Liity Suomen Vuokranantajien jäseneksi!

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien järjestö. Edistämme vuokranantajien asiaa ja tarjoamme Suomen parasta asiantuntijatietoa vuokrauksesta ja asuntosijoittamisesta. Teemme yhdessä vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa.

Henkilöjäsenten jäsenmaksu 24 euroa (1.10.2021 alkaen)

Vuoden 2021 alusta jäsenmaksu koko kalenterivuodelle on 96 €. Maksu on kaikille henkilöjäsenille aina sama riippumatta vuokrakohteiden määrästä.

Jäsenmaksu pienenee sekä henkilöjäsenillä että yhteisöjäsenille neljännesvuosittain: huhtikuun alusta jäsenmaksu on -25%, heinäkuun alusta -50% ja lokakuun alusta -75% koko vuoden maksusta.

Jäsenmaksu katsotaan verotuksessa tulonhankkimiskuluna, ja se on verovähennyskelpoinen vuokratuloista.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja joka omistaa asuin- tai toimitiloja tai toimii tilojen vuokraajana tai tällaisten tilojen jälleenvuokraajana.

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jatkuu automaattisesti seuraavalle kalenterivuodelle, ellei sitä ole kirjallisesti irtisanottu. Katso alhaalta lisää kohdasta jäsenmaksut.

Jäsenenä saat käyttöösi parhaan vuokrauksen tietotaidon, sekä paljon rahanarvoisia jäsenetuja.

 • Maksuton lakineuvonta
 • Koulutusmateriaalit / webinaarit
 • Sopimukset ja asiakirjamallit (suomeksi ja englanniksi)
 • Vuokraseurantapohja
 • Vakuutusvertailu
 • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Vuokranantaja-lehti
 • Securent takausvakuutus 500€
 • Bisnode luottotietotarkistus 9€ /henkilö
 • KTI Laskutus Oy:n vuokravalvonta- ja perintäpalvelu
 • Oikotie Asunnot: Vuokra- ja myynti-ilmoitukset -50%

Tässä on vain pieni osa eduistamme, tutustu alempana lisää muihin jäsenpalveluihin ja etuihin.

Tietoa jäsenyydestä

Kuka voi olla Suomen Vuokranantajien jäsen?

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja joka omistaa asuin- tai toimitiloja tai toimii tilojen vuokraajana tai tällaisten tilojen jälleenvuokraajana.

Henkilöjäsenyyteen on mahdollista maksutta lisätä yksi samassa osoitteessa asuva perheenjäsen. Yhteisöjäseneksi liittyvät yritykset, muut yhteisöt sekä muun muassa kuolinpesät.

Liittymisen yhteydessä ja vuosittain on yhdistykselle ilmoitettava kaikki omistuksessa ja hallinnassa olevat vuokrahuoneistot.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut vuodelle 2021

Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Jäsenmaksu katsotaan verotuksessa tulonhankkimiskuluna, ja se on verovähennyskelpoinen vuokratuloista.

Henkilöjäsenten jäsenmaksu 24 euroa (1.10.2021 alkaen)

Vuoden 2021 alusta jäsenmaksu koko kalenterivuodelle oli 96 €. Maksu on kaikille henkilöjäsenille aina sama riippumatta vuokrakohteiden määrästä.

Yhteisöjäsenten jäsenmaksu riippuu vuokra-asuntojen määrästä

VUOKRA-ASUNTOJA Yhteisöjäsenten JÄSENMAKSUT 2021
0 – 9 40€ (koko kalenterivuosi 160€)
10 – 99 125€ (koko kalenterivuosi 500€)
100 tai yli 625€ (koko kalenterivuosi 2500€)

Jäsenmaksu pienenee neljännesvuosittain: huhtikuun alusta jäsenmaksu on -25%, heinäkuun alusta -50% ja lokakuun alusta -75% koko vuoden maksusta.

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jatkuu automaattisesti seuraavalle kalenterivuodelle, ellei sitä ole kirjallisesti irtisanottu. Jäsenyys päättyy sen kalenterivuoden loppuun, jolloin kirjallinen irtisanomisilmoitus on yhdistykselle toimitettu.

