Ajankohtaista jäsenyydestä

22.12.2021

Suomen Vuokranantajien jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jatkuu automaattisesti seuraavalle kalenterivuodelle, ellei sitä ole kirjallisesti irtisanottu. Jos et enää toimi vuokranantajana ja haluat välttyä vuoden 2022 jäsenmaksulta, sinun on irtisanottava jäsenyys viimeistään vuoden 2021 loppuun mennessä.

Laskutamme vuoden 2022 jäsenmaksut tammikuussa. Laskun maksamatta jättäminen ei päätä jäsenyyttä.

Jos harkitset jäsenyyden päättämistä, mieti kuitenkin vielä hetki! Tavoitteenamme on, että tarjoamamme jäsenpalvelut, jäsenedut ja tapahtumat auttavat sinua tekemään vuokraamisesta helpompaa, palkitsevampaa ja kannattavampaa. Jäsenenä olet myös vahvistamassa yksityisten vuokranantajien vaikuttamis- ja edunvalvontatyötä. Mitä enemmän meitä on, sitä voimakkaampi on äänemme!

Mikäli kuitenkin päätät luopua jäsenyydestä, irtisanomisen voi tehdä joko jäsensivuilla, lähettämällä sähköposti toimisto@vuokranantajat.fi tai kirjeitse Suomen Vuokranantajat, Annankatu 24, 00100 Helsinki.

Vuoden 2022 jäsenmaksut

Yksityishenkilöt:
96 €

Yritykset:
0-9 asuntoa: 160 €
10-99 asuntoa: 500 €
100 asuntoa tai enemmän: 2500 €

Päivitä huoneistotietosi – autat vaikuttamistyössä

Jos olet hankkinut vuoden aikana uusia vuokrakohteita tai luopunut vanhoista, muistathan päivittää tiedon myös omiin tietoihisi?

Vuokrattavien kohteiden lukumäärä on meille tärkeä tieto: tilastotieto siitä, kuinka isoa osaa asuntokannasta jäsenemme hallinnoivat, auttaa meitä vaikuttamistyössä. Lisäksi yhteisöjäsenten jäsenmaksu määräytyy huoneistojen lukumäärän mukaan.

Tietojen päivittäminen käy helposti joko kirjautumalla omilla tunnuksillasi jäsensivuille ja klikkaamalla oikean yläreunan kirjautumisikkunassa kohtaa ”Jäsentietosi” ja avautuvan sivun alareunassa ”Siirry muokkaamaan tietoja”. Voit myös lähettää muuttuneet tiedot sähköpostilla osoitteeseen toimisto@vuokranantajat.fi.

Tilaa jäsenmaksulasku suoraan verkkopankkiisi

Tiesitkö, että voit saada jäsenmaksulaskumme helposti myös e-laskuna suoraan verkkopankkiisi?

Voit tilata e-laskun omasta verkkopankistasi valitsemalla laskuttajaksi Suomen Vuokranantajat ry:n. Tunnistetietona toimii henkilökohtainen jäsennumerosi. Laskutamme vuoden 2022 jäsenmaksut tammikuussa.

Varmista itsellesi vuokranantajan parhaat palvelut ja edut!

Suomen Vuokranantajien jäsenyyden avulla varmistat itsellesi parhaat palvelut ja edut vuokranantajuuden ja asuntosijoittamisen tueksi.

Suosituimmat ja käytetyimmät jäsenpalvelut ja -edut pysyvät ennallaan tammi-helmikuussa 2022. Uusista jäsenpalveluista kannattaa tutustua Hyvä vuokranantaja -verkkokurssiin, joka auttaa kehittymään vuokranantajana.

Kodit.io:n ja KotoPron jäsenetu poistuvat käytöstä 31.12.2021. Näiden etujen käyttö on ollut varsin pientä.

Helmikuussa on tulossa myös uusia jäsenetuja vuokranantajien toiveiden pohjalta. Pysy kuulolla – kerromme eduista sekä nettisivuilla että sähköpostitse jäsenille!