessä!


https://kodit.io/

Vuokravälitystä jo vuodesta 1994.


https://www.ovv.com/

Kattava valikoima myytäviä ja vuokrattavia asuntoja koko maassa.


https://asunnot.oikotie.fi/
Asiantuntevaa palvelua asuntoasioissa.
https://www.takio.com/

Kiinteistölakimies on ammattitaitoinen ja kohtuuhintainen apu kaikissa kiinteistöjuridiikan asioissa. Niihin kuuluvat mm. asunto- ja kiinteistökaupan riidat, kosteusvauriot, sisäilmaongelmat sekä ostajan ja myyjän vastuut. Selkeän erikoistumisen avulla voimme palvella asiakkaitamme kiinteistöjuridiikan perinpohjaisella asiantuntemuksella ja hinnoittelulla, joka on sekä läpinäkyvää että kohtuullista. Apumme käyttäminen jo kauppakirjojen laadinnassa on fiksu tapa huolehtia siitä, ettei turhia ongelmia synny. Kolme neljästä asiakkaidemme ongelmatilanteista päättyy sovintoon.

Toimistomme sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa, mutta palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita koko maassa aina perimmäistä Lappia myöten.

Kiinteistölakimies tarjoaa Suomen Vuokranantajat ry:n jäsenille palveluistaan 15 % (enint. 300 €) alennuksen.


https://www.kiinteistolakimies.fi/

Asianajotoimisto Alfa Oy on osaava ja monialainen tamperelainen asianajotoimisto, joka avustaa asiakkaitaan lakiasioissa ympäri Suomen. Meillä on kolme vahvaa erityisosaamisaluetta:  kiinteistöt ja rakentaminen, perhe- ja perintöoikeus sekä liikejuridiikka. Hallitsemme mm. asunto- ja kiinteistökauppariidat, taloyhtiö- ja vuokrasuhdeasiat sekä maankäyttöön ja rakentamiseen liittyvät riidat ja sopimukset.


https://alfalaw.com/
Asianajotoimisto Pulkamo Oy on asumisen juridiikkaan painottunut helposti lähestyttävä toimisto. Toimistolla on lähes 20 vuoden kokemus asuntojen vuokraukseen, asuntokauppaan ja taloyhtiöasioihin liittyvästä juridiikasta ja se hoitaa runsaasti myös perintöasioita. Asianajotoimisto Pulkamo Oy:n asiakkaat ovat eri puolilta Suomea ja toimisto palvelee usein videoneuvotteluyhteyksin. Ajan voi varata suoraan toimiston internetsivuilta.
https://www.pulkamo.fi
Alder & Sound on vuonna 2010 perustettu johtava kotimainen itsenäinen asiantuntijatalo. Yritys tarjoaa kokeneiden asiantuntijoiden toimesta integroituja vero-, laki-, siirtohinnoittelu- ja taloudellisen neuvonannon palveluita laaja-alaisesti niin suomalaisille pörssiyrityksille kuin myös pk-sektorille ja yksityishenkilöille. Alder & Soundin kaikessa toiminnassa keskiössä ovat ratkaisukeskeinen palveluasenne, käytännönläheisyys, joustavuus sekä kustannustehokkuus.
https://www.aldersound.fi
Asianajotoimisto Urtti & Toiviainen Oy on riitojen ratkaisemiseen, työoikeuteen ja kiinteistöoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Toimiston asiantuntijat ovat erikoistuneet lisäksi ympäristöoikeuteen, hallinto-oikeuteen ja perhevarallisuusoikeuteen. Asuntojen ja kiinteistöjen sekä erityisesti maa- ja metsätilojen myynti-, osto-, sukupolvenvaihdos- ja vuokraustoiminta  sekä näihin liittyvät riita-asiat ovat toimiston erityisosaamisaluetta.
https://urtti.fi/
Luotettava kumppanisi juridisissa asioissa. Asianajotoimisto Kalle Pyrhönen on erikoistunut asunto- ja kiinteistökauppariitoihin, rakennus-ja urakkasopimusoikeuteen, sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen sekä oikeudenkäynteihin.
https://www.kallepyrhonen.fi/
Asianajotoimisto Jukka-Matti Laine Oy Helsingissä hoitaa toimeksiantoja laaja-alaisesti jo yli 25 vuoden kokemuksella. Palvelemme yksityishenkilöitä ja yrityksiä laadukkaasti ja luottamuksella. Toimistomme vahvinta osaamisaluetta ovat perhe- ja jäämistöoikeus sekä niihin liittyvä verosuunnittelu, asuntojen ja liikehuoneistojen vuokraamiseen liittyvät asiat, asuntokauppariidat, asunto-osakeyhtiöasiat sekä erilaiset sopimus- ja vahingonkorvausjuridiikkaan liittyvät asiat.
http://jmlaine.com/

