Haemme lakimiesharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen!

17.1.2023

Oletko kiinnostunut vuokrauksen juridiikasta ja asuntosijoittamisesta?

Etsimme ammattitaitoiseen, iloiseen ja energiseen asiantuntijatiimiimme lakimiesharjoittelijaa.

Suomen Vuokranantajat ry on valtakunnallinen yksityisten vuokranantajien etujärjestö, johon kuuluu lähes 30 000 jäsentä. Suurin osa jäsenistöstämme on pienvuokranantajia, jotka omistavat n. 1–3 vuokrauskäytössä olevaa asuntoa. Jäsenmaksuumme sisältyy jäsenille maksuton lakineuvonta, jota on jatkuvasti pidetty järjestön tärkeimpänä jäsenpalveluna. Tavoitteenamme on tehdä vuokraamisesta helpompaa, palkitsevampaa ja kannattavampaa.

Harjoitteluohjelmamme kouluttaa alalle tulevaisuuden vuokrauksen ja asuntosijoittamisen osaajia. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden perehtyä käytännölliseen juridiikan osa-alueeseen, jossa oikeustieteellinen tiedekunta ei tarjoa opetusta. Tuemme monipuolisesti osaamisesi ja työskentelysi kehittymistä, ja annamme eväitä sekä verkostoja tulevan urapolun löytämiseen. Moni aikaisemmista harjoittelijoistamme onkin työllistynyt harjoittelujakson jälkeen alalle.

Työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä, jonka jälkeen tehtäväsi koostuvat pääosin juridisesta puhelin- ja verkkoneuvonnasta. Työskentelemme asuin- ja liikehuoneistojen vuokrauksen, asunto-osakeyhtiölain, asunto- ja kiinteistökaupan, verotuksen sekä prosessioikeuden parissa. Valittavan opiskelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan työtehtäviin voi kuulua edellä mainittujen lisäksi jonkin verran muitakin tehtäviä kuten erilaisten artikkelien, tiedotteiden ja videoiden sisällön laatimista.

Tarjoamme kannustavan työilmapiirin mukavassa seurassa sekä mahdollisuuden kehittää monipuolisesti juridista osaamista jo opiskelujen aikana. Työtehtävät edellyttävät vastuunottokykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Ajoittain tiukastakin työtahdista huolimatta työyhteisössämme nauretaan paljon. Uskomme, että sopiva yhdistelmä työn vaativuutta ja huumoria saa aikaan kaikkien kannalta parhaan työn tuloksen. Tehtävä sopii erityisesti oikeusnotaarin tutkinnon suorittaneille tai sen loppuvaiheen opiskelijoille.

Työ on osa-aikaista, noin kolme työpäivää viikossa. Kesällä voi olla mahdollisuus työskennellä myös kokopäiväisesti. Työaika ajoittuu pääsääntöisesti klo 9–16 välille. Toivomme, että olisit valmis työskentelemään joustavasti, mutta myös me joustamme opiskelujesi mukaan. Kokemuksen karttuessa työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 12 kk. Toivottu aloitusajankohta on maaliskuun loppupuolella.

Harjoittelujakso on antanut minulle vahvan tietämyksen vuokraustoimintaan sekä asunto-osakeyhtiöasioihin liittyvästä juridiikasta. Olen myös päässyt kartuttamaan osaamistani monella keskeisellä oikeudenalalla aina sopimusoikeudesta vahingonkorvauskysymyksiin. Tehtävät ovat olleet monipuolisia ja riittävän haastavia. Lisäksi työn kautta on päässyt verkostoitumaan ja tutustumaan laajasti asumiseen liittyvän juridiikan kenttään. Parasta harjoittelussa on ollut ihana työyhteisö ja huipputiimi, jolta on saanut apua aina kun on sitä tarvinnut.

– Elina Poikonen, lakimiesharjoittelija 2022–2023

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen elina.skarra@vuokranantajat.fi viimeistään 31.1.2023. Liitä hakemukseesi myös enintään minuutin pituinen video. Kerro videolla, miksi haluat työskennellä juuri meillä, ja mikä tekee sinusta hyvän asiantuntija-asiakaspalvelijan. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja:

päälakimies Elina Skarra
elina.skarra@vuokranantajat.fi
puh. 050 366 9446 (pe 20.1. klo 14-15 ja to 26.1. klo 10-11)