Suomen Vuokranantajien uudeksi toiminnanjohtajaksi Sanna Hughes

1.8.2019

”Vuokramarkkinoiden kilpailun kiristyminen suosii hyviä vuokranantajia”

Suomen Vuokranantajat ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on nimitetty Sanna Hughes (OTK, LKV, 42). Hughes aloittaa tehtävässään 1.9.2019.

Hughes on toiminut vuodesta 2017 alkaen Suomen Vuokranantajien päälakimiehenä ja hän on yksi Suomen johtavista vuokraamisen ja asuntosijoittamisen juridiikan asiantuntijoista. Lisäksi Hughesilla on pitkä kokemus esimiestehtävistä ja viestintämarkkinoiden kilpailun edistämisestä Viestintävirastosta.

”Suomen Vuokranantajat on kasvanut kahdessakymmenessä vuodessa muutaman tuhannen vuokranantajan järjestöstä yksityisten vuokranantajien tärkeimmäksi äänitorveksi. Sanna Hughesin johdolla jatkamme työtä hyvän vuokranantajuuden puolesta. Hyvä vuokranantaja toimii reilusti ja oikeudenmukaisesti vuokramarkkinoilla, ja menestyy sitä kautta vuokraustoiminnassaan”, Suomen Vuokranantajien hallituksen puheenjohtaja Jouni Lehtinen sanoo.

”Viime vuosien rakennusbuumi sekä pitkän ajan megatrendit, kuten kaupungistuminen ja digitalisaatio, muuttavat asuntomarkkinoita. Kiristyvässä kilpailussa pärjäävät parhaiten ne vuokranantajat, jotka toimivat reilusti ja asiakaslähtöisesti”, Sanna Hughes sanoo.

”Järjestönä Suomen Vuokranantajat pyrkii tarjoamaan jäsenilleen apua tällaiseen hyvään vuokranantajuuteen.”

Yksityiset vuokranantajat omistavat Suomessa kaksi kolmasosaa vapaarahoitteisista vuokra-asunnoista. Sanna Hughes kantaa huolta siitä, ettei tuore Antti Rinteen hallitus heikennä yksityisten vuokranantajien toimintaedellytyksiä:
”Hallitusohjelmassa on paljon hyvää, mutta siinä mainittu taloyhtiölainojen verovähennysoikeuden rajoittaminen olisi vakava isku yksityisille asuntomarkkinoille. Se hyydyttäisi uusien asuntojen tuotantoa ja pahentaisi kaupunkien asuntotilannetta. Luotan kuitenkin siihen, että hallitus ymmärtää yksityisten vuokranantajien merkityksen asuntomarkkinoilla ja verotus ei kiristy”, Hughes sanoo.

Lisätietoa

Uusi toiminnanjohtaja (1.9.2019 alkaen), päälakimies Sanna Hughes, sanna.hughes@vuokranantajat.fi, p. 040 044 0903
Hallituksen puheenjohtaja Jouni Lehtinen, jouni.lehtinen@vuokranantajat.fi, p. 040 840 0105

Lue myös

Mia Koro-Kanerva Isännöintiliiton toimitusjohtajaksi

Uutiset

Uutisissa näet uusimmat tiedotteemme ja jäsenuutiset.