Mia Koro-Kanerva Isännöintiliiton toimitusjohtajaksi

2.5.2019

Suomen Vuokranantajien pitkäaikainen toiminnanjohtaja OTM Mia Koro-Kanerva, 40, on valittu Isännöintiliiton uudeksi toimitusjohtajaksi. Koro-Kanerva siirtyy tehtävään syyskuun alusta 2019. Suomen Vuokranantajien uuden vetäjän haku käynnistetään toukokuussa.

”Koro-Kanervan johdolla Suomen Vuokranantajat on lunastanut paikkansa asuntopolitiikan asiantuntijana. Järjestö on kasvanut voimakkaasti ja edustaa tällä hetkellä lähes 18 000 yksityistä vuokranantajaa. Tältä pohjalta myös uuden johdon on helppo luotsata järjestöä kohti tavoitettamme tehdä yksityisten vuokranantajien vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa”, Suomen Vuokranantajien hallituksen puheenjohtaja Jouni Lehtinen kommentoi.

Mia Koro-Kanerva iloitsee, että hän saa jatkaa työtä osaavan ja ihmislähtöisen kiinteistöalan kehittämiseksi: ”Jäsenkunnan palveleminen tulee olemaan uudessakin työssä tärkein tehtäväni. Isännöintiliitossa on loistavat mahdollisuudet kehittää koko isännöintialaa ja edistää siten myös hyvää asumista. Vaikka puhumme alalla paljon tekniikasta, taloudesta ja hallinnosta, on kyse ennen kaikkea ihmisistä, ei vain seinistä.”

Lisätiedot:
Suomen Vuokranantajien hallituksen puheenjohtaja Jouni Lehtinen, p. 040 840 0105, jouni.lehtinen@vuokranantajat.fi
Toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva, p. 050 303 1615, mia.koro-kanerva@vuokranantajat.fi

Lue lisää Isännöintiliiton tiedotteesta

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien valtakunnallinen järjestö, joka tekee vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa. Järjestö on perustettu vuonna 1999. 97 % jäsenistämme suosittelee meitä. Hyvien vuokranantajien asialla jo 20 vuotta!

Uutiset

Uutisissa näet uusimmat tiedotteemme ja jäsenuutiset.