Kotopro on rakennus- ja kiinteistöalan tarpeisiin kehitetty sovellus huoneistotarkastuksiin. Vuodesta 2011 alkaen Kotoprolla on tehty yli miljoona sähköistä asiakirjaa. Kotoprolla on tällä hetkellä yli 60 000 käyttäjää isännöinnin, rakennuttamisen, rakennusvalvonnan ja rakennusurakoinnin aloilla.


https://www.kotopro.com/

Fiksupinta Oy on kodin sisä- ja ulkopintojen remontointiin keskittynyt yritys. Hoidamme laadulla ja ammattitaidolla mm. tasoitukset, maalaukset, silikonisaumojen vaihdot, lattia-asennukset sekä listoitukset ympäri suomen. Tutustu tuotteisiin ja tilaa remontti verkkokaupasta.


https://www.fiksupinta.fi

Flatfolder on Suomen ensimmäinen pilvipohjainen asuntosijoittajan toiminnanohjausjärjestelmä, joka on saatavilla web- ja mobiilisovellusversioina. Ilmaisella versiolla saat työkalut mm. veroilmoituslukuihin, asunto- ja vuokralaishallintoon, sähköisiin allekirjoituksiin, vuokrailmoituksiin, sekä analytiikkaan. Maksullinen versio (1,99 €/kk) tarjoaa lisäksi myös automaattisen vuokraseurannan. Palvelu on suunnattu luonnollisille henkilöille, mutta skaalautuu helposti myös yhteisöille.


https://flatfolder.com

Flatco on täysin uudenlainen, kevyt ja ketterä palvelu onnistuneeseen kiinteistöjen, vuokrahuoneistojen ja muiden kohteiden hallintaan. Flatcolla hallinnoit vuokrasopimukset, vikailmoitukset ja niiden tilanneseurannan sekä kommunikoinnin vuokralaisen kanssa. Flatcolla teet lisäksi kaiken muun kiinteistön omistamiseen, hallintaan ja huoltamiseen liittyvän dokumentoinnin. Flatcon uusimpien ominaisuuksien avulla voit hoitaa kohteiden vuokralaskutuksen, vuokravalvonnan sekä sähköisen asukasvalinnan.


https://flatco.fi/palvelu

KTI Laskutus on suomalainen täyden palvelun perintään ja saatavien hallintaan erikoistunut yhtiö, jonka erityisosaamista ovat alan digitaaliset palvelut. Meillä on myös Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.

Perimisen lähtökohta meille on se, että toimeksiantajan ja velallisen hyvät välit säilyvät. Vahvuutemme on löytää ratkaisu saatavan maksuun ja teemme tarvittaessa maksusuunnitelmat sekä myös valvomme ne. Teidän vuokralaisenne on myös meille tärkeä asiakas. Emme ole pelkkä kasvoton kirjeiden lähettäjä, vaan usein kohtelias soitto tai sähköposti meiltä velalliselle avaa sitä, minkä takia esimerkiksi vuokra on maksamatta. Näihin tilanteisiin keksimme myös ratkaisun ja näin vuokrien hallinta tehostuu.


https://ktilaskutus.fi/

Kun tarvitset tietoa taloyhtiön hallinnosta ja taloudesta, korjausrakentamisesta, kiinteistönhoidosta, kiinteistöalan juridiikasta tai vaikkapa kiinteistönvälityksestä ja vuokrauksesta, saat sen meiltä haluamassasi muodossa: kirjana, verkkokirjana, verkkopalveluna tai verkkokurssina. 


https://www.kiinteistomedia.fi/

LähiTapiola auttaa ja neuvoo turvallisuuden, talouden ja terveyden asialla niin henkilö- kuin yritysasiakkaita. LähiTapiola tarjoaa laajat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä säästämisen ja sijoittamisen palvelut.


