Jäsenedut

Suomen Vuokranantajat tarjoaa jäsenilleen palveluja sekä jäsenetuja yhteistyökumppanien palveluista. Jäsenpalvelujen ja -etujen tavoitteena on tehdä vuokraamisesta helpompaa, palkitsevampaa ja kannattavampaa. 

Tältä sivulta löydät tietoa yhteistyökumppaniemme tarjoamien etujen kokonaisuudesta. 

Yhteistyökumppanien jäsenedut

Bisnode luottotietotarkistus

Bisnoden verkkopalvelussa tarkistat vuokralaisehdokkaan luottotiedot kätevästi 9,00 € /henkilö. Tarkistusta varten tarvitset verkkopankkitunnukset ja vuokralaisehdokkaan henkilötunnuksen. PDF-raportti sisältää maksuhäiriömerkinnät (pvm), muut luottotietomerkinnät (pvm) ja maksuhäiriötyypin. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille (kirjauduttava yrityksen pankkitunnuksilla). Bisnode on osa Dun & Bradstreet -konsernia.

Hyvä muistaa tarkistusta tehdessä

 • Tarkistusta varten tarvitset vuokralaisehdokkaan henkilötunnuksen.
 • Tarkastusoikeus on ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista, jolloin kyselyä varten ei tarvita vuokralaisen suostumusta. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen luottotietokysely voidaan tehdä vain vuokralaisen suostumuksella tai perinnän suunnittelua varten.
 • Luottotietokyselystä aiheutuneet kulut ovat verovähennyskelpoisia.
 • Ennen luottotietokyselyn tekemistä on syytä varmistaa vuokralaisehdokkaan henkilöllisyys virallisesta henkilöllisyystodistuksesta, kuten ajokortista tai passista.
 • Mikäli vuokrasopimuksen vakuutena käytetään toisen henkilön antamaa omavelkaista takausta, saa vuokranantaja ennen vuokrasopimuksen ja takaussitoumuksen allekirjoittamista tarkastaa myös takaajan luottotiedot ilman tämän suostumusta.
 • Luottotietokyselyn tekemisestä tulee ilmoittaa kyselyn kohteelle, ellei kyse ole perinnän suunnittelua varten tehdystä kyselystä.
 • HUOM! Jos tarkastat useamman vuokralaisehdokkaan luottotiedot samalla kertaa, aloita uusi tarkistus aina Suomen Vuokranantajien sivuilla olevan linkin kautta saadaksesi sen alennetulla hinnalla.
 • Ota yhteyttä ongelmatilanteissa asiakaspalvelu@bisnode.com

Saat tarkistuksen jäsenhintaan, kun kirjaudut jäsensivulle.

KTI Laskutus Oy:n vuokravalvonta- ja perintäpalvelu jäsenille

Suomen Vuokranantajien jäsenenä voit siirtää maksamattomat vuokrat vaivattomasti jäsenetuhintaan KTI Laskutus Oy:n hoidettaviksi.

KTI Laskutus Oy on suomalainen täyden palvelun perintään ja saatavien hallintaan erikoistunut yhtiö̈, jonka erityisosaamista ovat alan digitaaliset palvelut. Meillä on myös Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.

Perimisen lähtökohta meille on se, että toimeksiantajan ja velallisen hyvät välit säilyvät. Vahvuutemme on löytää̈ ratkaisu saatavan maksuun ja teemme tarvittaessa maksusuunnitelmat sekä̈ myös valvomme niitä. Teidän vuokralaisenne on myös meille tärkeä asiakas. Emme ole pelkkä̈ kasvoton kirjeiden lähettäjä̈, vaan usein kohtelias soitto tai sähköposti mieltä̈ velalliselle avaa sitä, minkä̈ takia esimerkiksi vuokra on maksamatta. Näihin tilanteisiin keksimme myös ratkaisun ja näin vuokrien hallinta tehostuu.

