Suomen Vuokranantajien päälakimieheksi Tarik Ahsanullah

30.8.2019

Suomen Vuokranantajien päälakimieheksi on nimitetty OTM Tarik Ahsanullah (27). Ahsanullah nimitettiin tehtävään entisen päälakimiehen Sanna Hughesin tultua valituksi järjestön uudeksi toiminnanjohtajaksi.

Päälakimiehenä Ahsanullah vetää Suomen Vuokranantajien lakitiimiä, kouluttaa jäsenistöä ja osallistuu jäsenpalveluiden ja toiminnan kehittämiseen. 

Ahsanullah on toiminut vuodesta 2017 alkaen Suomen Vuokranantajissa lakineuvonnassa ja edunvalvontatehtävissä. Vaikuttamistyön kokemusta Ahsanullahilla on myös muun muassa Suomen ylioppilaskuntien liitosta ja kuntapolitiikasta. Ahsanullah aloittaa päälakimiehenä 2.9.2019.

”Lakineuvonta on jäsenpalvelujemme tärkeä kulmakivi. On hienoa päästä luotsaamaan Suomen Vuokranantajien osaavaa ja energistä lakitiimiä”, Ahsanullah toteaa.

Ahsanullahin nimityksen johdosta Suomen Vuokranantajien lakitiimiin tullaan syksyn aikana rekrytoimaan uusi lakimies. Ahsanullah kannustaakin vuokramarkkinoista kiinnostuneita juristeja pysymään kuulolla: ”Etsimme joukkoomme oppimishaluista ja asiakaspalveluhenkistä työkaveria mukaan tekemään vahvasti kasvavan järjestön neuvontaa. Rekrytointi käynnistyy syyskuun aikana.”

Uutiset

Uutisissa näet uusimmat tiedotteemme ja jäsenuutiset.