Vuokranantaja 2019 näytteilleasettajille

TAPAHTUMAN TIEDOT

Vuokranantaja 2019 -tapahtuma

lauantaina 5.10.2019 klo 09:30 – 16:30
ovet ja ilmoittautuminen aukeavat klo 09:00

Messukeskus Siipi, Rautatieläisenkatu 3, 00520 Helsinki

Missä mennään asuntomarkkinoilla? Miltä näyttävät Suomen talouden näkymät? Miten valtion tulisi tukea asumista? Vuokranantaja-tapahtuma katsoo maailmaa vuokranantajan silmin ja antaa tuhdin ajankohtaiskatsauksen talouteen ja politiikkaan vuokranantajan näkökulmasta. Tapahtumassa vietetään tänä vuonna myös Suomen Vuokranantajien 20-vuotisjuhlia. Tänne on pakko päästä!

ILMOITTAUTUMINEN

Varmista näytteilleasettajapaikkasi täyttämällä alla olevasta linkistä aukeava paikanvarauslomake.

Näyttelyosastokartta: Vuokranantaja 2019 pohjakartta.

Tervetuloa tapaamaan 1100 asuntosijoittajaa ja näkymään markkinoinnissa yli 18 000:lle.

OTTEITA OHJELMASTA

Vuokranantaja 2019 -tapahtumassa yksityinen vuokranantaja pääsee talouden ja politiikan ykköspuhujien kyydissä kuulemaan, miltä Suomen taloudessa, asuntopolitiikassa ja asuntomarkkinoilla näyttää.

Lisäksi tapahtumassa juhlitaan Suomen Vuokranantajien 20-vuotista taivalta.

Tapahtuman juontaa Helsingin Sanomien Onnellinen omistaja -blogin kirjoittaja, sijoittaja Merja Mähkä.

KUIS PYYHKII, SUOMEN TALOUS?

Aamupäivän ohjelmassa politiikan ja talouden pitkän linjan asiantuntijat luovat katsauksen Suomen asuntomarkkinoihin. Onko Suomessa subprime-kriisiä? Miten Suomi ja sen asuntomarkkinat pärjäävät osana maailmantaloutta? Mitä kehityskaaria vuokranantajan kannattaa seurata, jotta pysyy kärryillä asuntomarkkinoiden suunnasta ja talouden tilasta?

ASUMISEN TUKIJÄRJESTELMÄ: TULONSIIRTO HYVÄOSAISILLE VAI PIENITULOISTEN PELASTUS?

Iltapäivän ohjelmassa suunnataan katse asumisen tukijärjestelmän tulevaisuuteen. Mihin valtion tukieurot tulisi asumisessa käyttää? Kannattaako valtion tuella rakentaa asuntoja, vai pitäisikö tuki suunnata suoraan vuokralaisille osana sosiaaliturvaa? Vaikutetaanko tukipolitiikalla vuokriin vai köyhyyteen ja asunnottomuuteen?

SUOMEN VUOKRANANTAJAT 20 VUOTTA

Päivän päätteeksi juhlitaan 20-vuotiasta Suomen Vuokranantajat ry:tä! Miten yhdistys on kasvanut yksityisten vuokranantajien äänitorveksi?

Lopuksi Kalevauva.fi räjäyttää pankin asuntomarkkinakatsauksellaan.

KALEVAUVA.FI

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän folkpop-duo, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta, internetin keskustelupalstoilta. Vuonna 2016 perustetun Kalevauvan meno on ollut heti alusta lähtien hurjaa. Helsingin sanomat tituleerasi kokoonpanoa “kesän 2016 ehkä puhutuimmaksi bändiksi” ja duo on ollut mediassa isosti esillä vieraillen lukuisissa TV-ohjelmissa aina Possesta Venla-gaalaan.

100 esiintymisen vuositahtia keikkaileva Kalevauva.fi julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2017 ja on sittemmin hurmannut myös festivaaliyleisöjä aina Provinssista Pori Jazziin. Kalevauva.fi on tähän mennessä saavuttanut musiikillaan yli 2 miljoonaa Spotify-streamia ja 3 miljoonaa youtube-katselua.

“Kalevauva.fi kertoo yhteiskunnastamme enemmän kuin sata akateemista tutkimusta.” – Tuntematon kommentoija HS.fi

www.kalevauva.fi
www.facebook.com/kalevauva.fi

[/vc_column]

MIKÄ VUOKRANANTAJATAPAHTUMA ON?