Onnistunut flippaus tuo kassavirtaa nopeasti

19.10.2021

Flippaus tarkoittaa asuntosijoittamisen strategiaa, jossa ostetaan remontin tarpeessa oleva asunto halvalla, remontoidaan ja myydään pois voitolla. Tällä tavalla on mahdollista päästä jopa kymmenien tuhansien eurojen tuottoon asuntoa kohden ennen pääomaveroa, mikäli remontti toteutetaan pääosin itse eikä omalle työlle lasketa arvoa.

Energia-remontti tekee taloyhtiöstämme parhaan

13.10.2021

Vantaalaisessa asunto-osakeyhtiössä on täysi tohina päällä. Siellä tehdään hankesuunnittelua projektiin, jonka tavoitteena on vähentää ostoenergian määrä minimiin ja tehdä taloyhtiöstä alueen houkuttelevin.

Mikä on huoneiston tavanomaista kulumista?

8.10.2021

Vuokralaisen on korvattava vuokrahuoneistolle tuottamuksellisesti aiheuttamansa vahingot – ei kuitenkaan tavanomaista kulumista. Toisinaan vuokrasuhteissa syntyy riitaa siitä, mikä tulkitaan tavanomaiseksi kulumiseksi ja mikä taas ei. Arviointi on aina tapauskohtaista ja viime kädessä asian ratkaisee tuomioistuin.

Oma koti, oma rauha

22.9.2021

Ulkomailta Suomeen saapuvien on usein vaikea saada vuokra-asuntoa. Niin oli myös Waad Alradfanyn. Katto-toiminnan avulla löytyi lopulta kiva asunto ja nyt sekä vuokranantaja että vuokralainen ovat tyytyväisiä.

Uusin lehti

Vuokranantaja-lehti

Vuokranantaja-lehti on Suomen Vuokranantajien jäsenlehti. Tällä sivulla voit lukea makupaloja lehdestä sekä kirjautumalla jäsensivuille selata tuoreimpia Vuokranantaja-lehtiä. Lukuiloa!