Suomen Vuokranantajien vaikuttamistiimi vahvistuu – yhteiskuntasuhdepäälliköksi Ville Valkonen

7.5.2020

Suomen Vuokranantajien vaikuttamistiimi vahvistuu. Järjestön uudeksi yhteiskuntasuhdepäälliköksi on valittu KTM Ville Valkonen. Toukokuussa vaikuttamistiimi kasvoi lisäksi järjestön historian ensimmäisellä ekonomistilla, kun VTK Sakari Rokkanen aloitti tehtävässä. Lisäksi Liina Länsiluoto on nimitetty 1.5.2020 alkaen viestintäjohtajaksi, tehtävänään koordinoida vaikuttamisen ja viestinnän kokonaisuutta.

Ville Valkonen

Suomen Vuokranantajien yhteiskuntasuhdepäälliköksi on valittu KTM Ville Valkonen. Valkosella on vahva kokemus vaikuttamisesta muun muassa valtiovarainministerin erityisavustajana sekä kokoomuksen eduskuntaryhmän talouspoliittisena asiantuntijana. Tällä hetkellä Valkonen toimii yrittäjänä ja järjestää muun muassa Turun Talouspäivät sekä asuntosijoittamiseen liittyviä koulutuksia. Valkonen on kokenut yhteiskunnallinen vaikuttaja ja itsekin innokas vuokranantaja. Valkonen aloittaa tehtävässään 18.5.2020.

Sakari Rokkanen

Toukokuussa Suomen Vuokranantajien vaikuttamistiimi vahvistui myös järjestön historian ensimmäisellä ekonomistilla. VTK Sakari Rokkanen on aloittanut ekonomistina 4.5.2020.

Lisäksi Liina Länsiluoto on nimitetty 1.5.2020 alkaen viestintäjohtajaksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu jatkossa viestinnän lisäksi myös vaikuttamisen ja viestinnän kokonaisuuden koordinointi. Länsiluoto on toiminut Suomen Vuokranantajien viestintä- ja kehittämispäällikkönä keväästä 2017 alkaen.

”Haluamme olla rakentamassa koko yhteiskunnan kannalta reiluja ja oikeudenmukaisia vuokramarkkinoita sekä kannustavaa toimintaympäristöä. Toisaalta yksityisten vuokranantajien näkökulman tuominen asuntopoliittiseen keskusteluun on jäsenillemme yksi tärkeä syy liittyä järjestöön. Vahvalla vaikuttamistiimillä ja markkinatiedon tuottamisella pääsemme edistämään näitä asioita. Heikossa taloustilanteessa tämä työ korostuu entisestään. Odotamme innolla, että pääsemme kunnolla töihin uuden tiimin voimin”, Suomen Vuokranantajien toiminnanjohtaja Sanna Hughes sanoo.