Vuokranantajakiertue – Lappeenranta

Päiväys ja aika
ma 16.04.2018
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Scandic Patria-hotelli, auditorio
Kauppakatu 21, Lappeenranta


Suomen Vuokranantajien lakitiimi kiertää Suomea jälleen keväällä 2018! Vuokranantajakiertueella juridiikan ykkösosaajat käyvät läpi vuokranantamisen ja asuntosijoittamisen ajankohtaisia teemoja. Kouluttajina vuorottelevat Mia Koro-Kanerva, Ville Hopsu ja Sanna Hughes.

Tilaisuus on avoin kaikille ja maksuton. Ota myös vuokranantajaystäväsi mukaan!

 

Illan teemat

1. Hyvää taloyhtiötä etsimässä ja kehittämässä

Vuokra-asunnon kannattavuudesta ison osan muodostaa taloyhtiön kunto ja taloudellinen tilanne. Mistä voit tunnistaa hyvän taloyhtiön etsiessäsi uutta sijoitusasuntoa? Kuinka vuokranantajana voit kehittää taloyhtiötä hyvään suuntaan?

2. Uusi vai vanha taloyhtiö sijoituskohteena?

Asuntotuotanto käy Suomessa kuumempana kuin vuosiin. Uusia taloyhtiöitä syntyy maahan kovalla vauhdilla. Uudiskohteissa ja vanhoissa taloyhtiöissä on eroja sijoituskohteina muun muassa verotuksen ja riskien osalta. Kumpiin kannattaa sijoittaa? Missä kulkee turvallisen velkavivun raja? Käsittelemme myös uustuotannon vaikutuksia asuntomarkkinoihin sekä kysymystä siitä, kannattaako asuntosijoitukset tehdä yhtiön kautta vai yksityisenä sijoittajana.

3. Lapset ja sijoitusasunto

Moni vuokranantaja hakee asuntosijoittamisella pitkäaikaista turvaa – sekä omien että jopa lastensakin eläkepäivien turvaksi. Mitä vuokranantajan kannattaa ottaa huomioon, jos tavoitteena on siirtää sijoitukset lapsille tulevaisuudessa? Mitkä ovat parhaat veroratkaisut?

4. Hyvän vuokratavan muutokset

Hyvä vuokratapa -ohjeistus uudistuu kevään 2018 aikana. Mitä uusia linjauksia Hyvä vuokratapa tuo
Hyvän vuokratavan tarkoituksena on edistää ongelmatonta ja toimivaa vuokrausta. Asunnon vuokraaminen on aina kahden kauppa ja perustuu vuokranantajan ja vuokralaisen väliseen luottamukseen. Hyvä vuokratapa antaa raameja sekä vuokralaisille että vuokranantajille tämän luottamuksen vahvistamiseen.

5. Bonus: viimeaikaisia oikeustapauksia

Illan aikana käsitellään myös ajankohtaisia oikeustapauksia, jotka vaikuttavat vuokranantajien arkeen.

 

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Paikkoja jäljellä: 17 / 85

Tämän tilaisuuden ilmoittautuminen on suljettu.

Kartta latautuu...

Comments are closed.