Yhteistyössä

Kaikki Asianajotoimistot Kiinteistönvälittäjät Muut Pankit Rakennusliikkeet

Asianajotoimisto Alfa Oy on osaava ja monialainen tamperelainen asianajotoimisto, joka avustaa asiakkaitaan lakiasioissa ympäri Suomen. Meillä on kolme vahvaa erityisosaamisaluetta:  kiinteistöt ja rakentaminen, perhe- ja perintöoikeus sekä liikejuridiikka. Hallitsemme mm. asunto- ja kiinteistökauppariidat, taloyhtiö- ja vuokrasuhdeasiat sekä maankäyttöön ja rakentamiseen liittyvät riidat ja sopimukset.


https://alfalaw.com/
Asianajotoimisto Pulkamo Oy on asumisen juridiikkaan painottunut helposti lähestyttävä toimisto. Toimistolla on lähes 20 vuoden kokemus asuntojen vuokraukseen, asuntokauppaan ja taloyhtiöasioihin liittyvästä juridiikasta ja se hoitaa runsaasti myös perintöasioita. Asianajotoimisto Pulkamo Oy:n asiakkaat ovat eri puolilta Suomea ja toimisto palvelee usein videoneuvotteluyhteyksin. Ajan voi varata suoraan toimiston internetsivuilta.
https://www.pulkamo.fi
Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy on asunto-, kiinteistö- ja rakentamispuolen juridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Toimisto tarjoaa monipuolista kokemusta ja mutkatonta palvelua niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. http://heikkilaco.fi/
https://www.heikkilaco.fi
Alder & Sound on vuonna 2010 perustettu johtava kotimainen itsenäinen asiantuntijatalo. Yritys tarjoaa kokeneiden asiantuntijoiden toimesta integroituja vero-, laki-, siirtohinnoittelu- ja taloudellisen neuvonannon palveluita laaja-alaisesti niin suomalaisille pörssiyrityksille kuin myös pk-sektorille ja yksityishenkilöille. Alder & Soundin kaikessa toiminnassa keskiössä ovat ratkaisukeskeinen palveluasenne, käytännönläheisyys, joustavuus sekä kustannustehokkuus.
https://www.aldersound.fi
Asianajotoimisto Teräskulma Oy hoitaa asunto- ja kiinteistökauppariitoja kaikkialla Suomessa.
https://www.teraskulma.com
Asianajotoimisto Aawa Oy hoitaa niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin oikeudellisia asioita. Toimiston erityisosaamiseen kuuluu muun muassa kiinteistö- ja asuntokauppariidat, asunto-osakeyhtiöiden toimintaan liittyvät asiat, konkurssit, perhe- ja perintöoikeudelliset asiat sekä sopimusoikeudelliset asiat.
http://aawa.fi/
Asianajotoimisto Luolavirta Oy on erikoistunut oikeudenkäynteihin, vahingonkorvaus- ja sopimusjuridiikkaan sekä perhe- ja perintöoikeuteen.
https://www.luolavirta.fi
Asianajotoimisto Urtti & Toiviainen Oy on riitojen ratkaisemiseen, työoikeuteen ja kiinteistöoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Toimiston asiantuntijat ovat erikoistuneet lisäksi ympäristöoikeuteen, hallinto-oikeuteen ja perhevarallisuusoikeuteen. Asuntojen ja kiinteistöjen sekä erityisesti maa- ja metsätilojen myynti-, osto-, sukupolvenvaihdos- ja vuokraustoiminta  sekä näihin liittyvät riita-asiat ovat toimiston erityisosaamisaluetta.
https://urtti.fi/
Luotettava kumppanisi juridisissa asioissa. Asianajotoimisto Kalle Pyrhönen on erikoistunut asunto- ja kiinteistökauppariitoihin, rakennus-ja urakkasopimusoikeuteen, sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen sekä oikeudenkäynteihin.
https://www.kallepyrhonen.fi/
Asianajotoimisto Jukka-Matti Laine Oy Helsingissä hoitaa toimeksiantoja laaja-alaisesti jo yli 25 vuoden kokemuksella. Palvelemme yksityishenkilöitä ja yrityksiä laadukkaasti ja luottamuksella. Toimistomme vahvinta osaamisaluetta ovat perhe- ja jäämistöoikeus sekä niihin liittyvä verosuunnittelu, asuntojen ja liikehuoneistojen vuokraamiseen liittyvät asiat, asuntokauppariidat, asunto-osakeyhtiöasiat sekä erilaiset sopimus- ja vahingonkorvausjuridiikkaan liittyvät asiat.
http://jmlaine.com/

Vuokravälitystä jo vuodesta 1994.


https://www.ovv.com/

Kattava valikoima myytäviä ja vuokrattavia asuntoja koko maassa.


https://asunnot.oikotie.fi/
Asiantuntevaa palvelua asuntoasioissa.
https://www.takio.com/

Kun tarvitset tietoa taloyhtiön hallinnosta ja taloudesta, korjausrakentamisesta, kiinteistönhoidosta, kiinteistöalan juridiikasta tai vaikkapa kiinteistönvälityksestä ja vuokrauksesta, saat sen meiltä haluamassasi muodossa: kirjana, verkkokirjana, verkkopalveluna tai verkkokurssina. 


https://www.kiinteistomedia.fi/

LähiTapiola auttaa ja neuvoo turvallisuuden, talouden ja terveyden asialla niin henkilö- kuin yritysasiakkaita. LähiTapiola tarjoaa laajat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä säästämisen ja sijoittamisen palvelut.