Perheenjäsenen jäsenyys

Varsinainen jäsen voi maksutta lisätä jäsenyyteensä yhden samassa osoitteessa asuvan perheenjäsenen, jonka kanssa jäsen harjoittaa vuokraustoimintaa. Perheenjäsenen voi ilmoittaa jäsenrekisteriimme heti liittymisvaiheessa liittymislomakkeella tai jälkikäteen olemalla yhteydessä jäsenpalveluihimme. Näin molemmat tahot, varsinainen jäsen ja perheenjäsen, saavat hyödyntää kaikkia palveluitamme. Perheenjäsenen jäsennumero on sama kuin varsinaisella jäsenellä.

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäsenenä saat käyttöösi Suomen Vuokranantajien palvelut ja jäsenedut. Osalla yhteistyökumppaneista yritysjäsenten palvelut ovat kuitenkin rajallisemmat kuin yksityishenkilöiden palvelut.

Tällä hetkellä yritysjäseniä eivät koske seuraavat jäsenedut:

 • Sopimustiedon palvelussa yritysten palvelut maksullisia
 • Vuokraovi.comin ja Oikotien palvelujen alennukset koskevat vain yksityishenkilöitä

Jäsenpalvelut

Maksuton lakineuvonta vuokraamiseen ja asuntosijoittamiseen liittyen

Jäsenille annetaan juridista neuvontaa huoneenvuokraukseen ja asuntosijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Voit pyytää neuvoja puhelimitse, chatissa tai verkkoneuvonnan lomakkeella.

Hyvä Vuokranantaja -verkkokurssi

Hyvä Vuokranantaja -verkkokurssilla käydään läpi vuokrasuhteisiin liittyvä keskeinen lainsäädäntö. Kurssi tarjoaa eväitä vuokranantajana kehittymiseen aina aloittelevasta asuntosijoittajasta konkariin.

Verkkokurssi jakautuu kolmeen osioon, jotka kattavat koko vuokrasuhteen elinkaaren. Kurssilla opit vuokrauksen perusteet, osaat välttää tyypillisimmät sudenkuopat ja osaat toimia myös hyvän vuokratavan mukaisesti.

Kurssi sisältää videoita, asiakirjamalleja ja tehtäviä, jotka on tuotettu järjestön oman lakitiimin voimin ja se vastaa samalla lakineuvonnassa usein kysyttyihin kysymyksiin!

Kirjalliset lausunnot ja toimeksiannot

Suomen Vuokranantajien lakimiehet tarjoavat yhdistyksen jäsenille kirjallisia lausuntoja ja muita toimeksiantoja. Lausunnot ja toimeksiannot ovat maksullisia palveluja, jotka hinnoitellaan niihin käytetyn työmäärän perusteella. Toimeksiantojen hinta on 180 €/h (sis. alv). Toimeksiannoista sovitaan kirjallisesti ja arvioidaan samalla toimeksiantoon kuluva työmäärä. Minimilaskutus on puolen tunnin työ, jonka jälkeen työstä laskutetaan alkavalta puolelta tunnilta.

Esimerkkejä tarjottavista toimeksiannoista:

 • Vuokrasopimuksen laatiminen
 • Vuokrasopimuksen irtisanomis- tai purkuilmoituksen laatiminen
 • Osakkaan edustaminen asunto-osakeyhtiön yhtiökokouksessa
 • Lausunnot kunnossapitovastuun jakautumisesta
 • Vahingonkorvausvaatimuksen esittäminen vuokralaiselle tai asunto-osakeyhtiölle
 • Riitojen sovittelu
 • Haastehakemuksen tai vastauksen laatiminen käräjäoikeudelle (oikeudenkäyntien osalta palvelumme rajoittuvat näihin)

Lakimiestemme kanssa voi myös varata henkilökohtaisia keskusteluaikoja Suomen Vuokranantajien toimistolla hintaan 60 € / 20 min (sis. alv). Tapaaminen ei sisällä asiakirjojen laadintaa tai muuta kirjallista työtä.

