Kanta-Hämeen uusi aluepäällikkö on Heidi Siivonen

6.8.2024

Kanta-Hämeessä uutena aluepäällikkönä on aloittanut Heidi Siivonen. Hän on toiminut vuokranantajana Kanta-Hämeen alueella vuodesta 2011. Suomen Vuokranantajien luottamustoimiset aluepäälliköt järjestävät yhdistyksen paikallistoimintaa. He järjestävät vuokranantajailtoja ja toimivat yhdistyksen aktiivisina edustajina omilla paikkakunnillaan.

Olen nelikymppinen insinööri Hämeestä. Kotoisin olen Lopelta, opiskellut Hämeenlinnassa ja nyt kotipaikkanani on Riihimäki.

Ydinosaamistani ovat ruoka, järjestötyöt, vaikuttaminen ja ihmisten parissa toimiminen. Viestin mielelläni ja minulla on paljon kokemusta monenlaisista tapahtumista.

Olen toiminut vuokranantajana vuodesta 2011 lähtien. Itselläni on sijoitusasuntoja Kanta-Hämeessä. Panostan vuokranantajana asuntojen hyvään kuntoon, jämptiyteen ja vuokranantajan helppoon lähestyttävyyteen. Tavoitteenani ovat pitkät vuokrasuhteet sekä hyväkuntoiset asunnot ja taloyhtiöt.

Haluan pitää vuokranantajan puolesta ääntä, sillä yksityinen vuokranantaminen on tärkeää niin koko yhteiskunnalle kuin yksilöillekin. Yksityinen vuokranantaja on usein humaani, joustava ja yhteistyökykyinen toimija, joka luo elinvoimaa alueelle. Toisaalta vuokranantajan oikeusturva ja omaisuuden suoja ovat minulle tärkeitä asioita, joista haluan pitää ääntä.

Olen viidennen polven hämäläinen, ja tällä seudulla on mahtavasti potentiaalia. Asuntosijoittaminen on täällä erittäin herkullista ja houkuttavaa, asuntoja on hyvin tarjolla, hyville vuokra-asunnoille on kysyntää ja seutu on Helsingin ja Tampereen kainaloissa elinvoimaista, mutta kustannuksiltaan maltillista.

Odotan innolla vuokranantajakollegoiden tapaamista hyvissä hämäläisissä tilaisuuksissa!”

Toivotamme Heidin lämpimästi tervetulleeksi mukaan joukkoomme!

Kaikki aluepäällikkömme ja heidän yhteystietonsa löydät sivuiltamme.