Liity Suomen Vuokranantajien jäseneksi – ja hyödy!

Suomen Vuokranantajat ry on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien oma järjestö. Edistämme vuokranantajien asiaa ja tarjoamme Suomen parasta asiantuntijatietoa vuokrauksesta ja asuntosijoittamisesta, jotta vuokranantaminen olisi sinulle helpompaa, palkitsevampaa ja kannattavampaa.

Jäseniä yhdistyksessämme on yli 30 000, joten joukossa on voimaa ja asuntosijoittajien ja vuokranantajien viestiä viedään aktiivisesti myös päättäjille asti.

Tule mukaan jäseneksi ja hyödynnä yhdistyksemme jäsenedut, asiakirjamallit ja sopimuspohjat sekä ammattitaitoisen lakineuvonnan joukko, joka on apunasi ihan joka arkipäivä.

Henkilöjäsenten jäsenmaksu 96 euroa (1.1.2024 alkaen)

Vuoden 2024 alusta jäsenmaksu koko kalenterivuodelle on 96 €. Maksu on kaikille henkilöjäsenille aina sama riippumatta vuokrakohteiden määrästä. Jäsenmaksu katsotaan verotuksessa tulonhankkimiskuluna, ja se on verovähennyskelpoinen vuokratuloista.

Jäsenmaksu pienenee sekä henkilöjäsenillä että yhteisöjäsenille neljännesvuosittain: huhtikuun alusta jäsenmaksu on -25%, heinäkuun alusta -50% ja lokakuun alusta -75% koko vuoden maksusta.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä luonnollinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Yksi varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva henkilö voidaan hyväksyä yhdistykseen perhejäseneksi. Jäseneksi voi liittyä jo ennen kuin omistaa yhtään vuokra-asuntoa.

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jatkuu automaattisesti seuraavalle kalenterivuodelle, ellei sitä ole kirjallisesti irtisanottu. Katso alhaalta lisää kohdasta jäsenmaksut.

Jäsenenä saat käyttöösi vuokranantajan parhaat jäsenpalvelut ja -edut sekä maan kattavimman tietopankin

 • Maksuton lakineuvonta vuokraamiseen ja asuntosijoittamiseen liittyen
 • Koulutusmateriaalit / webinaarit ja tallenteet
 • Sopimukset ja asiakirjamallit (suomeksi ja englanniksi)
 • Vuokraseurantapohja
 • Vakuutusvertailu
 • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Vuokranantaja-lehti
 • Hyvä Vuokranantaja -Verkkokurssi
 • Luottotietotarkistus 9€ /henkilö (norm. 16,90 €) (Bisnode)
 • Perintäpalvelu (KTI Laskutus Oy)
 • Vuokra- ja myynti-ilmoitukset -50% (Oikotie Asunnot)
 • Uudet vuokra-asuntoilmoitukset -50 % (Vuokraovi.com)
 • Sopimuspohjat ja viisi sähköistä allekirjoitusta vuodessa maksutta (Docue)
 • Uudesta vuokranantajan vakuutuksesta ensimmäinen kuukausi maksutta (If)

Tässä on vain pieni osa eduistamme, tutustu alempana lisää muihin jäsenpalveluihin ja etuihin.

Tietoa jäsenyydestä

Kuka voi olla Suomen Vuokranantajien jäsen?

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä luonnollinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Henkilöjäsenyyteen on mahdollista maksutta lisätä yksi samassa osoitteessa asuva perheenjäsen. Yhteisöjäseneksi liittyvät yritykset, muut yhteisöt sekä muun muassa kuolinpesät.

Liittymisen yhteydessä ja vuosittain on yhdistykselle ilmoitettava kaikki omistuksessa ja hallinnassa olevat vuokrahuoneistot.

Jäseneksi voi liittyä jo ennen kuin omistaa yhtään vuokra-asuntoa.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut vuodelle 2024

Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Jäsenmaksu katsotaan verotuksessa tulonhankkimiskuluna, ja se on verovähennyskelpoinen vuokratuloista.

Henkilöjäsenten jäsenmaksu 96 euroa (1.1.2024 alkaen)

Vuoden 2024 alusta jäsenmaksu koko kalenterivuodelle on 96 €. Maksu on kaikille henkilöjäsenille aina sama riippumatta vuokrakohteiden määrästä.

