Hae mukaan uuteen asuntosijoittajien mentorointiohjelmaan – mentoroitavaksi tai mentoriksi

8.5.2024

Nyt saa puhua asuntosijoittamisesta! Suomen Vuokranantajien järjestämä uusi asuntosijoittajien mentorointiohjelma alkaa syksyllä. Ohjelma järjestetään yhteistyössä Suomen Mentorit ry:n kanssa. Haemme ohjelmaan mukaan toimintansa kasvattamisesta kiinnostuneita asuntosijoittajia sekä osaamisensa jakamisesta kiinnostuneita mentoreita. Hakuaika on 8.5.-26.5 .2024, ja ohjelmaan voidaan valita korkeintaan 20 mentoriparia.

HUOM: Hakuaika on päättynyt.

Suomen Vuokranantajat järjestää tänä vuonna ensimmäistä kertaa oman mentorointiohjelman asuntosijoittajille. Ohjelman asiantuntijakumppanina toimii mentorointiohjelmia yli 10 vuotta järjestänyt Suomen Mentorit ry. Mentorointiohjelma tarjoaa vertaistukea omalle sijoittajapolulle, tukee asuntosijoitustoiminnan kasvattamisessa ja auttaa verkostoitumaan alan muiden osaajien kanssa.

Noin kahdeksan kuukauden mittainen ohjelma koostuu kolmesta koko ohjelman yhteisestä tapaamisesta sekä mentorin ja mentoroitavan keskinäisistä, noin kerran kuukaudessa järjestettävistä tapaamisista. Ohjelma on maksuton ja suunnattu Suomen Vuokranantajien jäsenille.

Mentoroitavaksi ohjelmaan voi hakea kuka tahansa jäsenemme, joka haluaa ottaa seuraavia askeleitaan sijoittajana sekä kehittää ja kasvattaa sijoitustoimintaansa. Voit olla aivan sijoituspolkusi alussa, tai jo pidemmälle ehtinyt – tärkeintä on, että sinulla on paloa kasvuun ja kehittymiseen!

Mentoroitavana saat ohjelmasta muun muassa:

  • Oman, kanssasi samoista aiheista kiinnostuneen kokeneemman mentorin
  • Tukea ja sparrausta toimintasi kehittämiseen ja kasvattamiseen
  • Uusia verkostoja
  • Kahdeksan mentorointitapaamista oman mentorin kanssa sekä kolme koko ohjelman yhteistä tilaisuutta verkostojen vahvistamiseksi

Mentoriksi ohjelmaan voivat hakea kaikki jäsenemme, jotka haluavat keskustella asuntosijoittamisesta toisen sijoittajan kanssa, verkostoitua samanhenkisten ihmisten kesken, jakaa omaa sijoitusosaamistaan ja saada uusia näkökulmia omaan asuntosijoitustoimintaan.

Mentorina saat ohjelmasta muun muassa:

  • Uusia näkökulmia ja verkostoja
  • Mahdollisuuden jakaa omia kokemuksiasi, tietojasi ja taitojasi sekä auttaa mentoroitavaasi eteenpäin hänen asuntosijoittajapolullaan
  • Foorumin itsesi ja asuntosijoitusosaamisesi kehittämiseen – mentorointi antaa myös mentorille paljon!

Ohjelman mentorointiparit pyritään muodostamaan niin, että yhteen tuodaan asuntosijoittamisen kentällä samoista aiheista kiinnostuneita ihmisiä. Mentori on tyypillisesti aiheessa kokeneempi, ja mentoroitava taas varhaisemmassa vaiheessa oleva, mutta osaamisensa kehittämisestä kiinnostunut henkilö.

Haemme ohjelman kumpaankin rooliin asuntosijoittajia, joilla on aikaa ja motivaatiota sitoutua yhteiseen kasvuprosessiin ja tavata omaa paria kahdeksan kuukauden ajan noin kerran kuussa. Mentorointiparit voivat itse päättää, tapaavatko kasvokkain vai etänä. Ohjelman hakemuksessa voi kertoa, mikäli toivoo ensisijaisesti kasvokkaisia tapaamisia ja paria lähiseudulta.

Ohjelmaan osallistuminen ei edellytä minkäänlaista aiempaa kokemusta tai ymmärrystä mentoroinnista. Me huolehdimme, että jokainen saa tarvittavat eväät omaan rooliinsa.

Ohjelman tärkeät päivämäärät

• Koko ohjelman yhteinen aloitustapaaminen pe 20.9.2024 klo 15–18 / Vain livetilaisuus
Helsingissä osoitteessa Annankatu 24
• Yhteinen välitapaaminen pe 17.1.2025 klo 15.00–17.00 / Etänä
• Yhteinen päätöstapaaminen pe 16.5.2025 klo 15.00–18.00 / Helsingissä

Hakuaika ohjelmaan on 8.5.-26.5.2024. Ohjelman valintapäätökset tehdään kesäkuun loppuun mennessä, jolloin kaikille myös ilmoitetaan mukaan pääsystä.

Mukaan voivat hakea kaikki yhdistyksen jäsenet, ja ohjelma on mukaan valituille maksuton. Osallistujat vastaavat kuitenkin itse mahdollisista matkakuluistaan tapaamisiin sekä muista mahdollisista mentorointitapaamisista aiheutuneista kuluista niin yhteistilaisuuksissa kuin mentoriparien omissa tapaamisissa.

Huom: Vielä ehdit myös liittyä jäseneksi, hinta henkilöjäsenille loppuvuodeksi on 72 euroa (koko kalenterivuosi 96 euroa). Huomaathan kuitenkin, että hakijoiden määrästä riippumatta pystymme ottamaan ohjelmaan mukaan korkeintaan n. 20 mentoriparia.

Lisätiedot:

niina.pitkanen@suomenmentorit.fi
kiia.etelavuori@vuokranantajat.fi