Viestin ytimessä on koti

24.9.2022

Asunnonvuokrauksesta ja asuntosijoittamisesta viestiminen vaatii perehtymistä myös talouteen, lainsäädäntöön ja rakentamiseen. Erityisen kiehtovaa tehtävässä on kuitenkin se, että näkökulmasta riippumatta kaiken ytimessä on aina jonkun koti. Muun muassa tällaisia mietteitä on Suomen Vuokranantajien uudella viestintäpäälliköllä.

Mikkeli ja Kouvola asuntosijoituskohteina

23.9.2022

Mikkeli ja Kouvola saavat helposti leiman muuttotappiokaupunkeina. Se antaa kuitenkin liian yksipuolisen kuvan, koska kaupungeissa on monenlaisia kehityssuuntia ja elinvoiman lisäämiseen pyrkiviä hankkeita. Myös asuntoja tarvitaan sekä kaupunkien sisällä että niiden ulkopuolelta muuttaville. Haastavilla markkinoilla ovat onnistuneet vuokranantajat, jotka tuntevat paikalliset olot.

Taloudellisesti ja turvallisesti eteenpäin

30.8.2022

Nollakorot ovat eilistä, inflaatio tätä päivää ja huomista varjostaa taloudellisen taantuman pelko. Mitä tämä tarkoittaa yksityiselle asuntosijoittajalle? Mihin hänen kannattaisi varautua?

Asuntosijoittamisen tasot, tavoitteet ja tulevaisuus

24.8.2022

Vuoden kolmannessa lehdessä puntaroidaan kustannusten nousun vaikutuksia vuokranantajan arkeen, perehdytään asuntosijoittajia kiinnostaviin tilastoihin ja vertaillaan Kuopiota ja Jyväskylää yksityisten vuokra-asuntomarkkinoiden vinkkelistä. Monien mielenkiintoisten aiheiden joukosta löytyy myös Tellervo Uotilan haastattelu, jonka asuntosijoittamista on alusta alkaen ohjannut taloudellisen vapauden tavoite. Tellulta saamme myös kymmenen hyvää vinkkiä asuntosijoittamisella vaurastumiseen.

Kasvukaupungit Jyväskylä ja Kuopio sijoittajan silmin

24.8.2022

Jyväskylä ja Kuopio ovat olleet viime vuodet kasvavien kaupunkien joukossa. Myös asuntorakentaminen on ollut niissä osittain jopa niin voimakasta, että se on vaikuttanut vuokramarkkinoiden tilanteeseen.

Uusin lehti

Asuntosijoittamisen tasot, tavoitteet ja tulevaisuus