Perinnän aloitus käy nopeasti ja vaivattomasti ottamalla yhteyttä sähköpostitse perinta@ktilaskutus.fi tai puhelimitse 010 411 2772

Perintään siirtoa varten tarvitsemme vähintään seuraavat tiedot:

 • onko vuokralaista huomautettu vuokrista (huom! Vuokralaisen ollessa kuluttaja on velasta huomautettava kerran, ja kun tästä on kulunut 14 päivää, voi velan siirtää perintään).
 • kopio vuokrasopimuksesta.
 • tieto erääntyneistä vuokrista summineen ja eräpäivineen.
 • asuuko vuokralainen vielä vuokraosoitteessa.

Hinnoittelu Suomen Vuokranantajien jäsenille. Edun saat käyttöösi kertomalla olevasi Suomen Vuokranantajien jäsen ja antamalla voimassaolevan jäsenetukoodin.

Vapaaehtoisen perinnän provisio 0%.
Jälkiperinnän provisio on 5 %.

Perinnästä aiheutuvat muut kulut peritään ensisijaisesti vuokralaiselta. Jos kuluja ei saada perittyä vuokralaiselta, ne voidaan periä vuokranantajalta.

Vuokravalvonta-sovellus

KTI laskutus kotisivu

Lisäksi KTI Laskutus Oy tarjoaa vuokravalvontapalvelua vuokrasaatavien laskutukseen, seurantaan ja perintään. Vuokravalvonta-palvelusta veloitetaan 1 %:n provisio vuokran määrästä.

Docue – sähköinen allekirjoitus & sopimuspohjat

Uusi etu! Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat nyt viisi sähköistä allekirjoitusta vuodessa maksutta (normaalihinta 11,80 €/5 kpl).

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat viisi sähköistä allekirjoitusta maksutta vuodessa (normaalihinta 11,80 €/5 kpl). Sähköisen allekirjoituksen voit tehdä joko kosketusnäyttöallekirjoituksena, jolloin allekirjoitus piirretään älypuhelimen näyttöön tai vahvan sähköisen tunnistamisen (pankkitunnusten) avulla. Sähköisessä allekirjoituksessa kannattaa käyttää vahvaa sähköistä allekirjoitusta ainakin silloin, jos et olet varmistunut toisen sopimusosapuolen henkilöllisyydestä henkilökohtaisesti. Sähköistä allekirjoitusta voit hyödyntää joko Docuen palvelussa tehtyjen asiakirjojen tai omien pdf-muodossa olevien asiakirjojen allekirjoittamiseen. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Docuen palvelussa pääset lisäksi hyödyntämään Suomen Vuokranantajien laatimia vuokrasopimuspohjia sähköisesti. Palveluun on ladattu suosituimmat Suomen Vuokranantajien laatimat sopimuspohjat. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Maksullisena lisäpalveluna tarjolla on myös luottotietotarkistus.

Pääset käyttämään Suomen Vuokranantajien sopimuspohjia ja sähköistä allekirjoitusta, kun olet rekisteröitynyt Docuen palveluun alla olevan linkin kautta jäsenetukoodilla. Kun olet rekisteröitynyt palveluun, saat aktivoitua viisi maksutonta sähköistä allekirjoitusta käyttöösi klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta ”Asetukset”, ”Omat tiedot” ja ”Syötä promokoodi” omien tietojen alareunasta. Promokoodina käytetään Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodia. Aktivoinnin jälkeen sähköiset allekirjoitukset säilyvät käytössäsi samaan tapaan kuin ostetut allekirjoituksetkin.

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus Docuen palveluun etkä rekisteröitymisen yhteydessä ole syöttänyt jäsenkoodia, Suomen Vuokranantajien jäsenetu on mahdollista aktivoida laittamalla sähköpostia osoitteeseen support@docue.com.

Siirry Docuen-palveluun

If – Vuokranantajan vakuutus, ensimmäinen kuukausi maksutta

Saat nyt uuteen vuokranantajan vakuutukseen ensimmäisen kuukauden maksutta. Etu on saatavilla henkilöjäsenelle, jonka sijoitusasunnot ovat yksityisessä omistuksessa.

Jos olet jäsen, kirjaudu ensin jäsensivulle, jotta voit käyttää edun.
Tutustu vuokranantajan vakuutukseen

Ifin vuokranantajan vakuutus on kehitetty yhteistyössä Suomen Vuokranantajat ry:n kanssa – se voitti vakuutusvertailun jo kolmatta kertaa.

