Aloittelevan asuntosijoittajan opas

Aloittelevan Asuntosijoittajan opas on asuntosijoittajalle ja vuokranantajalle katsaus siihen, mihin seikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota uutta sijoituskohdetta etsiessäsi.

Opas auttaa määrittelemään myös oikean vuokratason ja tiedät, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota vuokralaisvalinnassa sekä miten laaditaan hyvä vuokrasopimus. Jaamme parhaat vinkkimme, jotta välttyisit pahimmilta sudenkuopilta sijoittamisen alkutaipaleella.

Aloittelevan asuntosijoittajan opas

Oletko jo Suomen Vuokranantajien jäsen? Jäsenenä saat käyttöösi Suomen parhaan vuokrauksen tietotaidon

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat käyttöösi verkkosivujen kattavan tietopankin sekä pääset hyödyntämään maksutonta lakineuvontaamme. Pääset osallistumaan Suomen Vuokranantajien koulutuksiin ja tapahtumiin sekä verkostoitumaan muiden vuokranantajien kanssa. Saat käyttöösi myös muut laajat jäsenpalvelut sekä jäsenedut!

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien järjestö. Edistämme vuokranantajien asiaa ja tarjoamme Suomen parasta asiantuntijatietoa vuokrauksesta ja asuntosijoittamisesta. Teemme vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa.