Etuja vuokrauksen koko elinkaareen

Harkitsetko asuntosijoittamista?

Jäsensivuiltamme löydät paljon tietoa asioista, jotka asuntosijoittajan on hyvä tietää jo ennen sijoittajaksi ryhtymistä. Myös tapahtumistamme saat paljon hyödyllistä tietoa ja tapaat konkarisijoittajia.

Asuntoilmoitukset edullisesti

Jäsenenä saat Vuokraoven ja Oikotien ilmoitukset -50%.

Katso jäsensivuilta alennuskoodi, jolla voit hyödyntää edun.

Luottotietotarkistus

Vuokralaisehdokkaita haastatellessa on tärkeää tarkistaa heidän luottotietonsa. Meiltä saat luottotietotarkistukset edullisesti.

Luottotietotarkistus jäsensivuilla

Vuokrasopimuspohjat ja muut asiakirjamallit

Jäsensivuiltamme löydät lakiasiantuntijoiden laatimat vuokrasopimuspohjat erilaisiin tilanteisiin.

Sopimukset ja asiakirjamallit jäsensivuilla

Sijoitusasunnon vakuutus

Ifin Vuokranantajan vakuutuksella saat edullisesti ison turvan sijoitusasunnollesi. Laske hinta hetkessä vuokranantajan vakuutuksellesi.

Maksuton perintä

Jos vuokranmaksu takkuaa, Suomen Vuokranantajien jäsenet voivat käynnistää Suomen Perintätoimiston perintäpalvelut maksutta.

Tutustu jäsenetuihin

Tarvitsetko neuvoja?

Suomen Vuokranantajien neuvontapalvelut auttavat kaikissa asunnonvuokraamisen ja asuntosijoittamisen kysymyksissä. Neuvontaa saat sekä puhelimitse että verkkoneuvontana.

Neuvontapalveluun

Haluatko oppia lisää?

Jäseneduissa on paljon kirjallisuutta ja Kiinteistöalan kustannuksen tuotteita, joiden avulla voit kehittyä asuntosijoittajana ja vuokranantajana.

Katso kaikki jäsenedut

Myös irtisanomisilmoituksen pohja meiltä

Vuokrasuhteen loppuessa löydät myös irtisanomisilmoituksen pohjan verkkopalvelustamme. Myös harvemmin tarvittavat asiakirjat, kuten haastehakemuksen malli, löytyvät jäsensivuilta.

Sopimukset ja asiakirjamallit jäsensivuilla