Yhteisöjäsenten jäsenmaksu riippuu vuokra-asuntojen määrästä

VUOKRA-ASUNTOJA Yhteisöjäsenten JÄSENMAKSUT 2023
0 – 9 160€ (koko kalenterivuosi 160€)
10 – 99 500€ (koko kalenterivuosi 500€)
100 tai yli 2500€ (koko kalenterivuosi 2500€)

Jäsenmaksu pienenee neljännesvuosittain: huhtikuun alusta jäsenmaksu on -25%, heinäkuun alusta -50% ja lokakuun alusta -75% koko vuoden maksusta.

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jatkuu automaattisesti seuraavalle kalenterivuodelle, ellei sitä ole kirjallisesti irtisanottu. Jäsenyys päättyy sen kalenterivuoden loppuun, jolloin kirjallinen irtisanomisilmoitus on yhdistykselle toimitettu.

Perheenjäsenen jäsenyys

Varsinainen jäsen voi maksutta lisätä jäsenyyteensä yhden samassa osoitteessa asuvan perheenjäsenen, jonka kanssa jäsen harjoittaa vuokraustoimintaa. Perheenjäsenen voi ilmoittaa jäsenrekisteriimme heti liittymisvaiheessa liittymislomakkeella tai jälkikäteen olemalla yhteydessä jäsenpalveluihimme. Näin molemmat tahot, varsinainen jäsen ja perheenjäsen, saavat hyödyntää kaikkia palveluitamme. Perheenjäsenen jäsennumero on sama kuin varsinaisella jäsenellä.

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäsenenä saat käyttöösi vuokranantajan työkalut ja jäsenedut. Osalla yhteistyökumppaneista yritysjäsenten palvelut ovat kuitenkin rajallisemmat kuin yksityishenkilöiden palvelut.

Liity jäseneksi, saat nämä vuokranantajan työkalut käyttöösi

Maksuton lakineuvonta vuokraamiseen ja asuntosijoittamiseen liittyen

Jäsenenämme saat maksutonta juridista neuvontaa esimerkiksi huoneenvuokraukseen, asuntosijoittamiseen ja verotukseen liittyviin kysymyksiin. Voit pyytää neuvoja puhelimitse, chatissa tai verkkoneuvonnan lomakkeella.

Hyvä Vuokranantaja -verkkokurssi

Hyvä Vuokranantaja -verkkokurssilla käydään läpi vuokrasuhteisiin liittyvä keskeinen lainsäädäntö. Kurssi tarjoaa eväitä vuokranantajana kehittymiseen aina aloittelevasta asuntosijoittajasta konkariin.

Verkkokurssi jakautuu kolmeen osioon, jotka kattavat koko vuokrasuhteen elinkaaren. Kurssilla opit vuokrauksen perusteet, osaat välttää tyypillisimmät sudenkuopat ja osaat toimia myös hyvän vuokratavan mukaisesti.

Kurssi sisältää videoita, asiakirjamalleja ja tehtäviä, jotka on tuotettu järjestön oman lakitiimin voimin ja se vastaa samalla lakineuvonnassa usein kysyttyihin kysymyksiin!

Kirjalliset lausunnot ja toimeksiannot

Suomen Vuokranantajien lakimiehet tarjoavat yhdistyksen jäsenille kirjallisia lausuntoja ja muita toimeksiantoja. Voimme avustaa jäseniämme myös vuokrasuhteisiin liittyvissä oikeudenkäynneissä. Lausunnot ja toimeksiannot ovat maksullisia palveluja, jotka hinnoitellaan niihin käytetyn työmäärän perusteella. Toimeksiantojen hinta on 220€/h (sis. alv). Toimeksiannoista sovitaan kirjallisesti ja arvioidaan samalla toimeksiantoon kuluva työmäärä.   Minimilaskutus on tunnin työ, jonka jälkeen työstä laskutetaan alkavalta viideltätoista minuutilta.

Esimerkkejä tarjottavista toimeksiannoista: 

 • Henkilökohtainen neuvonta Suomen Vuokranantajien toimistolla (ilman kirjallista työtä)
 • Vuokrasopimuksen tai muiden vuokrasuhteisiin liittyvien asiakirjojen laatiminen
 • Osakkaan edustaminen asunto-osakeyhtiön yhtiökokouksessa
 • Lausunnot kunnossapitovastuun jakautumisesta
 • Vahingonkorvausvaatimuksen esittäminen vuokralaiselle tai asunto-osakeyhtiölle
 • Riitojen sovittelu
 • Häädön hakeminen
 • Asuntosijoittamiseen liittyvät riitaoikeudenkäynnit

 

Valmiit sopimus- ja asiakirjapohjat

Suomen Vuokranantajien sopimus- ja asiakirjapohjat auttavat vuokranantajaa vuokraamiseen liittyvissä sopimustilanteissa. Mallit ovat Suomen Vuokranantajien lakiasiantuntijoiden laatimia.

