Docue – sähköinen allekirjoitus & sopimuspohjat

Uusi etu! Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat nyt viisi sähköistä allekirjoitusta vuodessa maksutta (normaalihinta 11,80 €/5 kpl).

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat viisi sähköistä allekirjoitusta maksutta vuodessa (normaalihinta 11,80 €/5 kpl). Sähköisen allekirjoituksen voit tehdä joko kosketusnäyttöallekirjoituksena, jolloin allekirjoitus piirretään älypuhelimen näyttöön tai vahvan sähköisen tunnistamisen (pankkitunnusten) avulla. Sähköisessä allekirjoituksessa kannattaa käyttää vahvaa sähköistä allekirjoitusta ainakin silloin, jos et olet varmistunut toisen sopimusosapuolen henkilöllisyydestä henkilökohtaisesti. Sähköistä allekirjoitusta voit hyödyntää joko Docuen palvelussa tehtyjen asiakirjojen tai omien pdf-muodossa olevien asiakirjojen allekirjoittamiseen. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Docuen palvelussa pääset lisäksi hyödyntämään Suomen Vuokranantajien laatimia vuokrasopimuspohjia sähköisesti. Palveluun on ladattu suosituimmat Suomen Vuokranantajien laatimat sopimuspohjat. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Maksullisena lisäpalveluna tarjolla on myös luottotietotarkistus.

Pääset käyttämään Suomen Vuokranantajien sopimuspohjia ja sähköistä allekirjoitusta, kun olet rekisteröitynyt Docuen palveluun alla olevan linkin kautta jäsenetukoodilla. Kun olet rekisteröitynyt palveluun, saat aktivoitua viisi maksutonta sähköistä allekirjoitusta käyttöösi klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta ”Asetukset”, ”Omat tiedot” ja ”Syötä promokoodi” omien tietojen alareunasta. Promokoodina käytetään Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodia. Aktivoinnin jälkeen sähköiset allekirjoitukset säilyvät käytössäsi samaan tapaan kuin ostetut allekirjoituksetkin.

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus Docuen palveluun etkä rekisteröitymisen yhteydessä ole syöttänyt jäsenkoodia, Suomen Vuokranantajien jäsenetu on mahdollista aktivoida laittamalla sähköpostia osoitteeseen support@docue.com.

Kirjaudu Docuen-palveluun tästä, jos olet jo rekisteröitynyt aiemmin