Yhteistyössä

Kaikki Rakennusliikkeet Kiinteistönvälittäjät Laki- ja asianajotoimistot Pankit Muut

Löydä luotettava rakennusalan yritys sijoitusasuntosi tai taloyhtiön remonttiin Urakkamaailma.fi:n kautta ja säästät aikaa ja rahaa. Urakkamaailma on maksuton käyttää ja meihin luottavat niin yksityishenkilöt, taloyhtiöt kuin yli 10 000 rakennusalan luotettavaa tekijää. Urakkamaailmassa teet myös käden käänteessä remontistasi maksuttoman kirjallisen sopimuksen, saat Remonttiturvan suojaamaan remonttiasi. Nosta sijoituksiesi arvoa ja käytä Urakkamaailmaa.


https://www.urakkamaailma.fi/
Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja - Rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa. www.peab.fi
https://peab.fi/
Ihania Koteja.
http://www.t2h.fi/
Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Luomme uusia koteja ja onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.
https://www.bonava.fi/
Osaamista kaikilta talonrakentamisen osa-alueilta asuinrakentamisesta liike- ja tuotantotiloihin, korjausrakentamiseen ja infrarakentamiseen.
https://www.pohjolarakennus.fi/
Uusia asuntoja omaksi kodiksi ja sijoitukseksi.
https://skanska.fi/kodit

Vuokravälitystä jo vuodesta 1994.


https://www.ovv.com/

Kattava valikoima myytäviä ja vuokrattavia asuntoja koko maassa.


https://asunnot.oikotie.fi/
Asiantuntevaa palvelua asuntoasioissa.
https://www.takio.com/

Kiinteistölakimies on ammattitaitoinen ja kohtuuhintainen apu kaikissa kiinteistöjuridiikan asioissa. Niihin kuuluvat mm. asunto- ja kiinteistökaupan riidat, kosteusvauriot, sisäilmaongelmat sekä ostajan ja myyjän vastuut. Selkeän erikoistumisen avulla voimme palvella asiakkaitamme kiinteistöjuridiikan perinpohjaisella asiantuntemuksella ja hinnoittelulla, joka on sekä läpinäkyvää että kohtuullista. Apumme käyttäminen jo kauppakirjojen laadinnassa on fiksu tapa huolehtia siitä, ettei turhia ongelmia synny. Kolme neljästä asiakkaidemme ongelmatilanteista päättyy sovintoon.

Toimistomme sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa, mutta palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita koko maassa aina perimmäistä Lappia myöten.

Kiinteistölakimies tarjoaa Suomen Vuokranantajat ry:n jäsenille palveluistaan 15 % (enint. 300 €) alennuksen.


https://www.kiinteistolakimies.fi/

Asianajotoimisto Alfa Oy on osaava ja monialainen tamperelainen asianajotoimisto, joka avustaa asiakkaitaan lakiasioissa ympäri Suomen. Meillä on kolme vahvaa erityisosaamisaluetta:  kiinteistöt ja rakentaminen, perhe- ja perintöoikeus sekä liikejuridiikka. Hallitsemme mm. asunto- ja kiinteistökauppariidat, taloyhtiö- ja vuokrasuhdeasiat sekä maankäyttöön ja rakentamiseen liittyvät riidat ja sopimukset.


https://alfalaw.com/
Asianajotoimisto Pulkamo Oy on asumisen juridiikkaan painottunut helposti lähestyttävä toimisto. Toimistolla on lähes 20 vuoden kokemus asuntojen vuokraukseen, asuntokauppaan ja taloyhtiöasioihin liittyvästä juridiikasta ja se hoitaa runsaasti myös perintöasioita. Asianajotoimisto Pulkamo Oy:n asiakkaat ovat eri puolilta Suomea ja toimisto palvelee usein videoneuvotteluyhteyksin. Ajan voi varata suoraan toimiston internetsivuilta.
https://www.pulkamo.fi
Alder & Sound on vuonna 2010 perustettu johtava kotimainen itsenäinen asiantuntijatalo. Yritys tarjoaa kokeneiden asiantuntijoiden toimesta integroituja vero-, laki-, siirtohinnoittelu- ja taloudellisen neuvonannon palveluita laaja-alaisesti niin suomalaisille pörssiyrityksille kuin myös pk-sektorille ja yksityishenkilöille. Alder & Soundin kaikessa toiminnassa keskiössä ovat ratkaisukeskeinen palveluasenne, käytännönläheisyys, joustavuus sekä kustannustehokkuus.
https://www.aldersound.fi
Asianajotoimisto Jukka-Matti Laine Oy Helsingissä hoitaa toimeksiantoja laaja-alaisesti jo yli 25 vuoden kokemuksella. Palvelemme yksityishenkilöitä ja yrityksiä laadukkaasti ja luottamuksella. Toimistomme vahvinta osaamisaluetta ovat perhe- ja jäämistöoikeus sekä niihin liittyvä verosuunnittelu, asuntojen ja liikehuoneistojen vuokraamiseen liittyvät asiat, asuntokauppariidat, asunto-osakeyhtiöasiat sekä erilaiset sopimus- ja vahingonkorvausjuridiikkaan liittyvät asiat.
http://jmlaine.com/

