Sinustako Suomen Vuokranantajien uusi aluepäällikkö Lappiin?

10.10.2024

Haemme uutta aluepäällikköä Lapin alueelle vuoden 2025 alusta lähtien. Tehtävä tulee haettavaksi nykyisen aluepäällikön Juha Kauhasen jäädessä pois tehtävästään.

Aluepäällikkö toimii yhdistyksen paikallisina kasvoina omalla alueellaan ja järjestää tapahtumia yhdistyksen jäsenille ja potentiaalisille uusille jäsenille. Odotamme sinulta erityisesti intoa ideoida ja järjestää tapahtumia jäsenillemme sekä sitoutumista yhdistyksen arvojen mukaiseen toimintaan ja ainakin jonkin verran kokemusta vuokranantajana toimimisesta. Toimiston henkilökunta avustaa tapahtumien järjestämisessä tarpeen mukaan.

Suomen Vuokranantajilla on tällä hetkellä kaksikymmentäviisi aluepäällikköä ympäri Suomea. Osana tätä vapaaehtoisten mahtavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa joukkoa, pääset verkostoitumaan laajasti ja osallistumaan sekä kehittämään yhdistyksen toimintaa. Aluepäälliköt saavat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Aluepäällikön tehtävä on luottamustoimi eli kyse ei ole työsuhteesta. Tehtävästä ei siis makseta palkkaa, mutta kustannukset korvataan.

Kiinnostuitko? Toivomme sinulta vapaamuotoista hakemusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.10.2024.

Kerro samalla hiukan itsestäsi ja miksi haluaisit aluepäälliköksi. Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse toiminnanjohtaja Sanna Hughesille sanna.hughes@vuokranantajat.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Sanna Hughes (p. 0400 440 903) sekä aluepäälliköiden vuoden 2024 puheenjohtaja Hanna-Leena Jokinen (p. 0400 543 050,
hanna-leena.jokinen@vuokranantajat.fi).