Neljä syytä ottaa vakuutus sijoitusasuntoosi:

 1. Varmista kattava vakuutusturva vahinkojen varalta. Vuokralaisen oma kotivakuutus voi päättyä tietämättäsi, eikä taloyhtiön vakuutus aina riitä korvaamaan esimerkiksi asentamaasi uutta lattiaa.
 2. Vakuutus on apunasi sijoitusasuntoosi liittyvissä riita- ja rikosasioissa.
 3. Saat turvaa vuokratulon menetyksen varalta, jos asuntosi on vahingon vuoksi asumiskelvoton tai vuokralaisesi vahingoittaa asuntoasi tahallisesti.
 4. Vakuutus on verovähennyskelpoinen.

En ole jäsen, mutta haluan lukea lisää vakuutuksesta.

LähiTapiolan Huoneistoturvavakuutuksesta -10%

Hyödynnä etusi ja vakuuta sijoitusasuntosi. Saat Suomen Vuokranantajien jäsenenä Huoneistoturvavakuutuksesta -10 %. Oston yhteydessä tarvitset Suomen Vuokranantajien jäsennumeron, jonka löydät esimerkiksi jäsensivuilta Omat tiedot -osiosta. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

LähiTapiola auttaa ja neuvoo turvallisuuden, talouden ja terveyden asialla niin henkilö- kuin yritysasiakkaita. LähiTapiola tarjoaa monipuolista palvelua tulevaisuutesi turvaamiseksi: voit valita juuri sinulle sopivat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä säästämisen ja sijoittamisen palvelut.

Pyydä tarjous ja ilmoita jäsennumerosi, niin 10 % alennus Huoneistoturvavakuutukseen huomioidaan vakuutustarjouksessa.

Pyydä tarjous!

Yhteystiedot: www.lahitapiola.fi/henkilo/asiakaspalvelu/yhteystiedot

Securent takausvakuutus

Suomen Vuokranantajat tarjoaa jäsenilleen Securentin takausvakuutuksen.
Takausvakuutukseen perustuen Securent antaa kullekin Suomen Vuokranantajien jäsenelle yhteen jäsenen omistamaan vuokrahuoneistoon takauksen, joka turvaa jäsenen vuokranantajana solmiman vuokrasopimuksen mukaisten vuokralaisen velvoitteiden täyttämisen ja laiminlyönnin sekä niistä aiheutuvat vahingot ja kulut. Etu koskee yhtä vuokra-asuntoa ja on maksimissaan 500 euroa. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Takausvakuutuksen lisäksi jäsenet saavat Securentin normaalihintaisista vakuutuksista 20 % alennuksen.

Voit aktivoida takausvakuutuksen Securentin sivuilla. Tarvitset aktivointia varten jäsennumerosi, jonka löydät esimerkiksi jäsensivuilta Omat tiedot -osiosta.

Ota takausvakuutus käyttöön tästä!

Kuinka kauan takaus on voimassa?

Takaus on voimassa takaussitoumuksessa määritetyn ajan, eli tyypillisesti kalenterivuoden loppuun. Takaus kuitenkin uusitaan aina myös seuraavalle kalenterivuodelle niin kauan kuin Suomen Vuokranantajien ja Securentin välinen takausvakuutussopimus on voimassa.

Securent toimittaa edunsaajalle joulukuun alussa ilmoituksen, mikäli takauksen voimassaolo jatkuu myös seuraavalle kalenterivuodelle. Edunsaajalla on tällöin mahdollisuus halutessaan ilmoittaa joulukuun loppuun mennessä uusi vuokrahuoneisto, johon hän haluaa takauksen siirtää. Securent toimittaa vuoden alussa edunsaajalle uuden kyseistä kalenterivuotta koskevan takaussitoumuksen.

Miten haen korvausta takauksesta?

Korvaukseen oikeuttava vakuutustapahtuma on kyseessä silloin, kun takauksen voimassaoloaikana:
• vuokralainen on rikkonut vuokrasopimuksen mukaisia velvoitteitaan
• vuokralaisen sopimusrikkomuksesta on aiheutunut edunsaajalle vahinkoa
• vuokrasopimus on päättynyt joko irtisanomisen tai purkamisen johdosta.

