Nooa Säästöpankki – Pankkipalvelut

Suomen Vuokranantajien jäsenenä sinulla on omat säästöpankkiirit käytössäsi. Etu on voimassa sekä henkilö- että yritysjäsenille.

Säästöpankkiryhmä on edistänyt yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia jo 200 vuoden ajan. Paikallisessa Nooa Säästöpankissa olemme aina sinun puolellasi. Henkilökohtaisuus on valttimme kattavia digipalveluita unohtamatta. Palvelemme ensisijaisesti pääkaupunkiseudun rahoitusasioissa ajanvarauksella Helsingissä Aleksanterinkadulla, Espoossa Matinkylässä ja Leppävaarassa sekä Tikkurilassa ja Järvenpäässä. Ota yhteyttä omaan Nooa-yhteyshenkilöösi tästä ja sovi tapaamisesta!

Tutustu jäsenille nimettyihin säästöpankkiireihin:

Säästöpankkiiri Krista Alaiso

Olen työskennellyt pankkialalla vuodesta 2005 alkaen. Haluan hoitaa asiakkaitteni asiat luotettavasti, tehokkaasti ja asiakkaan yksilöllisesti huomioiden. Tavoitteenani on tehdä rahoitusasioiden hoidosta helpompaa sekä vaivattomampaa, suurin kiitos on tyytyväinen asiakas. Varaa aika tai ota yhteyttä vaikkapa soittamalla. Nähdään pian!

Krista Alaiso
Säästöpankkiiri, rahoitus ja säästäminen
Soita: 040 774 0366
Lähetä sähköpostia: krista.alaiso@saastopankki.fi
Varaa tapaaminen

Olen rahoituspäällikkö Nooa Säästöpankissa. Olen toiminut pitkään pankki-alalla ja autan sinua mielelläni sekä rahoitukseen että sijoituksiin liittyvissä ratkaisuissa. Voit luottaa siihen, että löydämme yhdessä juuri sinulle/teille sopivat rahoitusratkaisut. Voimme joustavasti sopia tapaamisen sinne, minne sinulle parhaiten sopii. Och samma service erbjuds också på svenska.

Martina Lindholm
Rahoituspäällikkö
Soita: 040 4860 262
Lähetä sähköpostia: martina.lindholm@saastopankki.fi
Varaa tapaaminen