Asiakirjapohjat ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Oppaat ja ohjeistukset

Yhtenä yhdistyksen tärkeimmistä tehtävistä on olla mukana laatimassa oppaita ja suosituksia vuokramarkkinoille. Tavoitteena on edistää rehtejä toimintatapoja ja onnistuneita vuokrasuhteita. Yhdistys on ollut tavalla tai toisella mukana kaikkien alla olevien oppaiden luomisessa.

 • Häiriötilanteiden hallinta
 • Perintä- ja häätöopas
 • Uuden asunnon ostajan opas
 • Vahingon sattuessa
 • Vuokranantajan opas kimppakämpän vuokraamiseen
 • Aloittelevan asuntosijoittajan opas (ilmainen)
 • Hyvä vuokratapa (ilmainen)
 • Hyvä vuokravälitystapa
 • Hyvä välitystapa
 • Tavanomainen kuluminen
 • Tuloutusopas
 • Tietosuoja
 • Ympäristöystävällinen vuokra-asuminen
Sijoitusasuntolainojen vertailu

Julkaisemme neljä kertaa vuodessa Suomen Rahatiedon laatiman sijoitusasuntolainojen ja taloyhtiölainojen korkovertailun. Sijoitusasuntolainakorkojen vertailussa on käytetty pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa hyväkuntoista sijoitusasuntoa. Taloyhtiölainakorkojen vertailussa on käytetty pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa kerrostaloa, johon on suunnitteilla remontti.

Vakuutusvertailu

Meiltä kysytään paljon vuokranantajien vakuutuksista. Jotta vertailu olisi vuokranantajille helppoa, teetämme vuosittain kattavan vakuutusvertailun.

Vertailun toteuttaa Söderberg & Partners Suomen Vuokranantajat ry:n toimeksiannosta. Vertailussa perehdytään suomalaisten vakuutusyhtiöiden vuokranantajille tarjoamaan vakuutusturvaan, joka täydentää vuokranantajan turvaa tapauksissa, joissa taloyhtiön kiinteistövakuutus ja vuokralaisen oma kotivakuutus eivät kata mahdollisia vahinkoriskejä. Vertailussa ovat mukana lähes kaikki Suomessa toimivat yksityisille vuokranantajille vakuutuksia tarjoavat yhtiöt.

Vuokranantaja-lehti

Vuokranantaja-lehti tarjoaa 100% vuokranantajien ja asuntosijoittajien arkeen liittyvää asiaa. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti postitetaan kotiin kaikille. Suomen vuokranantajien jäsenille helmikuussa, huhtikuussa, syyskuussa ja marraskuussa.

Koulutus- ja jäsentilaisuudet

Suomen Vuokranantajat järjestää lähes 200 koulutus- ja jäsentilaisuutta vuosittain.

Vaikuttaminen vuokranantajien puolesta

Suomen Vuokranantajat edustaa Suomen yksityisiä vuokranantajia yhteiskunnallisessa keskustelussa ja tekee aktiivista vaikuttamistyötä vuokraustoiminnan edellytysten vahvistamiseksi. Vuokranantaja-kyselyn mukaan jäsenet arvostavat tätä: 45% jäsenistä on liittynyt Suomen Vuokranantajien jäseneksi, koska haluaa kuulua yhdistykseen, joka ajaa vuokranantajien etua.

Pysyt kärryillä vaikuttamistoiminnastamme seuraamalla viestintäämme. Somekanavat FacebookissaTwitterissä ja LinkedInissä kertovat ajankohtaiset uutiset, Instagramissa pääset tutustumaan työntekoon kulissien takana. Jäsenenä saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen, jossa on koottuna viimeisimmät tiedotteet.

Liity jäseneksi, saat nämä jäsenedut käyttöösi

Bisnode luottotietotarkistus 9€/henkilö

Bisnoden verkkopalvelussa tarkistat vuokralaisehdokkaan luottotiedot kätevästi 9,00 € /henkilö.

PDF-raportti sisältää maksuhäiriömerkinnät (pvm), muut luottotietomerkinnät (pvm) ja maksuhäiriötyypin.

Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille. Bisnode on osa Dun & Bradstreet -konsernia.

Pohjola Vakuutus – Vuokranantajan vakuutus

Hanki vuokranantajan vakuutus ja hyödynnä omavastuuetu.