Korvausta haetaan Securent-verkkopalvelussa osoitteessa www.securent.fi. Vaatimus korvauksesta tulee esittää seuraavissa määräajoissa:
• 60 vuorokauden kuluessa sen vuokrasopimuksen päättymisestä, jonka rikkomisesta on aiheutunut edunsaajalle vahinkoa ja toisaalta,
• jos vakuutus tai edunsaajan Suomen Vuokranantajien jäsenyyden päättyessä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa mainitusta tapahtumasta.

Edunsaajan on korvausta hakiessaan toimitettava vaatimuksen liitteenä seuraavat asiakirjat Securentin suoritusvelvollisuuden selvittämiseksi:
• kopio vuokrasopimuksesta, jonka rikkomiseen vuokralainen on syyllistynyt, ja hänen yhteystietonsa
• selvitys vuokralaisen sopimusrikkomuksesta, edunsaajalle aiheutuneen vahingon määrästä (esimerkiksi näyttö korjaus- tai siivouskustannuksien perusteesta ja määrästä valokuvin, asiantuntijalausunnoin ja/tai kustannusarvioin) ja vuokrasopimuksen päättymisestä (esimerkiksi kopio vuokralaiselle toimitetusta irtisanomis- tai purkamisilmoituksesta).

Securent suorittaa korvauksen edunsaajalle viimeistään 7 vuorokauden kuluessa korvausvaatimuksen esittämisestä.

Mikä on Securent?

Securent on suomalaisen Vakuutusosakeyhtiö Garantian rekisteröity aputoiminimi. Garantia on vuonna 1993 perustettu Finanssivalvonnan valvonnan alainen takausvakuutuksiin erikoistunut yksityinen vahinkovakuutusyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki. Garantian ratkaisut yrityksille kattavat mm. lainatakaukset, kaupalliset takaukset, vuokratakaukset asuntoportfolioille, sijoitustakaukset ja jäännösarvotakaukset. Garantian ratkaisut kuluttajille kattavat Takaamo- ja Securent –vuokratakaukset, sekä yhteistyökumppaneiden kautta tarjottavat asuntolainojen takaukset. Lue lisää

Tarvitsetko lisätietoja palvelusta tai apua jäsenedun aktivoinnissa?
Voit olla yhteydessä suoraan Securentiin
 info@securent.fi

Vuokraovi.com uudet vuokra-asuntoilmoitukset -50 %

Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenet saavat jäsenetuna uudet vuokra-asuntoilmoitukset 50 % alennuksella, kohdekorostuksen vuokra-asunnolle Vuokraovi.comin hakutulossivulla sekä Suomen Vuokranantajien jäsenlogon ilmoitukselle. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Alennuksen saat käyttämällä Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodia. Koodi syötetään ilmoituksen jättämisen yhteydessä yhteenvetosivulla. Ilmoittaja voi milloin tahansa muokata asuntoilmoitusta tai poistaa sen.

Keskittämisetu

Joka 4. ilmoitus veloituksetta. Koskee myös Suomen Vuokranantajien erikoishinnalla ostettuja ilmoituksia.

Varmasti vuokralle -takuu

Vuokraovi.com antaa yksityisille vuokranantajille myös Varmasti vuokralle -takuun: jos et löydä vuokralaista Vuokraovi.comin kautta, saat ilmoitushinnan takaisin. Ilmoituksen on oltava julkaistuna yhtäjaksoisesti kahdeksan viikon ajan. Palautustilanteessa ota yhteys Vuokraovi.comin asiakaspalveluun.

Jätä ilmoitus Vuokraovi.comiin

Vuokraovi.com tarjoaa työkalut ja kohdeyleisön turvalliseen ja tehokkaaseen vuokra-asuntomarkkinointiin.