Danske Bank tarjoaa Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenille tuntuvat edut niin asuntolainassa, sijoituspalveluissa kuin päivittäispankkipalveluissakin.


https://vuokranantajat.fi/palvelut/jasenedut/danske-bank-pankkiedut/

Pohjola Vakuutus turvaa elämääsi, jotta sinä voit elää haluamallasi tavalla. Tarjoamme kattavat vahinkovakuutuksen palvelut niin henkilö-, yritys-, kuin yhteisöasiakkaille. Korvauspalvelumme laaja kumppaniverkosto tarjoaa avun nopeasti ja lähellä sinua.


https://www.op.fi/pohjolavakuutus
Suomalainen sijoitusalan ammattilainen.
https://unitedbankers.fi/

Löydä luotettava rakennusalan yritys sijoitusasuntosi tai taloyhtiön remonttiin Urakkamaailma.fi:n kautta ja säästät aikaa ja rahaa. Urakkamaailma on maksuton käyttää ja meihin luottavat niin yksityishenkilöt, taloyhtiöt kuin yli 10 000 rakennusalan luotettavaa tekijää. Urakkamaailmassa teet myös käden käänteessä remontistasi maksuttoman kirjallisen sopimuksen, saat Remonttiturvan suojaamaan remonttiasi. Nosta sijoituksiesi arvoa ja käytä Urakkamaailmaa.


https://www.urakkamaailma.fi/

KTI Laskutus on suomalainen täyden palvelun perintään ja saatavien hallintaan erikoistunut yhtiö, jonka erityisosaamista ovat alan digitaaliset palvelut. Meillä on myös Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.

Perimisen lähtökohta meille on se, että toimeksiantajan ja velallisen hyvät välit säilyvät. Vahvuutemme on löytää ratkaisu saatavan maksuun ja teemme tarvittaessa maksusuunnitelmat sekä myös valvomme ne. Teidän vuokralaisenne on myös meille tärkeä asiakas. Emme ole pelkkä kasvoton kirjeiden lähettäjä, vaan usein kohtelias soitto tai sähköposti meiltä velalliselle avaa sitä, minkä takia esimerkiksi vuokra on maksamatta. Näihin tilanteisiin keksimme myös ratkaisun ja näin vuokrien hallinta tehostuu.


https://ktilaskutus.fi/

Kun tarvitset tietoa taloyhtiön hallinnosta ja taloudesta, korjausrakentamisesta, kiinteistönhoidosta, kiinteistöalan juridiikasta tai vaikkapa kiinteistönvälityksestä ja vuokrauksesta, saat sen meiltä haluamassasi muodossa: kirjana, verkkokirjana, verkkopalveluna tai verkkokurssina. 


https://www.kiinteistomedia.fi/

LähiTapiola auttaa ja neuvoo turvallisuuden, talouden ja terveyden asialla niin henkilö- kuin yritysasiakkaita. LähiTapiola tarjoaa laajat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä säästämisen ja sijoittamisen palvelut.


https://www.lahitapiola.fi/

Rentfol.io on aina taskussa kulkeva maksuton mobiilisovellus yksityisille vuokranantajille! Rentfolio on päivitetty versio suositusta Vuokrakulut – sovelluksesta, jolla voit fiksusti kuvata kuitit yhteen paikkaan veroilmoitusta varten ja hallinnoida vuokrakohteitasi remontista vuokraustoimintaan. Rentfolio – sovelluksen voi ladata maksuttomasti App Store:sta ja Google Play:stä. 


https://www.rentfol.io/fi

Vuokratili-ohjelmisto on kotimaisen Itech-Bros Oy:n kehittämä ja omistama palvelu vuokranantajille. Sovellus skaalautuu sekä pienille että suurille toimijoille. Nimenomaan vuokranantajille räätälöitynä palveluna se tarjoaa helppokäyttöisen ERP- alustan vuokrasaatavien valvontaan, kirjanpitoon ja koko vuokraustoiminnan ylläpitoon ja analysointiin.


https://www.vuokratili.fi/

Laadi vuokrasopimukset ja muut asumisen asiakirjat sähköisesti Docuessa. Palvelusta löydät myös älykkäät asiakirjat muihin elämäntilanteisiin ja yritystoiminnan tarpeisiin.


https://docue.com/fi-fi/suomen-vuokranantajat
Tarkista luottotiedot heti verkosta. Jäsensivujen kautta luottotietotarkastus jäsenhintaan 9,00 euroa!
https://shop-fi.dnb.com/henkiloluottotiedot/
If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on noin 3,7 miljoonaa asiakasta. Tarjoamme turvaa odottamattomien vahinkojen varalle ja annamme neuvoja arkeen riskien pienentämiseksi.
https://www.if.fi
Suomalaisen asuntosijoittajan informatiivinen ystävä. Sivuston päämääränä on auttaa asuntosijoittajaa onnistumaan sijoitustoiminnassaan entistä paremmin tai aloittamaan tämä tuottoisa touhu, ellei sitä ole aiemmin tehnyt.
http://sijoitusovi.com/
Kiinteistöalan johtava kouluttaja tarjoaa jatko-, täydennys- & yrityskoulutusta kiinteistöalan ammattilaisille
https://www.kiinko.fi/
Eniten vuokra-asuntoja
https://www.vuokraovi.com/