Seitsemän hyvää syytä uusia keittiö putkiremontin yhteydessä

11.4.2018

Kun seinät revitään putkiremontin yhteydessä auki, pitää vanha keittiö joka tapauksessa purkaa, ainakin osittain. Lisäksi vanhojen kalusteiden uudelleen asennus ei aina onnistu ehjänä ja siististi. Tällöin on taloudellisesti järkevää asentaa aikansa eläneiden kaapistojen tilalle kokonaan uudet, tilaan sopivat ja ergonomiset kalusteet. Koko asunnon arvo ja ulkonäkö paranee ja osakas saa remonttiin investoimansa rahat takaisin, jos myy asuntonsa edelleen.

Kun keittiön uusiminen ajoitetaan putkiremontin yhteyteen, saadaan kodin sydän kerralla kuntoon yksillä remonttipölyillä. Ja totta kai usean osakkaan yhtäaikaisesti tekemä hankinta tulee edullisemmaksi ja helpommaksi, kuin yksittäisen keittiön hankkiminen. Osana kokonaispalvelua Keittiömaailma järjestää tarvittaessa myös rahoituksen.

Edut osakkeenomistajalle, kun keittiöremontti tehdään putkiremontin yhteydessä

1. AIKATAULUETU
Säästyt putkiremontin jälkeen tehtävältä erilliseltä remontilta. Vanha keittiö on joka tapauksessa purettava ainakin osittain remontin tieltä, joten on järkevää ja kannattavaa tehdä keittiöremontti putkiremontin yhteydessä.

2.SÄÄSTÄ AIKAA
Ammattilaisen juuri sinulle valmiiksi miettimä projektisuunnitelma aikatauluineen.

3. SÄÄSTÄ VAIVAA
Kun koko keittiöremontti on ammattilaisen toimesta suunniteltu alusta loppuun, jää kalusteiden tilaus sekä tarvittaessa myös sähkö- ja putkitöiden tilaus ja aikataulutus ammattilaiselle.

4. SÄÄSTÄ RAHAA
Rahaa säästyy. Vanha keittiö pitää joka tapauksessa ainakin osittain purkaa, eikä vanhojen kalusteiden uudelleenasennus aina onnistu ehjänä ja siistinä. Asennus maksaa joka tapauksessa, joten onhan se järkevämpää asentaa aikansa eläneiden kaapistojen tilalle kokonaan uudet, jotka vastaavat muutenkin tämän päivän keittiökäyttäytymistä sekä ergonomialtaan että ulkonäöltään.

5. EI VÄÄRIN TEHTYJÄ REMONTTEJA
Keittiöremontin tarkistaa aina taloyhtiön valtuuttama virallinen tarkistaja, joten tiedät, että remonttisi on aina oikein tehty.

6. KEITTIÖN SUUNNITTELUPALVELU KÄYTÖSSÄSI
Keittiön näyttävyydestä ei tarvitse tinkiä. Suunnittelemme tarvittaessa juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen yksilöllisen keittiön.

7. ASENNUS TAKUUTYÖNÄ
Juuri meidän kalusteidemme asennukseen koulutetut ja perehtyneet luottoasentajamme takaavat onnistuneen ja viimeistellyn lopputuloksen – ja aina takuutyönä.

***

Kysy maksuton tarjous keittiöremonttiin Keittiömaailmasta

Varaa aika maksuttomaan suunnittelutuokioon Keittiömaailman Pro-myyjältä.
Tutustu myös Keittiömaailman Suomen Vuokranantajien jäsenille tarjoamaan jäsenetuun!

Teksti: Keittiömaailma, Maarit Savolainen

Suomen Vuokranantajien vinkki:

KEITTIÖREMONTISTA VEROVÄHENNYS

Osakkeenomistajana voit vähentää vuokra-asuntoon teettämäsi keittiöremontin kustannukset verotuksessa. Keittiöremontti katsotaan sen laadusta ja laajuudesta riippuen vuosikorjaukseksi tai osin vuosikorjaukseksi ja osin perusparannukseksi ja kustannukset vähennetään tämän mukaisesti. Uusien kodinkoneiden hankintamenot voi vähentää joko vuosimenoina tai poistoina laitteen hinnasta riippuen.

JAA