Tule meille yhteiskuntasuhdepäälliköksi

2.4.2020

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien valtakunnallinen järjestö, joka tekee vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa. Suomen Vuokranantajat on viime vuosina noussut merkittäväksi asuntopoliittiseksi vaikuttajaksi ja yhteiskunnalliseksi keskustelijaksi. Jäseniä meillä on jo lähes 21 000! 

Innostutko asuntopolitiikasta, vaikuttamisesta ja asuntomarkkinoista? Oletko hyvin verkostoitunut ja laajennat verkostojasi päämäärätietoisesti? Hienoa, sillä etsimme nyt ammattitaitoiseen, iloiseen ja energiseen asiantuntijatiimiimme asuntopolitiikan ja vaikuttamisen hallitsevaa yhteiskuntasuhdepäällikköä.

Suomen Vuokranantajien yhteiskuntasuhdepäällikkönä pääset suunnittelemaan, koordinoimaan ja luomaan järjestön vaikuttamistyötä sekä tarjoamaan tietoa yksityisistä vuokranantajista ja asuntopolitiikasta osana järjestön viestintä- ja vaikuttamistiimiä. Tukenasi on vuokraustoiminnan, vuokralainsäädännön ja vuokra-asuntomarkkinoiden huippuasiantuntijoita.

Vaikuttamistyön lisäksi vastuullasi ovat järjestön yhteistyökumppanuudet ja jäsenetujen kehittäminen tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan ja lakitiimin kanssa. Olet myös merkittävässä roolissa tukemassa järjestön alueellista toimintaa ja aktiivisten, osaavien ja vuokranantamiseen intohimolla suhtautuvien aluepäälliköiden verkostoa. Liikut kuin kala vedessä sekä vaikuttajien seminaareissa että jäsenistöllemme järjestettävissä koulutustapahtumissa ympäri Suomen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää esiintymistaitoa, asuntopolitiikan tuntemusta ja hyvää kirjoitustaitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa. Toimit ketterästi sosiaalisessa mediassa ja haluat kehittyä viestinnässä. Korkeakoulututkinto on tehtävän kannalta eduksi.

Arvostamme aiempaa kokemusta asunto- ja vuokramarkkinoista sekä ymmärrystä yksityisten vuokranantajien toiminnasta vuokramarkkinoilla, mutta tärkeintä on halu oppia ja kehittyä asuntopolitiikan ja vaikuttamisen asiantuntijana.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön, mahtavat työkaverit, kauniit toimitilat, kilpailukykyiset edut ja tehtävän, joka on joka päivä haastavaa ja palkitsevaa.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa yhdessä kaupungin kauneimmista rakennuksista ja etätöiden tekeminen on myös mahdollista. Toimistollamme työskentelee 12 motivoitunutta, iloista ja innovatiivista ammattilaista.

Lähetä CV:si, hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ennakkotehtävä (max A4) aiheesta “Yksityisten vuokranantajien toimintaympäristö – mitkä ovat polttavimmat teemat ja miten lähtisin työstämään niitä?” osoitteeseen liina.lansiluoto@vuokranantajat.fi viimeistään su 19.4.2020.

Haastattelut voidaan aloittaa heti sopivien kandidaattien löytyessä. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä toiminnanjohtaja Sanna Hughesilta,
p. 040 044 0903 (parhaiten tavoitettavissa 6.4. klo 14-15, 8.4. klo 9-11 ja 14.4. klo 10-12) tai viestintä- ja kehittämispäällikkö Liina Länsiluodolta, p. 040 835 4900 (parhaiten tavoitettavissa 8.4. klo 16-18, 9.4. klo 10-12 sekä 16.4. klo 8-11).

Uutiset

Uutisissa näet uusimmat tiedotteemme ja jäsenuutiset.