Valmiit sopimus- ja asiakirjapohjat

Suomen Vuokranantajien sopimus- ja asiakirjapohjat auttavat vuokranantajaa vuokraamiseen liittyvissä sopimustilanteissa. Mallit ovat Suomen Vuokranantajien lakiasiantuntijoiden laatimia.

Asiakirjapohjat ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Oppaat ja ohjeistukset

Yhtenä yhdistyksen tärkeimmistä tehtävistä on olla mukana laatimassa oppaita ja suosituksia vuokramarkkinoille. Tavoitteena on edistää rehtejä toimintatapoja ja onnistuneita vuokrasuhteita.

Sijoitusasuntolainojen vertailu

Julkaisemme neljä kertaa vuodessa Suomen Rahatiedon laatiman sijoitusasuntolainojen korkovertailun. Lainakorkojen vertailussa on käytetty pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa hyväkuntoista sijoitusasuntoa, johon pankki antaa sijoitusasuntolainan pankin luottokriteerien mukaisella vakuutusarvostuksella ja maksukykyarvioinnilla.

 • hyväkuntoinen sijoitusasunto pääkaupunkiseudulla
 • 150 000 euron laina
 • laina-aika 25 vuotta
 • lyhennys puolivuosittain

Lainavertailua pääset katsomaan jäsensivuilta.

Vakuutusvertailu

Meiltä kysytään paljon vuokranantajien vakuutuksista. Jotta vertailu olisi vuokranantajille helppoa, teetimme kattavan vakuutusvertailun: vuokranantajan vakuutukset on nyt ensi kertaa koottu yhteen. Finpremium Oy teki Suomen Vuokranantajat ry:n toimeksiannosta vertailun suomalaisten vakuutusyhtiöiden vuokranantajille tarjottavasta vakuutusturvasta, joka täydentää vuokranantajan turvaa tapauksissa, jossa taloyhtiön kiinteistövakuutus ja vuokralaisen oma kotivakuutus ei kata mahdollisia vahinkoriskejä. Vertailuun otettiin mukaan lähes kaikki Suomessa toimivat yksityisille vuokranantajille vakuutuksia tarjoavat yhtiöt.

Vuokranantaja-lehti

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Vuokranantaja-lehti tarjoaa 100% vuokranantajien ja asuntosijoittajien arkeen liittyvää asiaa.

Koulutus- ja jäsentilaisuudet

Suomen Vuokranantajat järjestää lähes 200 koulutus- ja jäsentilaisuutta vuosittain.

Käyntikortit maksutta

Vuokranantajan käyntikortilla kerrot kätevästi yhteystietosi, sekä annat itsestäsi luotettavan kuvan vuokranantajana. Yhdistyksen jäsenet voivat tilata 50 kpl maksuttomia käyntikortteja vuosittain.

Vaikuttaminen vuokranantajien puolesta

Suomen Vuokranantajat edustaa Suomen yksityisiä vuokranantajia yhteiskunnallisessa keskustelussa ja tekee aktiivista vaikuttamistyötä vuokraustoiminnan edellytysten vahvistamiseksi. Vuokranantaja-kyselyn mukaan jäsenet arvostavat tätä: 45% jäsenistä on liittynyt Suomen Vuokranantajien jäseneksi, koska haluaa kuulua yhdistykseen, joka ajaa vuokranantajien etua.

Pysyt kärryillä vaikuttamistoiminnastamme seuraamalla viestintäämme. Somekanavat FacebookissaTwitterissä ja LinkedInissä kertovat ajankohtaiset uutiset, Instagramissa pääset tutustumaan työntekoon kulissien takana. Jäsenenä saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen, jossa on koottuna viimeisimmät tiedotteet.

Liity jäseneksi, saat mm. nämä jäsenedut käyttöösi

Kodit.io – Myyntitoimeksianto -50%

Kodit.io on Suomessa vuonna 2017 perustettu teknologiayhtiö, jonka tehtävänä on tehostaa asuntomarkkinoiden toimintaa.

Mikäli olet myymässä asuntoa, saat kauttamme nopean ostotarjouksen tai voit valita kiinteistönvälittäjämme myynnin kumppaniksesi. Teemme mielellämme tarjouksen myös suuremmasta, useamman asunnon kokonaisuudesta.

Miten palvelu asunnon myyjälle toimii?

Pyydä tarjous – Täytä lyhyt lomake ja sovi käynti asunnolla. Keräämme asunnosta yksityiskohtaiset tiedot. Tietojen perusteella saat yhdellä tarjouspyynnöllä sekä ostotarjouksen, että tarjouksen kiinteistönvälittäjältämme.
Vertaile vaihtoehtoja – Valitse meidän ostotarjous tai välittäjämme myymään asuntosi. Tavoitteemme on aina löytää juuri sinun tilanteeseesi sopivin vaihtoehto.
Tee kaupat – Asiantunteva tiimimme varmistaa, että asuntokaupat toteutetaan tarkasti, sinun ehdoillasi ja vankalla ammattitaidolla.

Jäsenetusi

Suomen Vuokranantajien jäsenille tarjoamme kiinteän, 1,75% välityspalkkion myyntitoimeksiannosta. Tarjouksen voit hyödyntää myydessäsi joko sijoituskohteitasi tai omaa asuntoasi. Kiinteän hinnan välityspalkkiolle saat, kun kerrot myyntitoimeksiannon sopimisen yhteydessä Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodin.

Tarjouksen pyytäminen on ilmaista, eikä sido sinua myyntitoimeksiannon solmimiseen.

Kotopro – Tarkasta vuokrahuoneisto vaivattomasti

Vuokralaisen vaihtuessa on haasteena saada luotettava tieto asunnon kunnosta vuokrasuhteen alussa sekä vuokranantajalle että vuokralaiselle. Tästä epäselvyydestä voi koitua riitoja vuokranantajan ja vuokralaisen välillä. Kotopro auttaa tässä ja tekee kattavan huoneistotarkastuksen tekemisestä helppoa ja nopeaa.

Kotopro on kännykällä tai muulla älylaitteella käytettävä sovellus, jonka avulla voit tehdä huoneistotarkastuksen itse tai valtuuttaa vuokralaisen tekemään tarkastuksen esimerkiksi omalla puhelimella.

Kotoprolla voit:
• Ottaa kuvia
• Sanella tekstiä
• Ottaa sähköisen allekirjoituksen
• Täyttää tarkastuslistoja (rasti ruutuun)

Nämä tallentuvat suoraan valmiiseen tarkastusasiakirjapohjaan, johon jää myös varmenteeksi aikaleimatieto kirjauksista. Näin pääset eroon paperilla tehtävistä tarkastuksista sekä kuvien pyytämisistä ja lähettelyistä.

Suomen Vuokranantajat ry:n jäsenenä saat vuokrahuoneiston tarkastuslomakepaketin käyttöön erikoishintaan 25€/5kpl.

Katso video sovelluksen käytöstä

Fiksupinta - 15 % alennus verkkokaupasta tilatuista remonteista

Fiksupinta Oy on kodin sisä- ja ulkopintojen remontointiin keskittynyt yritys. Hoidamme laadulla ja ammattitaidolla mm. tasoitukset, maalaukset, silikonisaumojen vaihdot, lattia-asennukset sekä listoitukset ympäri suomen. Tutustu tuotteisiin ja tilaa remontti verkkokaupasta.

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat 15 % alennuksen verkkokaupasta tilatuista remonteista. Voit hyödyntää alennusta sekä sijoitusasuntojesi että oman asuntosi remontteihin. Alennuksen saat käyttöösi syöttämällä alennuskoodi-kohtaan Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodin.

