Avaindata – Tietopalvelu

Asuntoliiga Oy:n Avaindata-tietopalvelulla asuntosijoittajan tärkein data helposti!

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat -50% alennuksen Avaindatan yhden käyttäjätunnuksen lisensseistä. Palvelun normaalihinta on 890 €/vuosi tai 89 €/kk. Etu on voimassa henkilöjäsenille.

Näin otat jäsenedun käyttöösi:

Voit hyödyntää Suomen Vuokranantajien jäsenedun käyttämällä jäsenetukoodia Avaindata-tilauksesi yhteydessä Asuntoliigan verkkokaupassa. Jäsenetukoodi syötetään ostoskorissa ”Käytä kuponki” -kohdassa ennen kassalle siirtymistä. Jäsenetu on voimassa yhden käyttäjälisenssin Avaindata Liiga sekä Avaindata Liiga Try Out -tilauksiin.

Asuntoliiga Oy:

Asuntoliiga Oy:n Avaindata-tietopalvelu yksinkertaistaa asuntomarkkinoiden seuraamista ja analysointia. Palvelu kokoaa osoitehaulla aluekohtaiset tiedot teemoittain lajitelluksi raportiksi. Lisäksi tietoja on mahdollista tarkastella tarkemmalla tasolla rakennus- ja huoneistotyypin mukaan. Avaindata on suunniteltu palvelemaan niin asuntomarkkinoiden ammattilaisia – asuntosijoittajia, kiinteistönvälittäjiä, rakennusliikkeitä ja aluekehityksen parissa työskenteleviä – kuin vaikka omaa asuntoa myyviä tai ostavia.

Avaindata-palvelun aineisto sisältää Tilastokeskuksen, Suomen Asiakastieto Oy:n ja Schibsted Suomi Oy:n Oikotie-palvelun kokoamia tietoja. Palvelun data kattaa koko Suomen ja kokoaa muun muassa hinnoista, muuttoliikkeestä, väestönkehityksestä ja eri tunnusluvuista viime vuosien kehityksen havainnolliseen muotoon. Dataa tukee uutisseuranta, joka on tarjolla Suomen 20 suurimmasta kaupungista. Tietosisältöjen kuratoinnista vastaavat Asuntoliiga Oy:n ja palvelun toteuttaneen Robonomist Oy:n asiantuntijat.

Lisätietoja palvelusta