 • Markkinoiden ainoa Vuokralaskuri avuksi vuokranasetantaan.
 • Eniten vuokra-asunnon etsijöitä: 300 000 käyttäjää viikoittain (Google Analytics).
 • Riskitön Varmasti vuokralle-takuu: jos et löydä vuokralaista Vuokraovi.comin kautta, saat ilmoitushinnan takaisin.
 • Keskittämisetu: joka 4. ilmoitus veloituksetta myös Vuokranantajien erikoishinnalla ostettuihin ilmoituksiin.
 • Joustava kohteiden ja yhteydenottojen hallinta ja kaikki vuokrauksen asiakirjapohjat

Vuokraovi.comin asiakaspalvelusta saat apua ilmoituksen jättämiseen sähköpostilla palaute@vuokraovi.com
puhelimitse ma-pe klo 10-16 numerossa 010 665 5505

Oikotie Asunnot: Vuokra- ja myynti-ilmoitukset -50%

Oikotieltä saat jäsenetuna asunnon premium-vuokrailmoitukset sekä myynti-ilmoitukset puoleen hintaan. Alennuksen ja edut saa käyttämällä Suomen Vuokranantajien kulloinkin voimassa olevaa jäsenetukoodia. Koodi syötetään ilmoituksen jättämisen yhteydessä. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Oikotie Asunnot on suomalaisten tuntema asumisen palvelu. Verkkosivustolla sekä mobiilisovelluksessa vierailee viikoittain yli miljoona asumisesta kiinnostunutta käyttäjää. Löydät meiltä vuokralaisen nopeasti, sillä lähes 300 000 kävijää vierailee vuokraosiossa.

Oikotiellä on kaksi vaihtoehtoa vuokra-asunnon ilmoituksiin: ilmainen vuokrailmoitus ja premium-ilmoitus. Molemmat ilmoitukset tavoittavat laajan kohderyhmän, mutta premium-mallissa saat lisäpalvelut edullisesti. Uutena etuna saat nyt 50% alennuksen myös asunnon myynti-ilmoituksesta!

Vuokra-asuntoilmoitus:

 • Vuokra-asuntoilmoitus yksityisille on Oikotiellä ilmainen.
 • Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenet saavat uudet premium-vuokrailmoitukset 50% alennuksella hintaan 35€ (normaali hinta 70€).
 • Premium- vuokrailmoituksessa ilmoittaja saa ilmoituksen lisäksi kohdekorostuksen hakutulossivustolla, 3 luottotietotarkistusta, ilmoitustakuun sekä Suomen Vuokranantajien logon ilmoituksille.

Tee vuokrailmoitus Oikotiellä

Asunnon myynti-ilmoitus:

 • Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenet saavat uudet asunnon myynti-ilmoitukset 50% alennuksella hintaan 74,50€ (normaali hinta 149€).
 • Myynti-ilmoitus sisältää asunnon tarjous- ja kauppakirjat, näyttöesitteet, ilmoitustakuun asiakaspalvelutuen sekä ilmoituksen kävijätilastot.

Myy asuntosi Oikotiellä

*) Alennukset koskevat yksityisiä vuokranantajia ja ovat voimassa, kunnes asunto on saatu vuokrattua/myytyä.

Oikotien asiakaspalvelu palvelee sinua ma-pe klo 9 -16 numerossa 010 808 840 sekä osoitteessa oikotie.asunnot@oikotie.fi

Fiksupinta - 15 % alennus verkkokaupasta tilatuista remonteista

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat 15 % alennuksen verkkokaupasta tilatuista remonteista. Voit hyödyntää alennusta sekä sijoitusasuntojesi että oman asuntosi remontteihin.

Fiksupinta Oy on kodin sisä- ja ulkopintojen remontointiin keskittynyt yritys. Laadulla ja ammattitaidolla hoituvat mm. tasoitukset, maalaukset, silikonisaumojen vaihdot, lattia-asennukset sekä listoitukset ympäri Suomen. Tutustu tuotteisiin ja tilaa remontti verkkokaupastaEtu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Alennuksen saat käyttöösi syöttämällä ”Alennuskoodi”-kohtaan Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodin.

Fiksupinta verkkokauppa

Yhteystiedot:
Puhelin: 050 371 1288
Sähköposti: info@fiksupinta.fi

Kirjaetu: Unna Lehtipuu ja Tellervo Uotila: 8 tapaa menestyä asuntosijoittajana -20 %

8 tapaa menestyä asuntosijoittajana on aloittelijalle suunnattu kirja, joka esittelee yleisimmät tavat toimia asuntosijoittajana. Kirjassa pureudutaan siihen, miksi asuntosijoittaminen on hyvä keino kerryttää varallisuutta sekä miten asuntosijoittaminen on mahdollista aloittaa hyödyntämällä jo itsellä olevaa vakuutta (esimerkiksi omasta asunnosta, kesämökistä tai metsäpalstasta) sekä hallittua velkavipua. Kirjassa avataan lukijalle aivan uusia ikkunoita asuntosijoittamisen mahdollisuuksiin.