https://www.lahitapiola.fi/

Vuokrakulut.com on jokaisen vuokranantajan sovellus vuokratulojen ja – kulujen seurantaan! Sovelluksella voit kuvata ja tallentaa kuitit yhteen paikkaan myös veroilmoitusta varten. Näet vuokratuoton nykytilanteen läpi vuoden ja tiedät paljonko voit investoida kohteeseen arvon ylläpitämiseksi. Vuokrakulut – sovellus löytyy ilmaiseksi Appstore:sta ja Google Play:stä.


https://www.vuokrakulut.com/

Dwellet valjastaa vuokravälittäjän supervoimat kaikkien vuokranantajien käyttöön! Dwelletin palvelun avulla vuokranantajat tehostavat kohteidensa markkinointia ja näyttöjen järjestämistä, sekä nopeuttavat vuokrausprosessin läpivientiä. Raskaasta ja aikaa vievästä prosessista on luotu vaivaton, nopea ja edullinen palvelu, jotta yhä useampi suomalainen voi innostua asuntosijoittamisesta.


https://dwellet.fi/

Evoir on alusta sijoitusasuntojen hallinnointiin, joka tekee asuntosijoittamisesta yksinkertaista! Evoirin automaattisen vuokranmaksun seurannan, vuokrailmoitusten täytön, ajantasaisten raporttien ja monien muiden ominaisuuksien vuoksi voit keskittyä juuri siihen mikä asuntosijoittamisessa on tärkeintä - vuokrasuhteiden ylläpitoon ja vaurastumiseen. Tutustu palveluumme.


https://evoir.fi/

Vuokratili-ohjelmisto on kotimaisen Itech-Bros Oy:n kehittämä ja omistama palvelu vuokranantajille. Sovellus skaalautuu sekä pienille että suurille toimijoille.

Nimenomaan vuokranantajille räätälöitynä palveluna se tarjoaa helppokäyttöisen ERP alustan koko vuokraustoiminnan ylläpitoon ja analysointiin.


https://www.vuokratili.fi/
Laadi vuokrasopimukset ja muut asumisen asiakirjat sähköisesti Sopimuskoneella. Palvelusta löydät myös älykkäät asiakirjat muihin elämäntilanteisiin ja yritystoiminnan tarpeisiin.
https://aloita.sopimustieto.fi/suomen-vuokranantajat
Tarkista luottotiedot heti verkosta. Jäsensivujen kautta luottotietotarkastus jäsenhintaan 9,00 euroa!
https://finland.bisnode.fi
If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on noin 3,7 miljoonaa asiakasta. Tarjoamme turvaa odottamattomien vahinkojen varalle ja annamme neuvoja arkeen riskien pienentämiseksi.
https://www.if.fi
Yhdistämme vuokralaiset ja vuokranantajat.
https://igglo.com
Suomalaisen asuntosijoittajan informatiivinen ystävä. Sivuston päämääränä on auttaa asuntosijoittajaa onnistumaan sijoitustoiminnassaan entistä paremmin tai aloittamaan tämä tuottoisa touhu, ellei sitä ole aiemmin tehnyt.
http://sijoitusovi.com/
Luotettava kotimainen perintäkumppani.
https://www.axactor.fi
Kiinteistöalan johtava kouluttaja tarjoaa jatko-, täydennys- & yrityskoulutusta kiinteistöalan ammattilaisille
https://www.kiinko.fi/
Eniten vuokra-asuntoja
https://www.vuokraovi.com/
Suomalainen sijoitusalan ammattilainen.
https://unitedbankers.fi/
Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, joka haluaa mullistaa pankin kanssa asioinnin. Tarjoamme rehtiä ja ketterää palvelua pääkaupunkiseutulaisille sinkuille, dinkuille, perheille ja pienyrittäjille. Säästöpankkiirimme tapaavat asiakkaan silloin ja siellä, missä se asiakkaan arkeen parhaiten sopii.
http://www.saastopankki.fi/nooa
Paikallisesti tuotettuja pankkipalveluja. Tilaa itsellesi Handelsbankenin ilmainen markkinakatsaus täällä.
https://handelsbanken.fi/

Lakea Oy on luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen. Me Lakealla hallitsemme rakennuttamisen, asuntomyynnin, vuokrauksen ja isännöinnin eri osa-alueet. Panostamme kestävien asumismuotojen ja -ratkaisujen löytämiseen, josta esimerkkinä Lakea Omaksi -asumismuoto. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa.


https://lakea.fi/

Varte-konserni on suomalainen talonrakennusalan perheyritys. Olemme toimineet jo vuodesta 1995 asti. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen palvelun ja työn laatuun. Rakennamme kuin itsellemme tekisimme.


http://www.varte.fi
Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja - Rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa. www.peab.fi
https://peab.fi/
Rakennusliike Lapti Oy tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja asuntosijoittajalle.
https://www.lapti.fi/
Ihania Koteja.
http://www.t2h.fi/
Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Luomme uusia koteja ja onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.
https://www.bonava.fi/
Osaamista kaikilta talonrakentamisen osa-alueilta asuinrakentamisesta liike- ja tuotantotiloihin, korjausrakentamiseen ja infrarakentamiseen.
https://www.pohjolarak.fi/
Uusia asuntoja omaksi kodiksi ja sijoitukseksi.
https://skanska.fi/kodit