Ajankohtaista

Vuokranantaja-lehti 2/2024: Teemana ajankohtainen lyhytvuokraus

Miksi lyhytaikaisen vuokrauksen edellytykset on tärkeää turvata? Miltä sääntelyn tilanne näyttää niin Suomessa kuin EU:ssa? Tuoreen Vuokranantaja-lehden teemana on ajankohtainen aihe, eli lyhytaikainen vuokraus.

Lisäksi lukija pääsee syventymään niin taloyhtiöiden hallittuun alasajoon, asumisen esteettömyyden edistämiseen kuin ensi vuonna voimaan astuvaan rakentamislakiin. Lehti saapuu postitse jäsenille tällä viikolla, ja voit lukea sen myös verkossa. Koko näköislehti on jäsentemme saatavilla, ja valitut makupalat lehdestä jaamme kaikille sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Toivotamme antoisia lukuhetkiä näiden ajankohtaisten aiheiden parissa!

Lyhytaikaiseen vuokraukseen tarvitaan selkeitä pelisääntöjä

Lyhytaikainen vuokraustoiminta vastaa monenlaisiin tarpeisiin ja lisää työvoiman liikkuvuutta, mutta lainsäädäntö laahaa jäljessä. Lue lisää!

Uransa aloittavan täydellinen pätkäkoti

Joonas Hynninen asuu lyhytaikaisesti 24-neliöisessä kalustetussa yksiössä Helsingin Lauttasaaressa. Lue lisää!

Hallittu alasajo on parempi kuin konkurssi

Myös taloyhtiö voi mennä konkurssiin. Mikäli ongelmiin herätään ajoissa, tarjolla voi olla ratkaisukeinoja – tai ainakin vahingot pystytään paremmin minimoimaan. Lue lisää!


Kaupallinen yhteistyö Vuokraturvan kanssa: Vuokralaisen saaminen vaatii nyt taitoa ja nopeutta

Vuokra-asuntojen tarjonta on tällä hetkellä runsasta. Laadukas kohde erottuu kuitenkin edukseen, kunhan sitä markkinoidaan oikein ja koko prosessi on tehty hyvälle vuokralaiselle mahdollisimman vaivattomaksi. Lue lisää!


Onko sinulla juttuideoita tai vinkkejä? Haluaisitko kertoa oman tarinasi vuokranantajana tai vaikkapa vinkata ihanasta vuokralaisesta, jota voisimme haastatella? Ota yhteyttä tiedotus@vuokranantajat.fi

Etkö ole vielä jäsen? Tutustu jäsenyyteemme ja liity nyt.