Etsimme määräaikaista lakiasiantuntijaa harjoitteluohjelmaamme 

10.1.2024

Oletko kiinnostunut vuokrauksen juridiikasta ja asuntosijoittamisesta? 

Etsimme ammattitaitoiseen, iloiseen ja energiseen asiantuntijatiimiimme lakiasiantuntijaa harjoitteluohjelmaamme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.  

Suomen Vuokranantajat ry on valtakunnallinen yksityisten vuokranantajien etujärjestö, johon kuuluu noin 30 000 jäsentä. Suurin osa jäsenistöstämme on pienvuokranantajia, jotka omistavat n. 1–3 vuokrauskäytössä olevaa asuntoa. Jäsenmaksuumme sisältyy jäsenille maksuton lakineuvonta, jota on jatkuvasti pidetty järjestön tärkeimpänä jäsenpalveluna.  

Harjoitteluohjelmamme kouluttaa alalle tulevaisuuden vuokrauksen ja asuntosijoittamisen osaajia. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden perehtyä käytännölliseen ja monipuoliseen juridiikan osa-alueeseen, jossa oikeustieteellinen tiedekunta ei tarjoa opetusta. Tuemme monipuolisesti osaamisesi ja työskentelysi kehittymistä, ja annamme eväitä sekä verkostoja tulevan urapolun löytämiseen. Moni aikaisemmista harjoittelijoistamme onkin työllistynyt harjoittelujakson jälkeen alalle. 

Työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä, jonka jälkeen tehtäväsi koostuvat pääosin juridisesta puhelin- ja verkkoneuvonnasta. Työskentelemme asuin- ja liikehuoneistojen vuokrauksen, asunto-osakeyhtiölain, asunto- ja kiinteistökaupan, verotuksen sekä prosessioikeuden parissa. Valittavan opiskelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan työtehtäviin voi kuulua edellä mainittujen lisäksi jonkin verran muitakin tehtäviä kuten erilaisten artikkelien, tiedotteiden ja videoiden sisällön laatimista.  

Tehtävä sopii oikeusnotaarin tutkinnon tai vähintään 150 op suorittaneille. Työtehtävät edellyttävät vastuunottokykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Ajoittain tiukastakin työtahdista huolimatta työyhteisössämme nauretaan paljon. Uskomme, että sopiva yhdistelmä työn vaativuutta ja huumoria saa aikaan kaikkien kannalta parhaan työn tuloksen. Olemme Great Place to Work™ -sertifioitu työpaikka ja kaikki työntekijöistämme pitävät Suomen Vuokranantajia todella hyvänä työpaikkana. 

Lakiasiantuntijan työ on osa-aikaista, noin kolme työpäivää viikossa. Kesällä voi olla mahdollisuus työskennellä myös kokopäiväisesti. Työaika ajoittuu pääsääntöisesti klo 9–16 välille. Toivomme, että olisit valmis työskentelemään joustavasti, mutta myös me joustamme opiskelujesi mukaan. Kokemuksen karttuessa työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 12 kk. Toivottu aloitusajankohta on huhtikuun loppupuolella. 

Harjoittelujakso Suomen Vuokranantajilla on antanut minulle vahvan tietämyksen vuokraustoimintaan sekä asunto-osakeyhtiöasioihin liittyvästä juridiikasta. Neuvonnassa jäsenten juridisiin kysymyksiin vastataan itsenäisesti ja kysymykset koskevat useita eri oikeudenaloja. Neuvontatyön lisäksi työtehtävät sisältävät mm. blogien ja tiedotteiden laatimista, webinaareja ja koulutuspäiviin osallistumista. Yhdistyksellä on paljon erilaisia tapahtumia, joihin pääsee myös mukaan. Ne ovatkin olleet oiva tapa verkostoitua ja tutustua laajasti asumiseen liittyvän juridiikan kenttään. Harjoittelujaksoni on ehdottomasti tukenut omia opintojani, ja töissä pääseekin jatkuvasti oppimaan uutta. Työyhteisömme on timanttinen ja töihin on aina mukava tulla. Tiimimme toimii hyvin yhdessä eikä töissä ole tylsiä päiviä!
Elina Vilponen, lakiasiantuntija 2022-2024 

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia. Great Place to Work™ -kyselyn mukaan jokainen työntekijämme on sitä mieltä, että meillä voi olla täysin oma itsensä ja että kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, syntyperästä tai asemasta.  

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 28.1.2024 osoitteeseen tarik.ahsanullah@vuokranantajat.fi. Liitä hakemukseesi myös enintään minuutin pituinen video. Kerro videolla, miksi haluat työskennellä juuri meillä, ja mikä tekee sinusta hyvän asiantuntija-asiakaspalvelijan. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajan kuluessa. 

Lisätietoja: 
lakiasiainjohtaja Tarik Ahsanullah 
tarik.ahsanullah@vuokranantajat.fi
puh. 045 114 3854 (ma 15.1. klo 14-15 ja to 25.1. klo 10-11)