Jäsenten toiveesta uusia digitaalisia palveluja

23.4.2020

Kun kysyimme jäseniltä Vuokranantajakyselyssä 2020, mihin asioihin järjestön tulisi panostaa, vuokranantamisen digitaaliset palvelut nousivat suosituimmaksi toiveeksi: 26% vastaajista toivoi panostamista niihin. Toiseksi suosituimpana toiveena esiin nousi webinaarit, joita toivoi 20% vastanneista. Näihin kahteen toiveeseen olemme panostaneet tänä keväänä.

Digitaalisten palvelujen osalta meillä on kolme uutta yhteistyökumppania, jotka kaikki auttavat vuokranantajaa asioiden hoitamisessa digitaalisesti. Vuokratili, Evoir ja Vuokrakulut.com tuovat markkinoille työkaluja vuokratuottojen ja -kulujen hallintaan. Markkina kehittyy näiden työkalujen osalta voimakkaasti tällä hetkellä, ja haluamme yhteistyökumppanuuden kautta antaa mahdollisuudet useammalle toimijalle kokeilla siipiään. Työkalut palvelevat erilaisia sijoittajia eri tavoin. Seuraamme tiiviisti kentän kehittymistä ja julkaisemme syksyllä Vuokranantaja-lehdessä myös vertailun vuokratuottotyökaluista.

Jos sähköiset työkalut vuokratuottojen ja -kulujen hallintaan eivät tunnu omalta, tutustu jäsenille tarkoitettuun maksuttomaan vuokraseurantapohjaan. Vuokraseurantapohjaan on tarkoitus syöttää kaikki vuokraustoiminnan tulot sekä menot, jolloin työkalu laskee verottajalle ilmoitettavat tiedot automaattisesti. Pohjan avulla on myös helppo seurata esimerkiksi vuokrahuoneiston hankintamenon kasvua rahastoituja pääomavastikkeita maksettaessa.

Lue lisää uusista kumppaneista alta. Toivottavasti nämä työkalut auttavat sinua vuokranantajuudessa!


Evoir on alusta sijoitusasuntojen hallinnointiin, joka tekee asuntosijoittamisesta yksinkertaista! Evoirin automaattisen vuokranmaksun seurannan, vuokrailmoitusten täytön, ajantasaisten raporttien ja monien muiden ominaisuuksien vuoksi voit keskittyä juuri siihen mikä asuntosijoittamisessa on tärkeintä – vuokrasuhteiden ylläpitoon ja vaurastumiseen.

Tutustu palveluun

Vuokratili-ohjelmisto on kotimaisen Itech-Bros Oy:n kehittämä ja omistama palvelu vuokranantajille. Sovellus skaalautuu sekä pienille että suurille toimijoille. Nimenomaan vuokranantajille räätälöitynä palveluna se tarjoaa helppokäyttöisen ERP alustan koko vuokraustoiminnan ylläpitoon ja analysointiin.

Tutustu palveluun
Vuokrakulut.com on jokaisen vuokranantajan sovellus vuokratulojen ja – kulujen seurantaan! Sovelluksella voit kuvata ja tallentaa kuitit yhteen paikkaan myös veroilmoitusta varten. Näet vuokratuoton nykytilanteen läpi vuoden ja tiedät paljonko voit investoida kohteeseen arvon ylläpitämiseksi. Vuokrakulut – sovellus löytyy ilmaiseksi App Store:sta ja Google Play:stä huhtikuun aikana.

Tutustu palveluun

Uutiset

Uutisissa näet uusimmat tiedotteemme ja jäsenuutiset.