Kirja on helppolukuinen, innostava ja käytännönläheinen ja rohkaisee lukijaa ottamaan ensiaskeleet asuntosijoittajana – hänelle parhaiten sopivalla tavalla.

Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat – 20 % sekä kirjan paperi- että digitaaliversiosta. Alennus on voimassa 31.12.2022 asti sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Alennusta varten tarvitset Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodin.

Siirry verkkokauppaan

Kirjaetu: Harri Huru & Marko Kaarto: Asuntosijoittajan lumipalloefekti 39,70 €

Pitkän linjan asuntosijoittajat Harri Huru ja Marko Kaarto tietävät, kuinka asuntosijoittamisessa voidaan luoda lumipallon kasvua muistuttava efekti. He ovat koonneet tietonsa nyt yksiin kansiin. Tavoitteena on, että lopulta mahdollisimman monen lukijankin lumipallo vierii itsestään painovoiman avulla rinnettä alas ollen kuitenkin koko ajan sijoittajan hallinnassa.

Kirjassa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Miten perusasuntosijoittamisessa päästään sellaiselle tasolle, jolla asuntosijoitustoiminnan kannattavuus ja kasvuvauhti paranevat liiallisia riskejä ottamatta?
 • Kuinka asuntosijoittamisen lumipalloefekti syntyy?
 • Miten ”Osta, vuokraa, remontoi, jälleenrahoita, toista” -strategialla voidaan kasvattaa lumipalloa?
 • Mitkä ovat ammattimaisen asuntosijoittajan tärkeimmät tunnusluvut?
 • Kuinka verosuunnittelulla voidaan saada kokoa ja vauhtia lumipalloon?
 • Kuinka asuntosijoittaja voi saada oman pääomansa takaisin jopa kolmen vuoden aikana?
 • Kuinka voi alkaa rakennuttajaksi?
 • Miten rivitalo voidaan rakennuttaa pienehköllä omalla pääomalla toisten osaamista ja vierasta pääomaa hyödyntäen?”

Jäsenillämme on nyt mahdollisuus hankkia kirja jäsenetuhintaan 39,70 euroa (norm. 58 euroa) ilmoittamalla tilauksen yhteydessä voimassa olevan jäsenetukoodin.

Siirry verkkokauppaan

Kiinteistömedian kirjat, lomakkeet ja sähköiset tuotteet -20 %

Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat vuonna 2022 20 % alennuksen Kiinteistömedia Oy:n normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja sähköisistä tuotteista. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Saat alennuksen, kun syötät jäsenetukoodin tilauksen yhteydessä.

Alennus ei koske seuraavia tuotteita: paketti- ja tarjoustuotteet, Kiinteistönvälittäjän käsikirja 2017, Kiinteistön musta laatikko.

Siirry verkkokauppaan

Vuokrakodin huolto-opas

Vuokrakodin huolto-oppaassa kerrotaan, mitä huoltotöitä vuokralaisen kuuluu asunnossa tehdä itse ja millaisista vioista hänen on ilmoitettava vuokranantajalle tai taloyhtiölle. Oppaassa annetaan myös ohjeet tavallisimpien huoltotöiden tekemiseen ja kerrotaan, miten usein työt tulee tehdä.

Oppaan on tuottanut Suomen Vuokranantajat ry ja kustantanut Kiinteistömedia Oy. Vuokranantajien jäsenenä voit tilata oppaita 9,50 €/kpl jäsenhintaan. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Saat jäsenalennuksen syöttämällä jäsenetukoodin verkkokaupan ostoskorin kohtaan ”Syötä kampanjakoodi” ja painamalla vahvista. Tällöin ostoskoriin tulee näkyviin kirjan alennettu hinta.

