Kiinteistömedian kirjaedut

Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat vuonna 2021 20 % alennuksen Kiinteistömedia Oy:n normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja sähköisistä tuotteista.

Saat alennuksen, kun syötät jäsenetukoodin tilauksen yhteydessä.

Alennus ei koske seuraavia tuotteita: paketti- ja tarjoustuotteet, Kiinteistönvälittäjän käsikirja 2017, Kiinteistön musta laatikko.

Huhtikuussa 2021 erikoisetu: Yhtiökokous-kirjapaketti 50€

Asiantuntevat oppaat avuksesi yhtiökokouksiin!

Yhtiökokous-kirjapaketti sisältää kolme yhtiökokouksiin liittyvää opasta:

Etäkokoukset taloyhtiössä -kirja kertoo, miten etäkokous järjestetään taloyhtiössä. Se selvittää, millaisia laitteita ja ohjelmia tarvitaan ja millaiset ohjeet osallistujille kannattaa antaa. Mukana ohjeet yleisimpien etäkokousohjelmien käyttöön (Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, OpaVote)!

Taloyhtiön kokousopas antaa ohjeet sujuviin taloyhtiön yhtiökokouksiin ja hallituksen kokouksiin. Kirjassa kerrotaan, miten kokoukset etenevät, ketkä niihin saavat osallistua, mitä asioita kokouksissa käsitellään ja miten erilaiset päätökset tehdään. Kirjassa on mukana mallit kokouskutsuille, pöytäkirjoille ja valtakirjoille.

Taloyhtiön pieni tilinpäätösopas auttaa lukemaan taloyhtiön tilinpäätöstä ja ohjaa keskittymään oikeisiin asioihin. Opas kertoo, mitä asiakirjoja tilinpäätökseen kuuluu ja mitä tietoja niissä tulee olla. Oppaassa listataan myös asiat, jotka kustakin tilinpäätösasiakirjasta kannattaa tarkistaa.

Yhtiökokous-kirjapaketti Suomen Vuokranantajien jäsenille 50€ huhtikuun 2021 ajan (norm. 76,50€). Saat edun käyttöösi, kun syötät jäsenetukoodin tilauksen yhteydessä.