Ajankohtaista

Vuokranantaja – lehti 3/2023: Vuokra-asumisen merkitys kasvaa tulevaisuudessa

Väestö ikääntyy Suomessa, ja väestönkasvu on maahanmuuton varassa. Tämä vaikuttaa myös vuokramarkkinoihin tulevina vuosikymmeninä. Mutta miten? Sitä valottaa tuore Vuokranantaja-lehden numero. Lisäksi syvennytään muun muassa asuntosijoittamiseen Espanjassa.

Julkaistu lehdessä 3/2023

Lehden numerosta 3/2023 löydät asiaa muun muassa rakennusten energiatehokkuusdirektiivin uudistuksesta, reportaasin Tampereen raitiotiestä ja sen vaikutuksesta asuntomarkkinoihin sekä vinkkejä vuokranantajuuteen Espanjan auringon alla. Kansijuttu käsittelee väestökehityksen vaikutusta vuokramarkkinoihin.

Lehti saapuu postitse jäsenille tällä viikolla, ja voit lukea sen myös verkossa. Koko näköislehti on jäsentemme saatavilla, ja valitut makupalat lehdestä jaamme kaikille sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Mukavia lukuhetkiä!

Vuokra-asumisen merkitys kasvaa tulevaisuudessa

Seuraavan 20 vuoden aikana väestön ikääntyminen vaikuttaa väistämättä asuntomarkkinoihin. Väestönkasvu on maahanmuuton varassa. Lue lisää!

Ratikka on koko Tampereen veturi

Raitiotie on lisännyt Tampereen vetovoimaa, laittanut vauhtia asuntorakentamiseen ja nostanut kiinteistöjen arvoa. Muuallakin Suomessa asuntosijoittajien kannattaa seurata alueensa infrahankkeita. Lue lisää!

Vuokranantajana Espanjan auringon alla

Costa del Solin asuntomarkkinat ovat hektisiä ja hieman koukeroisiakin, mutta kun tietää, mitä tekee ja ymmärtää palkata oikeanlaista apua, löytää varmasti paikkansa auringosta – myös muille vuokrattavaksi. Lue lisää!

Kalustettujen asuntojen vuokraaja

Taiteilija Päivi Mäkinen vuokraa kalustettuja asuntoja kansainväliselle akateemiselle väelle. Katso myös Päivin vuokranantajan tarina -video. Lue lisää!

Kaupallinen yhteistyö Vuokranturvan kanssa: Vuokralaisen saaminen vaatii nyt taitoa ja nopeutta

Vuokra-asuntojen tarjonta on tällä hetkellä runsasta. Laadukas kohde erottuu kuitenkin edukseen, kunhan sitä markkinoidaan oikein ja koko prosessi on tehty hyvälle vuokralaiselle mahdollisimman vaivattomaksi. Lue lisää!


Onko sinulla juttuideoita tai vinkkejä? Haluaisitko kertoa oman tarinasi vuokranantajana tai vaikkapa vinkata ihanasta vuokralaisesta, jota voisimme haastatella? Ota yhteyttä tiedotus@vuokranantajat.fi

Etkö ole vielä jäsen? Tutustu jäsenyyteemme ja liity nyt.