Meitä hyviä vuokranantajia on jo 25 000!

2.7.2021

Suomen Vuokranantajat ry:n jäsenmäärä ylitti kesäkuun lopussa 25 000 jäsenen rajapyykin. Yhdistys on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja viimeisen viiden vuoden aikana jäsenmäärä on kaksinkertaistunut.

”Kasvava jäsenmäärä kertoo, että hyvien ja inhimillisten vuokranantajien yhteisölle on tarvetta. On hienoa huomata, että yksityiset vuokranantajat haluavat kuulua järjestöön, joka ajaa heidän etuaan”, toiminnanjohtaja Sanna Hughes toteaa.

Suomen Vuokranantajien hallituksen puheenjohtaja Jouni Lehtinen muistelee saaneensa vuonna 2008 tavoitteekseen kasvattaa jäsenten määrää 10 000:een. Tavoite tuntui reilun 2000 jäsenen yhdistyksessä silloin lähes utopistiselta, mutta nyt Lehtinen näkee sielunsa silmin jopa 50 000 vuokranantajan yhteisön.

”Vain kasvava yritys voi menestyä. Jäsenet ovat olemassaolomme edellytys”, Lehtinen kiittelee.

Vahva kasvu lisää resursseja

Yhdistys on perustamisestaan lähtien puhunut hyvän vuokranantajuuden ja reilujen pelisääntöjen puolesta. On mahtavaa, että pitkäjänteinen työ kantaa hedelmää. Asiakasymmärrys ja halu kehittyä vuokranantajana tulevat olemaan valttia vuokramarkkinoilla myös jatkossa.

”Vaikka strategiamme perustana on palveluiden tarjoaminen olemassa oleville jäsenille, tekee yhteisön vahva kasvu meistä myös yhteiskunnallisesti tärkeämmän”, Hughes pohtii.

”Ja 25 000 jäsenen voimin olemme todellakin jo sen kokoinen organisaatio, että meitä kuunnellaan”, Lehtinen lisää.

Reilusti yli kymmenen tuhatta vuosittaista yhteydenottoa lakineuvontaan pitää Suomen Vuokranantajat ajan hermolla vuokramarkkinoiden kipukohdista ja mahdollistaa Suomen parhaan vuokrauksen juridisen asiantuntemuksen tarjoamisen jäsenillemme. Kasvava jäsenmäärä on mahdollistanut myös resurssien kasvattamisen ja sitä kautta esimerkiksi vuokramarkkinoita koskevan tutkimustiedon tuottamisen ja panostamisen vaikuttamistyöhön.

Jäsenillemme tehdyn kyselyn mukaan lähes 98 % jäsenistämme suosittelisi Suomen Vuokranantajien jäsenyyttä ystävälleen.

”Se on paras kiitos, mitä voimme työstämme saada ja pyrimme olemaan joka päivä saamamme luottamuksen arvoisia”, Hughes hehkuttaa.

Uutiset

Uutisissa näet uusimmat tiedotteemme ja jäsenuutiset.