Ota asuntosijoittamisen perusteet haltuun – katso maksutta Fiksun asuntosijoittajan peruskurssi!

24.1.2023

Opi paremmaksi asuntosijoittajaksi! Onnistu asuntosijoittajana -videosarja on Suomen Vuokranantajien ja Sijoitusoven yhteistyönä toteuttama kolmen tunnin mittainen ja täysin maksuton kokonaisuus, jossa Suomen Vuokranantajien asiantuntijat pureutuvat asuntosijoittamisen ytimeen Anna Perhon johdolla. 

Videosarja sisältää kuusi eri asuntosijoittamisen teemaa, joista saat useita käytännön vinkkejä ja vastauksia kysymyksiin, jotka usein askarruttavat aloittelevia asuntosijoittajia. Opit muun muassa miten sijoittaa asuntoihin fiksusti ja kannattavasti, opit ymmärtämään taloyhtiön toiminnan periaatteet ja saat tietoosi asuntosijoittajan verotuksen keskeisimmät asiat. 

”Olen tosi iloinen yhdessä Sijoitusovi.comin kanssa toteuttamastamme Onnistu asuntosijoittajana -videosarjasta. Kyse on kokonaisuudesta, jossa käydään läpi kattavasti asuntosijoittamisen ja vuokranantamisen perusasioita, mutta hyviä vinkkejä on tarjolla myös kokeneemmille konkareille.”, kertoo toiminnanjohtaja Sanna Hughes.

Katsottuasi Onnistu asuntosijoittajana -videosarjan, olet valmis toimimaan menestyksekkäänä asuntosijoittajana ja hyvänä vuokranantajana!

Tutustu videosarjan sisältöön tästä