LähiTapiolan Huoneistoturvavakuutuksesta -10%

LähiTapiola auttaa ja neuvoo turvallisuuden, talouden ja terveyden asialla niin henkilö- kuin yritysasiakkaita. LähiTapiola tarjoaa monipuolista palvelua tulevaisuutesi turvaamiseksi: voit valita juuri sinulle sopivat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä säästämisen ja sijoittamisen palvelut.

Hyödynnä etusi, vakuuta sijoitusasuntosi. Saat Suomen Vuokranantajien jäsenenä Huoneistoturvavakuutuksesta -10%

Hyödynnä tarjous

Oston yhteydessä tarvitset Suomen Vuokranantajien jäsennumeron, jonka löydät esimerkiksi jäsensivuilta Omat tiedot -osiosta.

FIksuvuokraus.fi -20% Suomen Vuokranantajat jäsenille

Fiksuvuokraus.fi valjastaa vuokravälittäjän supervoimat kaikkien vuokranantajien käyttöön! Fiksuvuokraus.fi-palvelun avulla vuokranantajat tehostavat kohteidensa markkinointia ja näyttöjen järjestämistä, sekä nopeuttavat vuokrausprosessin läpivientiä. Raskaasta ja aikaa vievästä prosessista on luotu vaivaton, nopea ja edullinen palvelu, jotta yhä useampi suomalainen voi innostua asuntosijoittamisesta.

Palvelu toimii yksinkertaisesti:

1. Jätä asuntosi vuokrattavaksi
Luo kohdeilmoitus yksinkertaisesti lisäämällä kohteen perustiedot sekä asunnon esittelykuvat. Kohteesi ilmestyy näkyviin jokaiseen markkinapaikkaan vielä samana päivänä ilmoituksen laatimisesta.

2. Vastaanota asunnonhakijoita
Saat sähköpostiisi ilmoituksen uusista vuokralaiskandidaateista, jotka ovat hakeneet asuntoasi. Valitse soveltuvimmat kutsuttavaksi näyttöön sinulle sopivana ajankohtana, ja tapaa heidät kasvotusten.

3. Allekirjoita vuokrasopimus
Vuokralaisvalinnan tehtyäsi, lataa valmiiksi esitäytetty AHVL:n mukainen vuokrasopimus omalta käyttäjätililtäsi, jonka voit allekirjoittaa joko käsin, tai vaihtoehtoisesti täysin sähköisesti.

Jäsenetusi

Fiksuvuokraus.fi tarjoaa jäsenedun kaikille Suomen Vuokranantajien jäsenille. Palvelumaksu on normaalisti 59% ensimmäisen kuukauden vuokrasta, josta vuokranantajat saavat nyt jäsenetuna -20% hyvityksen. Palvelumaksu tulee maksettavaksi ainoastaan, mikäli vuokranantaja löytää valitsemansa vuokralaisen Fiksuvuokraus.fi:n kautta. Edun saat lisäämällä jäsenetukoodin kohdeilmoituksen yhteydessä.

Luo kohdeilmoitus

Vuokraovi.com uudet vuokra-asuntoilmoitukset -50 %

Vuokraovi.com uudet vuokra-asuntoilmoitukset -50 %

Vuokraovi.com on vuokra-asuntoihin erikoistunut verkkopalvelu. Palvelussa vierailee kuukausittain keskimäärin 450 000 vuokra-asuntoa etsivää eri kävijää.

Vuokranantajalle Vuokraovi.com tarjoaa tehokkaat työkalut asunnon vuokranasetantaan, markkinointiin sekä vuokrakohteiden ja yhteydenottojen hallinnointiin. Ilmoittajamme saavat myös asiakirjapohjat vuokrasuhteen eri vaiheisiin.

Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenet saavat erikoisetuna uudet vuokra-asuntoilmoitukset 50 % alennuksella, kohdekorostuksen vuokra-asunnolle Vuokraovi.comin hakutulossivulla sekä Suomen Vuokranantajien jäsenlogon ilmoitukselle.

