Rekrytointi: Haemme ekonomistia vakituiseen työsuhteeseen

2.5.2023

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien valtakunnallinen palvelu- ja edunvalvontajärjestö, joka tekee vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa. Järjestöllä on lähes 30 000 jäsentä ympäri Suomen.

Oletko kiinnostunut asuntomarkkinoista ja asuntosijoittamisesta? Saavatko tilastot ja data sinut innostumaan? Hienoa, sillä etsimme nyt ammattitaitoiseen, iloiseen ja energiseen asiantuntijatiimiimme vuokra-asuntomarkkinoista kiinnostunutta ekonomistia vakituiseen työsuhteeseen nykyisen ekonomistimme siirtyessä uusiin tehtäviin.

Suomen Vuokranantajien ekonomistina olet osa vaikuttamistiimiä ja vastaat järjestön tutkimustoiminnasta. Sinulla on keskeinen rooli entistäkin toimivamman yksityisen vuokramarkkinan edistämisessä sekä tutkitun tiedon tuottamisessa ja hyödyntämisessä tavoitteen tueksi. Suunnittelet ja toteutat järjestön säännölliset tutkimukset ja vastaat jäsenille tarjottavista analysointityökaluista. Tehtävänäsi ei ole vain tuottaa laadusta analyysia ja tutkimuksia, vaan pääset myös viestinnässä astumaan eturiviin – saman viikon aikana voit päästä aloittamaan aamusi television aamuohjelmassa, vierailemaan eduskunnan valiokunnassa asiantuntijana ja olla puhumassa asuntomarkkinoista sadoille kiinnostuneille vuokranantajille. Tukenasi on vuokraustoiminnan, viestinnän ja juridiikan huippuasiantuntijoita.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävässä onnistumiseksi sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta datan analysoinnista, kyselytutkimusten toteutuksesta sekä Microsoft Excel ja Power BI -ohjelmistoista. Odotamme sinulta terävää kynää sekä halua kehittyä vaikuttavaksi esiintyjäksi. Arvostamme asuntomarkkinoiden ja asuntosijoittamisen tuntemusta, kokemusta mediaviestinnästä sekä aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä työssä.

Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kotoisat toimitilat, kilpailukykyiset edut ja tehtävän, jossa on mahdollista kehittyä vuokra-asuntomarkkinoiden ja asuntosijoittamisen huippuasiantuntijaksi. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa yhdessä kaupungin kauneimmista rakennuksista ja etätöiden tekeminen on myös mahdollista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen, CV sekä enintään kahden minuutin mittainen video, jossa tiivistät medialle asuntosijoittamisen tämän hetken näkymät. Toimita hakemuksesi ja muu materiaali osoitteeseen sanna.hughes@vuokranantajat.fi viimeistään 16.5.2023. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä toiminnanjohtaja Sanna Hughesilta (p. 0400 440 903).