Strategia

Mitä teemme?

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien järjestö, joka tekee heidän toiminnastaan kannattavampaa ja helpompaa.

Tavoitteemme vuosille 2016-2018 ovat:

1. Kaikki vuokranantajat, asuntosijoittajat ja alan yhteiskunnalliset toimijat tuntevat järjestön.
2. Järjestön ajamat asiat muuttavat toimintaympäristöä.
3. Jäsenpalvelut kattavat koko asuntosijoittamisen elinkaaren ja kehittyvät koko ajan.
4. Jäsenetujen tuomalla säästöllä jäsen pystyy kattamaan jäsenmaksunsa.

Arvot

Asiantuntijuus
Toimimme aloitteellisesti, avoimesti, luotettavasti ja vastuullisesti. Meillä on Suomen paras asunnon vuokrauksen tietotaito.

Oikeudenmukaisuus

Tunnemme vuokrauksen vastuut ja velvollisuudet. Edistämme oikeudenmukaista ja reilua vuokrausta. Järjestön ja vuokranantajien oikeudenmukaisuus ja asiakaslähtöisyys mahdollistavat myös vuokrauksen kannattavuuden.

Kannattavuus

Toimivat vuokramarkkinat tarvitsevat yksityisiä vuokranantajia. Vuokranantamisen on oltava taloudellisesti kannattavaa, jotta vuokra‐asuntoja on riittävästi tarjolla.

Jäsenkeskeisyys

Olemme jäsentä varten. Jäsen on toimintamme ja voimamme perusta. Vahvistamme jäsenten yhteisöllisyyttä ja jäsenmäärän kasvua koko Suomessa.