Vuosikokouksessa valittiin yhdistyksen hallitus, puheenjohtajana aloittaa Heikki Karu

16.5.2024

Suomen Vuokranantajien vuosikokouksessa 16.5.2024 valittiin yhdistyksen uusi hallitus ja vuosikokouksen jälkeisessä hallituksen järjestäytymiskokouksessa puheenjohtaja sekä varapuheenjohtaja. Lisäksi pitkäaikainen aluepäällikkö ja hallituksen jäsen Juha Kauhanen sai hopeisen ansiomerkin.

Kuvassa hallituksen jäsenistä paikan päällä Helsingissä olleet vasemmalta oikealle: Juha Kauhanen, Marko Kaarto, Markus Grahn, Katja Savolainen, Kimmo Jyrkkä, Katja Pesonen, Jouni Lehtinen, Tiina Lilja, Joonatan Voltti ja Heikki Karu.

Yhdistykselle valittiin vuosikokouksessa hallitus seuraavalle vuodelle. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Karu, ja varapuheenjohtajaksi valittiin Katja Pesonen.

Hallituksessa oli viisi jäsentä erovuorossa. Kolmivuotiskaudelle valittiin Heikki Karu, Kimmo Jyrkkä, Juha Kauhanen, ja Helena Reinilä. Lisäksi yhden vuoden kaudeksi valittiin Markus Grahn. Vuosikokouksessa valittujen lisäksi hallituksessa jatkavat Marko Kaarto, Jouni Lehtinen, Tiina Lilja, Katja Pesonen, Katja Savolainen, Daniel Sazonov ja Joonatan Voltti.

Lisäksi pitkäaikaiselle aluepäällikölle, hallituksen jäsen Juha Kauhaselle myönnettiin hopeinen ansiomerkki.

Tämä vuosi on yhdistykselle erityinen, sillä Suomen Vuokranantajat täyttää 25 vuotta. Yhdistys perustettiin vuonna 1999 vuokrasääntelyn purkamisen jälkimainingeissa. Sen jälkeen yksityisten vuokranantajien merkitys on kasvanut ja yhdistyksen jäsenmäärä on saavuttanut 30 000 rajapyykin.

Juhlavuoden teemana on ”Vierelläsi jo 25 vuotta”. Olemme vuokranantajan vierellä kaikissa vuokraustoiminnan vaiheissa, ja yhdistyksemme tavoitteena on tehdä vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa. Strategiamme mukaisesti tahtotilamme on, että yksityiset vuokranantajat ovat valtakunnallisesti tärkein ja arvostetuin vuokra-asuntojen tarjoaja.