Tilaa Vuokrakodin huolto-opas Kiinteistömedian verkkokaupasta

Kiinteistölehti -50%

Jäsenillä on mahdollisuus tilata Kiinteistölehti -50 % alennuksella edulliseen hintaan 46 €/vuosi (normaali hinta 92 €). Suomen Kiinteistölehti on taloyhtiöväen keskeinen tietopaketti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Joka numerossa on myös vuokranantajille suunnattua asiaa, juridiikkaa, markkinatietoa sekä muuta ajankohtaista. Alennuksen saat mainitsemalla tilauslomakkeella Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodin.

Pidä taloyhtiötietosi ajan tasalla ja tilaa painettu Kiinteistölehti!

Tilaa Kiinteistölehti

Tilaamalla Kiinteistölehden uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt helposti ajan tasalla kiinteistöalan uutisista.

Nooa Säästöpankin nimetyt säästöpankkiirit palveluksessasi

Nooa Säästöpankki ja Suomen Vuokranantajat tekevät yhteistyötä tarjoten asuntosijoittajille asiantuntijatietoa ja -osaamista. Nooa Säästöpankin nimetyt säästöpankkiirit tuntevat asuntosijoittajien tilanteet ja keskustelevat mielellään rahoituksesta juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii pääkaupunkiseudun alueella. Suomen Vuokranantajat puolestaan tarjoavat säästöpankkiireille asiantuntemustaan asuntosijoittamisen erityiskysymyksissä.

Tutustu säästöpankkiireihin

Muut yhteistyökumppanuudet ja yhteistyö palvelujen kehittämisessä

Digitaalisia työkaluja vuokraamiseen 

Viime vuosina markkinoille on tullut useita toimijoita, jotka tarjoavat digitaalisia työkaluja vuokratuottojen ja –kulujen hallintaan. Markkina elää voimakkaasti. Järjestönä olemme halunneet tarjota useammille yhteistyökumppaneille mahdollisuuden kokeilla siipiään ja markkinoida alustaansa vuokranantajille.  

Flatco on täysin uudenlainen, kevyt ja ketterä palvelu onnistuneeseen kiinteistöjen, vuokrahuoneistojen ja muiden kohteiden hallintaan. Flatcolla hallinnoit vuokrasopimukset, vikailmoitukset ja niiden tilanneseurannan sekä kommunikoinnin vuokralaisen kanssa. Flatcolla teet lisäksi kaiken muun kiinteistön omistamiseen, hallintaan ja huoltamiseen liittyvän dokumentoinnin. Flatcon uusimpien ominaisuuksien avulla voit hoitaa kohteiden vuokralaskutuksen, vuokravalvonnan sekä sähköisen asukasvalinnan.  

Tutustu palveluun 

Flatfolder on Suomen ensimmäinen pilvipohjainen asuntosijoittajan toiminnanohjausjärjestelmä, joka on saatavilla web- ja mobiilisovellusversioina. Ilmaisella versiolla saat työkalut mm. veroilmoituslukuihin, asunto- ja vuokralaishallintoon, sähköisiin allekirjoituksiin, vuokrailmoituksiin, sekä analytiikkaan. Maksullinen versio (1,99 €/kk) tarjoaa lisäksi myös automaattisen vuokraseurannan. Palvelu on suunnattu luonnollisille henkilöille, mutta skaalautuu helposti myös yhteisöille.  

Tutustu palveluun 

Rentfol!oon sovellus vuokratulojen ja – kulujen seurantaan.! Sovelluksella voit kuvata ja tallentaa kuitit yhteen paikkaan myös veroilmoitusta varten. Näet vuokratuoton nykytilanteen läpi vuoden ja tiedät, paljonko voit investoida kohteeseen arvon ylläpitämiseksi. Rentfol!o – sovellus löytyy ilmaiseksi App Store:sta ja Google Play:stä.  

Tutustu palveluun 

Vuokratili-ohjelmisto on kotimaisen Itech-Bros Oy:n kehittämä ja omistama palvelu vuokranantajille. Sovellus skaalautuu sekä pienille että suurille toimijoille. Nimenomaan vuokranantajille räätälöitynä palveluna se tarjoaa helppokäyttöisen ERP- alustan koko vuokraustoiminnan ylläpitoon ja analysointiin.  

Tutustu palveluun