https://www.lahitapiola.fi/

Vuokrakulut.com on jokaisen vuokranantajan sovellus vuokratulojen ja – kulujen seurantaan! Sovelluksella voit kuvata ja tallentaa kuitit yhteen paikkaan myös veroilmoitusta varten. Näet vuokratuoton nykytilanteen läpi vuoden ja tiedät paljonko voit investoida kohteeseen arvon ylläpitämiseksi. Vuokrakulut – sovellus löytyy ilmaiseksi Appstore:sta ja Google Play:stä.


https://www.vuokrakulut.com/

Fiksuvuokraus.fi valjastaa vuokravälittäjän supervoimat kaikkien vuokranantajien käyttöön! Fiksuvuokraus.fi-palvelun avulla vuokranantajat tehostavat kohteidensa markkinointia ja näyttöjen järjestämistä, sekä nopeuttavat vuokrausprosessin läpivientiä. Raskaasta ja aikaa vievästä prosessista on luotu vaivaton, nopea ja edullinen palvelu, jotta yhä useampi suomalainen voi innostua asuntosijoittamisesta.


https://fiksuvuokraus.fi/

Vuokratili-ohjelmisto on kotimaisen Itech-Bros Oy:n kehittämä ja omistama palvelu vuokranantajille. Sovellus skaalautuu sekä pienille että suurille toimijoille.

Nimenomaan vuokranantajille räätälöitynä palveluna se tarjoaa helppokäyttöisen ERP alustan koko vuokraustoiminnan ylläpitoon ja analysointiin.


https://www.vuokratili.fi/
Laadi vuokrasopimukset ja muut asumisen asiakirjat sähköisesti Docuessa. Palvelusta löydät myös älykkäät asiakirjat muihin elämäntilanteisiin ja yritystoiminnan tarpeisiin.
https://docue.com/fi-fi/suomen-vuokranantajat
Tarkista luottotiedot heti verkosta. Jäsensivujen kautta luottotietotarkastus jäsenhintaan 9,00 euroa!
https://finland.bisnode.fi
If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on noin 3,7 miljoonaa asiakasta. Tarjoamme turvaa odottamattomien vahinkojen varalle ja annamme neuvoja arkeen riskien pienentämiseksi.
https://www.if.fi
Suomalaisen asuntosijoittajan informatiivinen ystävä. Sivuston päämääränä on auttaa asuntosijoittajaa onnistumaan sijoitustoiminnassaan entistä paremmin tai aloittamaan tämä tuottoisa touhu, ellei sitä ole aiemmin tehnyt.
http://sijoitusovi.com/
Kiinteistöalan johtava kouluttaja tarjoaa jatko-, täydennys- & yrityskoulutusta kiinteistöalan ammattilaisille
https://www.kiinko.fi/
Eniten vuokra-asuntoja
https://www.vuokraovi.com/
Suomalainen sijoitusalan ammattilainen.
https://unitedbankers.fi/
Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, joka haluaa mullistaa pankin kanssa asioinnin. Tarjoamme rehtiä ja ketterää palvelua pääkaupunkiseutulaisille sinkuille, dinkuille, perheille ja pienyrittäjille. Säästöpankkiirimme tapaavat asiakkaan silloin ja siellä, missä se asiakkaan arkeen parhaiten sopii.
http://www.saastopankki.fi/nooa

Lakea Oy on luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen. Me Lakealla hallitsemme rakennuttamisen, asuntomyynnin, vuokrauksen ja isännöinnin eri osa-alueet. Panostamme kestävien asumismuotojen ja -ratkaisujen löytämiseen, josta esimerkkinä Lakea Omaksi -asumismuoto. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa.


https://lakea.fi/

Varte-konserni on suomalainen talonrakennusalan perheyritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1995 asti. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen palvelun ja työn laatuun. Rakennamme kuin itsellemme tekisimme.


http://www.varte.fi
Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja - Rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa. www.peab.fi
https://peab.fi/
Rakennusliike Lapti Oy tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja asuntosijoittajalle.
https://www.lapti.fi/
Ihania Koteja.
http://www.t2h.fi/
Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Luomme uusia koteja ja onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.
https://www.bonava.fi/
Osaamista kaikilta talonrakentamisen osa-alueilta asuinrakentamisesta liike- ja tuotantotiloihin, korjausrakentamiseen ja infrarakentamiseen.
https://www.pohjolarak.fi/
Uusia asuntoja omaksi kodiksi ja sijoitukseksi.
https://skanska.fi/kodit