Nooa Säästöpankki – Pankkipalvelut

Nooa Säästöpankki ja Suomen Vuokranantajat tekevät yhteistyötä tarjoten asuntosijoittajille asiantuntijatietoa ja -osaamista. Nooa Säästöpankin nimetyt säästöpankkiirit tuntevat asuntosijoittajien tilanteet ja keskustelevat mielellään rahoituksesta juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii pääkaupunkiseudun alueella. Suomen Vuokranantajat puolestaan tarjoavat säästöpankkiireille asiantuntemustaan asuntosijoittamisen erityiskysymyksissä.

Tutustu Suomen Vuokranantajien jäsenille nimettyihin säästöpankkiireihin:

Säästöpankkiiri Krista Alaiso

”Olen työskennellyt pankkialalla vuodesta 2005 alkaen. Haluan hoitaa asiakkaitteni asiat luotettavasti, tehokkaasti ja asiakkaan yksilöllisesti huomioiden. Tavoitteenani on tehdä rahoitusasioiden hoidosta helpompaa sekä vaivattomampaa, suurin kiitos on tyytyväinen asiakas. Varaa aika tai ota yhteyttä vaikkapa soittamalla. Nähdään pian!”

Krista Alaiso
Säästöpankkiiri, rahoitus ja säästäminen
Soita: 040 774 0366
Lähetä sähköpostia: krista.alaiso@saastopankki.fi
Varaa tapaaminen
Kutsu minut tapaamiseen sinne, minne sinulle parhaiten sopii: Kotikäynti

”Olen rahoituspäällikkö Nooa Säästöpankissa. Olen toiminut pitkään pankki-alalla ja autan sinua mielelläni sekä rahoitukseen että sijoituksiin liittyvissä ratkaisuissa. Voit luottaa siihen, että löydämme yhdessä juuri sinulle/teille sopivat rahoitusratkaisut. Voimme joustavasti sopia tapaamisen sinne, minne sinulle parhaiten sopii. Och samma service erbjuds också på svenska.

Martina Lindholm
Rahoituspäällikkö
Soita: 040 4860 262
Lähetä sähköpostia: martina.lindholm@saastopankki.fi
Varaa tapaaminen
Kutsu minut tapaamiseen sinne, minne sinulle parhaiten sopii: Kotikäynti