Vuosikymmen vaihtuu, jäsenyys pysyy

12.12.2019

Suomen Vuokranantajien jäsenyys jatkuu automaattisesti uudelle vuodelle. Vuoden 2020 jäsenmaksulaskut lähetetään tammikuussa. Kannattaa aktivoida e-lasku verkkopankissa – näin laskun maksu sujuu helposti ja varmistat vuokranantajan ykköspalvelut ensi vuodellekin!

Jäsenyys jatkuu automaattisesti

Suomen Vuokranantajien jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jatkuu automaattisesti seuraavalle kalenterivuodelle, ellei sitä ole kirjallisesti irtisanottu. Jos et enää toimi vuokranantajana ja haluat välttyä vuoden 2020 jäsenmaksulta, sinun on irtisanottava jäsenyys viimeistään vuoden 2019 loppuun mennessä.

Jos harkitset jäsenyyden päättämistä, mieti kuitenkin vielä hetki! Tavoitteenamme on, että Suomen Vuokranantajien jäsenpalvelut, jäsenedut ja tapahtumat auttavat sinua tekemään vuokraamisesta helpompaa, palkitsevampaa ja kannattavampaa. Jäsenenä olet myös vahvistamassa yksityisten vuokranantajien vaikuttamis- ja edunvalvontatyötä. Mitä enemmän meitä on, sitä voimakkaampi on äänemme!

Mikäli kuitenkin päätät luopua jäsenyydestä, irtisanomisen voi tehdä joko vuokranantajat.fi-jäsensivuilla,lähettämällä sähköposti toimisto@vuokranantajat.fi tai kirjeitse Suomen Vuokranantajat, Annankatu 24, 4.krs, 00100 Helsinki.

Tilaa jäsenmaksulasku suoraan verkkopankkiisi

Tiesitkö, että voit saada jäsenmaksulaskumme helposti myös eLaskuna suoraan verkkopankkiisi? Voit tilata eLaskun omasta verkkopankistasi valitsemalla laskuttajaksi Suomen Vuokranantajat ry:n. Laskutamme vuoden 2020 jäsenmaksut tammikuussa.

Vuoden 2020 jäsenmaksu on kaikille yksityishenkilöille 96 euroa

Vuoden 2020 alusta jäsenmaksu on kaikille yksityishenkilöille 96 euroa. Muutoksena aiempaan on, että jäsenmaksu on kaikille yksityishenkilöille sama asuntojen lukumäärästä riippumatta. Yhteisöjäsenten jäsenmaksut vaihtelevat jatkossakin asuntojen lukumäärän mukaan, mutta maksuluokat vähenevät kuudesta kolmeen.

Jäsenmaksut vuoden alusta 2020 alkaen ovat:

Yksityishenkilöt: 96 €

Yritykset:

0-9 asuntoa: 160 €
10-99 asuntoa: 500 €
100 asuntoa tai enemmän: 2500 €

Päivitä huoneistotietosi – autat vaikuttamistyötä

Jos olet hankkinut vuoden aikana uusia vuokrakohteita tai luopunut vanhoista, muistithan päivittää tiedon myös omiin tietoihisi?

Vuokrattavien kohteiden lukumäärä on meille tärkeä tieto: tilastotieto siitä, kuinka isoa osaa asuntokannasta jäsenemme hallinnoivat, auttaa meitä vaikuttamistyössä. Lisäksi yhteisöjäsenten jäsenmaksu määräytyy huoneistojen lukumäärän mukaan.

Tietojen päivittäminen käy nyt helposti joko kirjautumalla omilla tunnuksillasi jäsensivuille ja klikkaamalla oikean yläreunan kirjautumisikkunassa kohtaa ”Jäsentietosi” ja avautuvan sivun alareunassa ”Siirry muokkaamaan tietoja”. Voit myös lähettää muuttuneet tiedot sähköpostilla osoitteeseen toimisto@vuokranantajat.fi .

Uutiset

Uutisissa näet uusimmat tiedotteemme ja jäsenuutiset.