Jäsenetuna* saat vuokranantajan vakuutukseen omavastuuedun keskeytysvakuutuksesta.
Jos korvattavasta vuokratulon keskeytyksestä aiheutuva vahingon (esim. palo- ja vuotovahingon) määrä ylittää omavastuusi, omavastuuta ei vähennetä korvauksistasi. Omavastuu on määrältään puolet yhden kuukauden vuokrasummasta.

 • Pohjola Vuokranantajan vakuutus sopii kaikille asuinhuoneistoille ja -kiinteistöille. Vakuutus sisältää perusturvan eli Pohjola Kotivakuutuksen ja vapaavalintaiset lisäturvat: keskeytys-, oikeusturva- ja vastuuvakuutukset.
 • Vakuutusvertailun** hintakilpailukykyisin vakuutus sekä yksi parhaimmista laajan vakuutusturvan tarjoajista vuokranantajille.
 • Vuokranantajan keskeytysvakuutuksesta korvataan vuokratulon menetyksiä, jos sijoitusasuntosi tai -kiinteistösi on Pohjola Kotivakuutuksesta korvattavan vahingon takia tilapäisesti asuinkelvoton ja menetät remontin ajalta vuokratuloa.
 • Vakuuta sijoitushuoneistosi pintamateriaalit, huoneiston osat, kiinteät kalusteet räätälöiden haluamallasi tavalla. Voit myös vakuuttaa omistamasi koti-irtaimiston, jos vuokralle antamasi huoneisto on valmiiksi kalustettu.
 • Pohjola Vuokranantajan vakuutus kattaa myös taloyhtiön yhtiöjärjestyksellä tai -kokouksen päätöksellä sinulle osoitetut kunnossapitovastuun laajennukset.
 • Kilpailukykyiset omavastuut ja vakuutusmäärät.
 • Osuuspankin omistaja-asiakkaan omavastuu voi palo-, luonnonilmiö- ja rikosvahingoissa olla jopa nolla euroa.

Etu on saatavilla henkilöjäsenelle, jonka sijoitusasunnot ovat yksityisessä omistuksessa.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

*Jäsenetu koskee uusia ja voimassa olevia Pohjola Vuokranantajan vakuutuksia, joihin on valittu lisäturvaksi vuokranantajan keskeytysvakuutus.

**Vertailu Vuokranantajien vakuutusturvasta 2022. Toimeksiantaja: Suomen Vuokranantajat ry. Toteuttaja: Söderberg & Partners Finland. Vertailu on luettavissa Suomen Vuokranantajien jäsenille jäsensivuilla.

KTI Laskutus Oy: perintäpalvelu jäsenille

Suomen Vuokranantajien jäsenenä voit siirtää maksamattomat vuokrat vaivattomasti jäsenetuhintaan KTI Laskutus Oy:n hoidettaviksi.

KTI Laskutus Oy on suomalainen täyden palvelun perintään ja saatavien hallintaan erikoistunut yhtiö̈, jonka erityisosaamista ovat alan digitaaliset palvelut. Meillä on myös Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.

Perimisen lähtökohta meille on se, että toimeksiantajan ja velallisen hyvät välit säilyvät. Vahvuutemme on löytää̈ ratkaisu saatavan maksuun ja teemme tarvittaessa maksusuunnitelmat sekä̈ myös valvomme niitä. Teidän vuokralaisenne on myös meille tärkeä asiakas. Emme ole pelkkä̈ kasvoton kirjeiden lähettäjä̈, vaan usein kohtelias soitto tai sähköposti mieltä̈ velalliselle avaa sitä, minkä̈ takia esimerkiksi vuokra on maksamatta. Näihin tilanteisiin keksimme myös ratkaisun ja näin vuokrien hallinta tehostuu.

Docue – sähköinen allekirjoitus & sopimuspohjat + viisi sähköistä allekirjoitusta vuodessa maksutta

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat viisi sähköistä allekirjoitusta vuodessa maksutta (normaalihinta 11,80 €/5 kpl).

Docuen palvelussa tehtyjen asiakirjojen tai omien pdf-muodossa olevien asiakirjojen allekirjoittamiseen. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Docuen palvelussa pääset lisäksi hyödyntämään Suomen Vuokranantajien laatimia vuokrasopimuspohjia sähköisesti. Palveluun on ladattu suosituimmat Suomen Vuokranantajien laatimat sopimuspohjat. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Maksullisena lisäpalveluna tarjolla on myös luottotietotarkistus.