Alennuksen ja kohdekorostuksen saa käyttämällä yhdistyksen kulloinkin voimassa olevaa jäsenetukoodia. Koodi syötetään ilmoituksen jättämisen yhteydessä yhteenveto-sivulla. Ilmoittaja voi milloin tahansa muokata asuntoilmoitusta tai poistaa sen. Keskittämisetu, joka 4. ilmoitus veloituksetta, koskee myös Suomen Vuokranantajien erikoishinnalla ostettuja ilmoituksia.

Vuokraovi.com antaa yksityisille vuokranantajille myös Varmasti vuokralle -takuun: jos et löydä vuokralaista Vuokraovi.comin kautta, saat ilmoitushinnan takaisin. Ilmoituksen on oltava julkaistuna yhtäjaksoisesti kahdeksan viikon ajan.

Oikotie Asunnot: Vuokra- ja myynti-ilmoitukset -50%

Oikotie Asunnot on suomalaisten tuntema asumisen palvelu. Verkkosivustolla sekä mobiilisovelluksessa vierailee viikoittain yli miljoona asumisesta kiinnostunutta käyttäjää. Löydät meiltä vuokralaisen nopeasti, sillä lähes 300 000 kävijää vierailee vuokraosiossa.

Oikotiellä on kaksi vaihtoehtoa vuokra-asunnon ilmoituksiin: ilmainen vuokrailmoitus ja premium-ilmoitus. Molemmat ilmoitukset tavoittavat laajan kohderyhmän, mutta premium-mallissa saat lisäpalvelut edullisesti. Uutena etuna saat nyt 50% alennuksen myös asunnon myynti-ilmoituksesta!

Vuokra-asuntoilmoitus:

 • Vuokra-asuntoilmoitus yksityisille on Oikotiellä ilmainen.
 • Suomen vuokranantajien henkilöjäsenet saavat uudet premium-vuokrailmoitukset 50% alennuksella hintaan 35€ (normaali hinta 70€).
 • Premium- vuokrailmoituksessa ilmoittaja saa ilmoituksen lisäksi kohdekorostuksen hakutulossivustolla, 3 luottotietotarkistusta, ilmoitustakuun sekä Suomen Vuokranantajien logon ilmoituksille.

Asunnon myynti-ilmoitus:

 • Suomen vuokranantajien henkilöjäsenet saavat uudet asunnon myynti-ilmoitukset 50% alennuksella hintaan 74,50€ (normaali hinta 149€).
 • Myynti-ilmoitus sisältää asunnon tarjous- ja kauppakirjat, näyttöesitteet, ilmoitustakuun asiakaspalvelutuen sekä ilmoituksen kävijätilastot.

*) Alennukset koskevat yksityisiä vuokranantajia ja ovat voimassa, kunnes asunto on saatu vuokrattua/myytyä.

Bisnode luottotietotarkistus 9€/henkilö

Bisnoden verkkopalvelussa tarkistat vuokralaisehdokkaan luottotiedot kätevästi 9€ /henkilö. Tarkistusta varten tarvitset verkkopankkitunnukset ja vuokralaisehdokkaan henkilötunnuksen.

PDF-raportti sisältää:
• Maksuhäiriömerkinnät (pvm)
• Muut luottotietomerkinnät (pvm)
• Maksuhäiriötyyppi

Securent takausvakuutus

Suomen Vuokranantajat tarjoaa jäsenilleen Securentin takausvakuutuksen. Takausvakuutus tuo lisäturvaa vuokrasuhteeseen. Etu koskee yhtä vuokra-asuntoa ja on maksimissaan 500 euroa. Takausvakuutuksen lisäksi jäsenet saavat Securentin normaalihintaisista vakuutuksista 20% alennuksen.

Docue - Vuokrasopimuspohjat sähköisesti

Docuen kautta pääset hyödyntämään Suomen Vuokranantajien laatimia vuokrasopimuspohjia sähköisesti. Lisämaksua vastaan voit myös lähettää vuokrasopimuksen sähköisesti allekirjoitettavasti vuokralaiselle.

Docuen kautta pääset hyödyntämään Suomen Vuokranantajien laatimia vuokrasopimuspohjia sähköisesti. Palveluun on ladattu suosituimmat Suomen Vuokranantajien laatimat sopimuspohjat.

