Tarik Ahsanullah lakiasiainjohtajaksi

8.8.2023

Tarik Ahsanullah on nimitetty Suomen Vuokranantajien lakiasiainjohtajaksi 1.7.2023 alkaen. Aiemmin hän työskenteli yhdistyksessä päälakimiehenä. Hän on suorittanut viimeisen vuoden aikana tuomioistuinharjoittelun Helsingin käräjäoikeudessa ja hovioikeudessa, minkä myötä hänelle myönnetään varatuomarin arvonimi.  

Tarik Ahsanullah palasi työskentelemään Vuokranantajilla 24.7. tuomioistuinharjoittelunsa ja vuosilomansa jälkeen. Yhdistyksessä hän on työskennellyt erilaisissa tehtävissä vuodesta 2017. Lakiasiainjohtajana hän vastaa yhdistyksen oikeudellisista palveluista ja toimii toiminnanjohtajan sijaisena. 

”Vuosi tuomioistuinlaitoksen palveluksessa toi arvokasta kokemusta tuomioistuinten toiminnasta ja kehitti oikeudellista ajattelua. Toimeksiantopalveluitamme on kysytty jatkuvasti enenevissä määrin ja tuomioistuinkokemuksen myötä pystyn auttamaan jäseniämme entistä paremmin myös haastavimmissa oikeudenkäyntitoimeksiannoissa”, Ahsanullah kertoo. 

Ahsanullah osallistuu myös aktiivisesti järjestön vaikuttamistyöhön ja näkee lähitulevaisuuden mielenkiintoisena yhdistyksen näkökulmasta.  

“Tuore hallitusohjelma sisältää monia yksityisten vuokranantajien kannalta lupaavia kirjauksia liittyen esimerkiksi pienriitamenettelyyn ja lyhytaikaiseen vuokraustoimintaan. Tulemme olemaan aktiivisia näiden kirjausten edistämisessä konkretian tasolle”, Ahsanullah pohtii.  

”Toivotamme Tarikin lämpimästi tervetulleeksi takaisin Vuokranantajille uuteen tehtäväänsä lakiasiainjohtajana. Tarikin vankalla kokemuksella niin juridiikassa kuin vaikuttamisessa on suuri painoarvo meille, ja tuomioistuinharjoittelussa hän on kartoittanut osaamistaan entisestään. Samalla kiitämme päälakimiehen pestissä Tarikia sijaistanutta Elina Skarraa hänen erinomaisesta työstään yhdistyksessä ja lakitiimimme vetäjänä”, toiminnanjohtaja Sanna Hughes sanoo. 

Lisätiedot:

Sanna Hughes, toiminnanjohtaja
Suomen Vuokranantajat ry
Puh: 0400 440 903
sanna.hughes@vuokranantajat.fi

Tarik Ahsanullah, lakiasiainjohtaja
(09) 1667 6345 
ma, pe klo 10.00 – 15.00 
ti, ke, to klo 9.00 – 15.00