If – Vuokranantajan vakuutus, ensimmäinen kuukausi maksutta

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat uuteen vuokranantajan vakuutukseen ensimmäisen kuukauden maksutta. Etu on saatavilla henkilöjäsenelle, jonka sijoitusasunnot ovat yksityisessä omistuksessa.

Ifin vuokranantajan vakuutus on kehitetty yhteistyössä Suomen Vuokranantajat ry:n kanssa – se valittiin viidettä kertaa Suomen parhaaksi vakuutusvertailussa.

Miksi sijoitusasunto tarvitsee oman vakuutuksen?

1. Varmista kattava vakuutusturva vahinkojen varalta. Vuokralaisen oma kotivakuutus voi päättyä tietämättäsi, eikä taloyhtiön vakuutus aina riitä korvaamaan esimerkiksi asentamaasi uutta lattiaa.

2. Korvaamme oikeudenkäyntikuluja esimerkiksi vuokraa koskevissa riitatilanteissa, kun vakuutus on voimassa vuokrasopimusta allekirjoittaessa.

3. Vuokratulon keskeytysturva korvaa menetettyä vuokratuloa, jos asuntosi on vahingon vuoksi asumiskelvoton.

4. Voit laajentaa vakuutustasi lisäturvalla, joka korvaa vuokralaisen tahallisesti huoneiston sisäpinnoille ja kiinteille kalusteilla aiheuttamia äkillisiä vahinkoja.

5. Lisäksi vakuutus on verovähennyskelpoinen.

LähiTapiolan Huoneistoturvavakuutuksesta -10%

Suomen Vuokranantajien jäsenenä Huoneistoturvavakuutuksesta -10 %. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

LähiTapiola auttaa ja neuvoo turvallisuuden, talouden ja terveyden asialla niin henkilö- kuin yritysasiakkaita. LähiTapiola tarjoaa monipuolista palvelua tulevaisuutesi turvaamiseksi: voit valita juuri sinulle sopivat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä säästämisen ja sijoittamisen palvelut.

Vuokraovi.com uudet vuokra-asuntoilmoitukset -50 %

Suomen Vuokranantajien henkilöjäsenet saavat jäsenetuna uudet vuokra-asuntoilmoitukset 50 % alennuksella, kohdekorostuksen vuokra-asunnolle Vuokraovi.comin hakutulossivulla sekä Suomen Vuokranantajien jäsenlogon ilmoitukselle. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Keskittämisetu

Joka 4. ilmoitus veloituksetta. Koskee myös Suomen Vuokranantajien erikoishinnalla ostettuja ilmoituksia.

Varmasti vuokralle -takuu

Vuokraovi.com antaa yksityisille vuokranantajille myös Varmasti vuokralle -takuun: jos et löydä vuokralaista Vuokraovi.comin kautta, saat ilmoitushinnan takaisin. Ilmoituksen on oltava julkaistuna yhtäjaksoisesti kahdeksan viikon ajan. Palautustilanteessa ota yhteys Vuokraovi.comin asiakaspalveluun.

Vuokraovi.com tarjoaa työkalut ja kohdeyleisön turvalliseen ja tehokkaaseen vuokra-asuntomarkkinointiin.

 • Markkinoiden ainoa Vuokralaskuri avuksi vuokranasetantaan.
 • Eniten vuokra-asunnon etsijöitä: 300 000 käyttäjää viikoittain (Google Analytics).
 • Riskitön Varmasti vuokralle-takuu: jos et löydä vuokralaista Vuokraovi.comin kautta, saat ilmoitushinnan takaisin.
 • Keskittämisetu: joka 4. ilmoitus veloituksetta myös Vuokranantajien erikoishinnalla ostettuihin ilmoituksiin.
 • Joustava kohteiden ja yhteydenottojen hallinta ja kaikki vuokrauksen asiakirjapohjat
Oikotie Asunnot: Vuokra- ja myynti-ilmoitukset -50%

Oikotieltä saat jäsenetuna asunnon premium-vuokrailmoitukset sekä myynti-ilmoitukset puoleen hintaan. Alennuksen ja edut saa käyttämällä Suomen Vuokranantajien kulloinkin voimassa olevaa jäsenetukoodia. Koodi syötetään ilmoituksen jättämisen yhteydessä. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Oikotie Asunnot on suomalaisten tuntema asumisen palvelu. Verkkosivustolla sekä mobiilisovelluksessa vierailee viikoittain yli miljoona asumisesta kiinnostunutta käyttäjää. Löydät meiltä vuokralaisen nopeasti, sillä lähes 300 000 kävijää vierailee vuokraosiossa.