Docuen kautta voit myös lisämaksua vastaan lähettää vuokrasopimuspohjan vuokralaiselle sähköisesti allekirjoitettavaksi. Sähköinen allekirjoitus on maksullinen lisäpalvelu. Voit halutessasi hyödyntää Docuen palvelua myös omien pdf-muodossa olevien vuokrasopimusten sähköiseen allekirjoittamiseen.

Maksullisena lisäpalveluna tarjolla on myös luottotietotarkistus.

KTI Laskutus Oy:n vuokravalvonta- ja perintäpalvelu jäsenille

Suomen Vuokranantajien jäsenenä voit siirtää maksamattomat vuokrat vaivattomasti jäsenetuhintaan KTI Laskutus Oy:n hoidettaviksi.

KTI Laskutus Oy on suomalainen täyden palvelun perintään ja saatavien hallintaan erikoistunut yhtiö̈, jonka erityisosaamista ovat alan digitaaliset palvelut. Meillä on myös Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.

Perimisen lähtökohta meille on se, että̈ toimeksiantajan ja velallisen hyvät välit säilyvät. Vahvuutemme on löytää̈ ratkaisu saatavan maksuun ja teemme tarvittaessa maksusuunnitelmat sekä̈ myös valvomme niitä. Teidän vuokralaisenne on myös meille tärkeä asiakas. Emme ole pelkkä̈ kasvoton kirjeiden lähettäjä̈, vaan usein kohtelias soitto tai sähköposti mieltä̈ velalliselle avaa sitä, minkä̈ takia esimerkiksi vuokra on maksamatta. Näihin tilanteisiin keksimme myös ratkaisun ja näin vuokrien hallinta tehostuu.

Perinnän aloitus käy nopeasti ja vaivattomasti ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Hinnoittelu Suomen Vuokranantajien jäsenille

Vapaaehtoisen perinnän provisio 0%.
Jälkiperinnän provisio on 5 %.

Perinnästä aiheutuvat muut kulut peritään ensisijaisesti vuokralaiselta. Jos kuluja ei saada perittyä vuokralaiselta, ne voidaan periä vuokranantajalta.

Vuokravalvonta

Lisäksi KTI Laskutus Oy tarjoaa vuokravalvontapalvelua vuokrasaatavien laskutukseen, seurantaan ja perintään. Vuokravalvonta-palvelusta veloitetaan 1 %:n provisio vuokran määrästä.

Liittymällä jäseneksi, saat jäsenedun käyttöön.

Kiinteistömedian kirjat -20%

Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat vuonna 20 % alennuksen Kiinteistömedia Oy:n normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja sähköisistä tuotteista.

Alennus ei koske seuraavia tuotteita: paketti- ja tarjoustuotteet, Kiinteistönvälittäjän käsikirja 2017, Kiinteistön musta laatikko.

Kiinteistölehti -50%

Suomen Kiinteistölehti on taloyhtiöväen keskeinen tietopaketti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Joka numerossa on myös vuokranantajille suunnattua asiaa, juridiikkaa, markkinatietoa sekä muuta ajankohtaista.

Suomen Vuokranantajien jäsenillä on vuonna 2019 mahdollisuus tilata Kiinteistölehteä -50% alennuksella edulliseen hintaan 46 euroa vuosikerralta (normaali hinta 92 euroa).

Nooa Säästöpankin nimetyt säästöpankkiirit

Nooa Säästöpankki ja Suomen Vuokranantajat tekevät yhteistyötä tarjoten asuntosijoittajille asiantuntijatietoa ja -osaamista. Nooa Säästöpankin nimetyt säästöpankkiirit tuntevat asuntosijoittajien tilanteet ja keskustelevat mielellään rahoituksesta juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii pääkaupunkiseudun alueella. Suomen Vuokranantajat puolestaan tarjoavat säästöpankkiireille asiantuntemustaan asuntosijoittamisen erityiskysymyksissä.