Oikotiellä on kaksi vaihtoehtoa vuokra-asunnon ilmoituksiin: ilmainen vuokrailmoitus ja premium-ilmoitus. Molemmat ilmoitukset tavoittavat laajan kohderyhmän, mutta premium-mallissa saat lisäpalvelut edullisesti. Uutena etuna saat nyt 50% alennuksen myös asunnon myynti-ilmoituksesta!

Lue lisää

Kirjaetu: Unna Lehtipuu ja Tellervo Uotila: 8 tapaa menestyä asuntosijoittajana -20 %

8 tapaa menestyä asuntosijoittajana on aloittelijalle suunnattu kirja, joka esittelee yleisimmät tavat toimia asuntosijoittajana. Kirjassa pureudutaan siihen, miksi asuntosijoittaminen on hyvä keino kerryttää varallisuutta sekä miten asuntosijoittaminen on mahdollista aloittaa hyödyntämällä jo itsellä olevaa vakuutta (esimerkiksi omasta asunnosta, kesämökistä tai metsäpalstasta) sekä hallittua velkavipua. Kirjassa avataan lukijalle aivan uusia ikkunoita asuntosijoittamisen mahdollisuuksiin.

Kirja on helppolukuinen, innostava ja käytännönläheinen ja rohkaisee lukijaa ottamaan ensiaskeleet asuntosijoittajana – hänelle parhaiten sopivalla tavalla.

Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat – 20 % sekä kirjan paperi- että digitaaliversiosta. Alennus on voimassa 31.12.2022 asti sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Kirjaetu: Harri Huru & Marko Kaarto: Asuntosijoittajan lumipalloefekti 39,70 €

Pitkän linjan asuntosijoittajat Harri Huru ja Marko Kaarto tietävät, kuinka asuntosijoittamisessa voidaan luoda lumipallon kasvua muistuttava efekti. He ovat koonneet tietonsa nyt yksiin kansiin. Tavoitteena on, että lopulta mahdollisimman monen lukijankin lumipallo vierii itsestään painovoiman avulla rinnettä alas ollen kuitenkin koko ajan sijoittajan hallinnassa.

Kirjassa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Miten perusasuntosijoittamisessa päästään sellaiselle tasolle, jolla asuntosijoitustoiminnan kannattavuus ja kasvuvauhti paranevat liiallisia riskejä ottamatta?
 • Kuinka asuntosijoittamisen lumipalloefekti syntyy?
 • Miten ”Osta, vuokraa, remontoi, jälleenrahoita, toista” -strategialla voidaan kasvattaa lumipalloa?
 • Mitkä ovat ammattimaisen asuntosijoittajan tärkeimmät tunnusluvut?
 • Kuinka verosuunnittelulla voidaan saada kokoa ja vauhtia lumipalloon?
 • Kuinka asuntosijoittaja voi saada oman pääomansa takaisin jopa kolmen vuoden aikana?
 • Kuinka voi alkaa rakennuttajaksi?
 • Miten rivitalo voidaan rakennuttaa pienehköllä omalla pääomalla toisten osaamista ja vierasta pääomaa hyödyntäen?”

Jäsenillämme on nyt mahdollisuus hankkia kirja jäsenetuhintaan 39,70 euroa (norm. 58 euroa)

Kiinteistömedian kirjat, lomakkeet ja sähköiset tuotteet -20 %

Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat vuonna 2022 20% alennuksen Kiinteistömedia Oy:n normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja sähköisistä tuotteista. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Alennus ei koske seuraavia tuotteita: paketti- ja tarjoustuotteet, Kiinteistönvälittäjän käsikirja 2017, Kiinteistön musta laatikko.

Kiinteistölehti -50%

Jäsenillä on mahdollisuus tilata Kiinteistölehti -50 % alennuksella edulliseen hintaan 46 €/vuosi (normaali hinta 92 €). Suomen Kiinteistölehti on taloyhtiöväen keskeinen tietopaketti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Joka numerossa on myös vuokranantajille suunnattua asiaa, juridiikkaa, markkinatietoa sekä muuta ajankohtaista.

Käyntikortit maksutta

Vuokranantajan käyntikortilla kerrot kätevästi yhteystietosi, sekä annat itsestäsi luotettavan kuvan vuokranantajana. Yhdistyksen jäsenet voivat tilata 50 kpl maksuttomia käyntikortteja vuosittain.